Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.Δοκίμασα διάφορους τρόπους να τον πείσω όμως ''δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του''.
Ξέρετε κανένα τρόπο???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πολλές φορές όμως λερώνεται με χώματα και αναγκάζομαι να τον βουρτσίζω,γιατί από μπάνιο

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Βεβαια..δεν ξερω κατα ποσον ειναι υγειηνα ολα αυτα,καθοτι σιγουρα θα γλυψει το τριχωμα του,Αλλα φανταζομαι οτι υποτιθεται πως θα ειναι καταλληλα.Δεν ξερω ομως για πολυ συχνη χρηση τι γινεται.
Για το πως θα συνηθισει το λουσιμο..δυστυχως δεν μπορω να σου πω πολλα,γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια.Φανταζομαι καποιο μελος που θα δει το θεμα..θα σου απαντησει.

Ilias83
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά είναι σαν αφρός ξυρίσματος.
Το βάζεις στο χέρι σου, το απλώνεις και τρίβεις όπως το σαμπουάν και μετά πρέπει να στεγνώσεις καλά με στεγνή πετσέτα.
Εγώ προτιμώ το μπάνιο πάντως. Νομίζω καθαρίζει πιο εντυπωσιακά.
ζουζου
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ θα πρότεινα να την κάνετε μια με δυο φορές τον μήνα όχι παραπάνω..
Ακολουθώ την εξής τακτική: Γεμίζω μια λεκανη με χλιαρό νερό τόσο ωστε να καλύπτει μέχρι τα πόδια το ζωάκι..Παίρνω νερό απο το λεκανάκι με το χερι μου και αρχίζω να βρέχω το σωματάκι της(στην αρχή κρατούσε την γατα η αδερφή μου όσο εγώ την έπλενα για να μην κινείται) μετα βάζω λίγο σαπούνι στο χέρι μου και την σαπουνίζω κυρίως στο σωματάκι στα ποδια δεν την κάνω καθόλου αφού ήδη βρέχονται επίσης δεν βρέχω καθόλου το κεφάλι της για να μην παει νερό στα μάτια ή στα αυτιά και έχουμε προβλήματα...Μετά την ξεβγάζω καλά. Χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι παίρνω νερό απο ένα μπετονάκι με χλιαρό νερό και το ρίχνω στο σώμα της(ο ήχος της βρύσης μπορει να την φοβίσει πολύ ειδικά αν το νερό τρέχει διπλα της) και την τυλίγω με πετσετούλα και την σκουπίζω προσπαθώντας να αφαιρέσω το περισσοτερο νερό απο το τρίχωμά της και ακολουθεί η αγαπημενη της τροφή για επιβράβευση...

*Μην βρέξετε και σαπουνίσετε το κεφάλι της
*Μην τρομάξετε αν τρέμει μετά το μπάνιο για μερικά λεπτά είναι φυσιολογικό προσπαθει να έρθει στην αρχική της θερμοκρασία
*Αποφύγετε το σεσουαρ συνηθως τρομάζουν
*Αν η γάτα δεν δέχεται καθόλου το νερό και γατζώνεται αγριέυει κτλ. καλύτερα να σταματήσετε.(Η δικιά μου νιαουρίζει λίγο στην αρχή αλλα μετά το δέχεται, δεν το μισεί..)
*Όταν το δοκιμάσετε για πρώτη φορά η βοήθεια είναι απαραίτητη, πιστέυω.

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι επλυνα κι εγω τη μικρη μου, η μεγαλη φρικαρει με διαφορα πραγματα οποτε δεν την πιεζω παραπανω, χρησιμοποιω το κολπο της υγρης πετσετας για να απομακρυνω τριχες και βρωμιες -αραια και που.
Παντως ειχα διαβασει καπου οτι μια φορα το μηνα το πολυ κανει να τις μπανιαριζουμε (εκτος ρατσας phynx ktl) και το χειμωνα θελει πολυ προσοχη για να μην κρυωσουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool