Σαν θυμωμένος έφηβος

Ο Τζίντζερ είναι φαν της καθαρής άμμου. Μάλιστα όταν ήταν μικρό δεν είχε καταλάβει την ακριβή χρήση της και ξάπλωνε μέσα :blink::sick::mpliaks:! Ο Σάκης πάλι είναι φαν του σκαψίματος, εκσκαφέας όχι αστεία :lol:! Το γέλιο ήταν μια μέρα που ο Τζίντζερ δεν τα είχε σκεπάσει και πήγε ο Σάκης, τα μύρισε, τα σκέπασε και έφυγε :lol::blink:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) Αυτό το κόλλημα με τον καθαρισμό της άμμου το έχει και η Δαφνούλα μου. Όπου και να βρίσκεται, μόλις ακούσει τον ήχο έρχεται τρέχοντας:happy:
Πάντως το χαλάκι έξω από την τουαλέτα της είναι πολύ βολικό γιατί όντως
καθαρίζουν τα ποδαράκια της βγαίνοντας έξω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι ο Ραούλ έρχεται να βοηθήσει οταν αλλάζω την άμμο. Και κατευθείαν μετά μπαίνει να την χρησιμοποιήσει. Μάλλον για να μου δείξει πόσο μάταιο ήταν που σκούπισα 2 μόλις λεπτά πριν...

Ολα ιδια τα γατουλίνια
Να ρωτησω, καθε ποτε αλλαζετε την αμμο

Προσωπικά χρησιμοποιώ τη χημική (Εver clean) οπότε σε αυτή καθαρίζεις και προσθέτεις
Καθε δυο μέρες το πολύ με δύο γατόνια και δύο τουαλέτες. Νομίζω πως παρόλο που είναι λιγο ακριβη συμφέρει τελικα ένα 10κιλό καθέ μηνα περίπου

δεν εχω δει την χημικη ,στην απλη αλλαζω την αμμο καθε 4 μέρες εκτος εαν ειναι πολυ λερωμένη οποτε ποιο συχνα

χημικη?

συγγνωμη βρε παιδιά ποια είναι η χημική της everclean?:blink:εγω ειχα παρει την heavyduty.δεν την ξαναπηρα ομως γιατι κολλουσε στα πατουσάκια και γέμιζε ολο το σπίτι.ξανά catsan.κάθε μέρα βγάζω τα κακ....και κάθε 4-5 μέρες την πετάω.και βάζω αλλη

συγγνωμη βρε παιδιά ποια είναι η χημική της everclean?:blink:εγω ειχα παρει την heavyduty.δεν την ξαναπηρα ομως γιατι κολλουσε στα πατουσάκια και γέμιζε ολο το σπίτι.ξανά catsan.κάθε μέρα βγάζω τα κακ....και κάθε 4-5 μέρες την πετάω.και βάζω αλλη

Επειδή τα κάνει σα τσιμέντο τη λένε χημική έτσι μου έχουν πει?
Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά:/::rolleyes:

Επειδή τα κάνει σα τσιμέντο τη λένε χημική έτσι μου έχουν πει?
Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά:/::rolleyes:
Έχει μέσα μπετονίτ και αποροφά και στερεοποιεί κάθε υγρό. Ίσως γι αυτό τη λένε χημική αλλά δεν είναι.

α!

είπα και γω βρε παιδί μου μπάς και βγήκε καμμιά καινούργια να μας έλεγες εντυπώσεις.ποτέ δεν ξέρεις όμως η επιστήμη(στην επιστήμη υπάγεται η τελοιοποίηση της άμμου?:redface:)εξελίσσεται..........

Συγνώμη αλλά θα το πώ:redface::redface:
Επιστήμη για... (το) χέσ...:D:lol:

:lol::lol:πολυ σωστα το έθεσες.!με πόνεσε η κοιλιά μου απο τα γέλια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back