anabou
Διάσημο μέλος

! Ο Σάκης πάλι είναι φαν του σκαψίματος, εκσκαφέας όχι αστεία
! Το γέλιο ήταν μια μέρα που ο Τζίντζερ δεν τα είχε σκεπάσει και πήγε ο Σάκης, τα μύρισε, τα σκέπασε και έφυγε 
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dafnoyla
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό το κόλλημα με τον καθαρισμό της άμμου το έχει και η Δαφνούλα μου. Όπου και να βρίσκεται, μόλις ακούσει τον ήχο έρχεται τρέχοντας
Πάντως το χαλάκι έξω από την τουαλέτα της είναι πολύ βολικό γιατί όντως
καθαρίζουν τα ποδαράκια της βγαίνοντας έξω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λίλιαν
Νεοφερμένο μέλος
Να ρωτησω, καθε ποτε αλλαζετε την αμμο
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καθε δυο μέρες το πολύ με δύο γατόνια και δύο τουαλέτες. Νομίζω πως παρόλο που είναι λιγο ακριβη συμφέρει τελικα ένα 10κιλό καθέ μηνα περίπου
Λίλιαν
Νεοφερμένο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγγνωμη βρε παιδιά ποια είναι η χημική της everclean?
εγω ειχα παρει την heavyduty.δεν την ξαναπηρα ομως γιατι κολλουσε στα πατουσάκια και γέμιζε ολο το σπίτι.ξανά catsan.κάθε μέρα βγάζω τα κακ....και κάθε 4-5 μέρες την πετάω.και βάζω αλληΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγγνωμη βρε παιδιά ποια είναι η χημική της everclean?εγω ειχα παρει την heavyduty.δεν την ξαναπηρα ομως γιατι κολλουσε στα πατουσάκια και γέμιζε ολο το σπίτι.ξανά catsan.κάθε μέρα βγάζω τα κακ....και κάθε 4-5 μέρες την πετάω.και βάζω αλλη
Επειδή τα κάνει σα τσιμέντο τη λένε χημική έτσι μου έχουν πει?
Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει μέσα μπετονίτ και αποροφά και στερεοποιεί κάθε υγρό. Ίσως γι αυτό τη λένε χημική αλλά δεν είναι.Επειδή τα κάνει σα τσιμέντο τη λένε χημική έτσι μου έχουν πει?
Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά![]()
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
είπα και γω βρε παιδί μου μπάς και βγήκε καμμιά καινούργια να μας έλεγες εντυπώσεις.ποτέ δεν ξέρεις όμως η επιστήμη(στην επιστήμη υπάγεται η τελοιοποίηση της άμμου?
)εξελίσσεται..........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επιστήμη για... (το) χέσ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool