Σαν σκυλάκι ...

elenidn

Νεοφερμένο μέλος

Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
παιδιά γειά σας και πάλι,
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... η γατούλα μου συμπεριφέρεται όταν είμαι εγώ σπίτι σαν μικρό σκυλάκι... κ τι εννοώ με αυτό...για παράδειγμα θα είμαι στο δωμάτιο? θα έρθει στο δωμάτιο.... :P θα είμαι στο μπάνιο? θα περιμένει απέξω μέχρι να τελειώσω...:hmm: θα είμαι ξαπλωμένη ? θα έρθει κ αυτή να ξαπλώσει ... αφήστε δε που τα πρωινά δε το κουνάει από το δωμάτιο μέχρι και να ανοίξω τα μάτια μου κ να σηκωθώ...:D γενικά όλη αυτή η συμπεριφορά της μου φαίνεται περίεργη ...δλδ πρώτη φορά τη συναντάω σε γάτα...γενικά για το οτιδήποτε με ακολουθεί...και με κοιτάει διαρκώς ..παρατηρεί κάθε μου κίνηση... δε της ξεφεύγω :tongue::teasing::teasing: δε ξέρω όμως αν αυτο είναι φυσιολογικό...
ευχαριστώ πολυ ... :alljumpy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόλύ φυσιολογικό είναι. Σ' αγαπάει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρώτησα γιατί παλιά που είχα ξανά γάτο για πολλά χρόνια έτσι δεν έκανε ... και όταν λείπω ακόμη και αν στο σπίτι είναι άλλοι 3 πέφτει σε κατάθλιψη ... και απλά φοβάμαι μήπως όλη αυτη η συμπεριφορά δεν της κάνει καλό...δε ξέρω...:redface:

Κι άλλο γάτο αν πάρεις αύριο να είσαι σίγουρη ότι θα συμπεριφέρεται διαφορετικά! Όση ποικιλία έχουν στο τρίχωμά τους εξωτερικά τόση ποικιλία έχουν στους..χρωματισμούς της προσωπικότητάς τους εσωτερικά! Το κάθε γατάκι έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Να μην στενοχωριέσαι λοιπόν.. απλά μάθε ότι το γατάκι σου σε αγαπά, χαίρεται όταν είστε μαζί. Αναπτύξτε τους δικούς σας προσωπικούς κώδικες επικοινωνίας και κτίστε τη σχέση σας χωρίς να συγκρίνετε με καμία άλλη σχέση γιατί όλες διαφέρουν! :)

ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ...ξέρω πως η απορία μου ίσως ήταν λίγο χαζή...απλά πχ ο κτηνίατρος μου λέει πως τη κακομαθαίνω ... και όλο αυτό που κάνει κπ φορές με τρομάζει ... η μαμά μου πχ την αγαπάει παρα πολύ κ τη κακομαθαίνει πιο πολύ από εμένα ... αλλα η άτιμη με τίποτα δεν πάει απο πίσω της ...:) καλά άσε που για να κοιμηθεέι απαιτεί να μπεί κάτω από τα στρώματα ... αλλιώς δεν με αφήνει ούτε και εμένα να κοιμηθώ ...:P

Κακομαθημένος γάτος=ευτυχισμένος γάτος. Και αν κρίνω από την αγάπη και αφοσίωση που σου εκφράζει δεν τα πας και πολύ άσχημα σαν γατομανούλα ;)

ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ ... όχι ότι δε τη μαλώνω... αλλά μάλλον το ξεχνάει αυτό... :P μπορεί να είμαι κ εγώ καλή γατομανούλα αλλά μάλλον κ το πλασματάκι μου είναι πολύ καλό... το λέω διαρκώς αυτό γιατί πραγματικά είναι αρκετά ήσυχη και καλή ...:clapup:

Προφανώς αναγνωρίζει εσένα σαν μανούλα της όση αδυναμία και αν της δείχνει και η μητέρα σου. Το χουν αυτό οι γάτες..:)

Σαν να μου περιγραφεις την Ζουζου μου!! Ετσι ακριβως ειναι και αυτη! Εγω παντως το απολαμβανω ομολογω!:p

Έτσι είναι και ο δικός μου με την διαφορά ότι ανοίγει την πόρτα του μπάνιου :lol:

μακάρι αυτό όντως να σημαίνει πως μας αγαπάνε πολύ ......:clapup::clapup:

μπορεί να σημαίνει όμως και separation anxiety :/:

ναι το σκέφτομαι και εγώ κάπως έτσι...δε ξέρω πια ... τι πρέπει εμείς να κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση >>?:/:

ναι το σκέφτομαι και εγώ κάπως έτσι...δε ξέρω πια ... τι πρέπει εμείς να κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση >>?:/:

απλά δίνεις λιγότερη προσοχή στην γάτα :P Εγώ υποπτεύομαι ότι ο δικός μου έχει separation anxiety γιατί τους τελευταίους 2 μήνες που λείπω 10 ώρες από το σπίτι άρχισε να μαρκάρει (και μάλιστα μαρκάρει και δικά μου αντικείμενα... κυρίως ρούχα):hmm: Μπορεί φυσικά να είναι και στον χαρακτήρα της γάτας

Γεια σαςπαιδια και εγω το ιδιο εχω παθει με το γατουλι μου… το πηρα προσφατα αλλα από τηνπεμπτη μερα και μετα που δεθικαμε πολύ γιατι κοιμη8ικαμε αγγαλιτσα δενξεκολλαει από πανω μου… και όταν την αφηνω εξω από το δωματιο νοιαουριζει μεχρινα της ανοιξω… μπορει να πω βλακεια αλλα νομιζω πως νομιζει ότι ειμαι η μαμα της…αφηστε τις προαλες που την φωναζα και ηταν στην λεκανη της και επειδη είναι σκεπαστηδεν την εβλεπα, αρχισε να νοιαουριζει για να καταλαβω που είναι… αφηστε που κάθεμερα που γυριζω από το σχολειο και το φροντηστηριο με το που θα ακουσα τοθυροτηλεφωνο θα στηθει στην πορτα…

Γεια σαςπαιδια και εγω το ιδιο εχω παθει με το γατουλι μου… το πηρα προσφατα αλλα από τηνπεμπτη μερα και μετα που δεθικαμε πολύ γιατι κοιμη8ικαμε αγγαλιτσα δενξεκολλαει από πανω μου… και όταν την αφηνω εξω από το δωματιο νοιαουριζει μεχρινα της ανοιξω… μπορει να πω βλακεια αλλα νομιζω πως νομιζει ότι ειμαι η μαμα της…αφηστε τις προαλες που την φωναζα και ηταν στην λεκανη της και επειδη είναι σκεπαστηδεν την εβλεπα, αρχισε να νοιαουριζει για να καταλαβω που είναι… αφηστε που κάθεμερα που γυριζω από το σχολειο και το φροντηστηριο με το που θα ακουσα τοθυροτηλεφωνο θα στηθει στην πορτα…

Νάξερες πόσοι θα σε ζηλεύουν διαβάζοντας τα παραπάνω. Σε υπερ αγαπά σε θεωρεί μανούλα του. Είσαι πολύ τυχερή. Να σου ζήσει και να ευτυχίσετε.

Η γατούλα σ' έχει επιλέξει για την μητέρα της, την αγάπη της, τον σύντροφο της. Φυσικά αγαπάει και τα υπόλοιπα άτομα αλλά το κάθε ζωάκι αναπτύσει διαφορετικούς κώδικες επικοινωνίες και αγάπης με το κάθε μέλος της οικογένειας. Και εμένα έτσι ακολουθεί τα μέλη της οικογένειας και ειδικά εμένα. Εμένα μπαίνει στο μπάνιο μαζί και περιμένει!! :confused: Μικρός μας ακολουθούσε συνέχεια αλλά μεγαλώνοντας έχει και τον χρόνο ανεξαρτησίας του... φυσικά αν τον φωνάξεις έρχεται και ναί περιμένει πίσω από την πόρτα.
Όσο αφορά τον πανικό χωρισμού αυτό είναι κάτι που μπορείς να το δουλέψεις με να τον αφήνεις μόνο όλο και πιο πολύ και εμένα βοήθησε να τον αφήνω όταν κοιμάται.. π.χ. όταν ήταν μικρός και τον έπαιρνε ο ύπνος δίπλα μου στον καναπέ άλλαζα κάποια στιγμή θέση για να ξυπνήσει και να με δεί απέναντι!! Και φυσικά μεγαλώνοντας θα το συνηθίσει ότι φεύγεις αλλά πάντα ξαναγυρνάς!! :D:D

αυτό με το θυροτηλέφωνο το κάνει και ο δικός μου και μάλιστα ξεχωρίζει τον ήχο του τηλεφώνου από το θυροτηλέφωνο (έχουν παρόμοιο ήχο γιατί χρησιμοποιούμε την ίδια συσκευή για τηλέφωνο και θυροτηλέφωνο) :lol: Τρέχει στην πόρτα μόλις το ακούσει και περιμένει :lol: Είναι τόσο μα τόσο χαριτωμένα όταν κάνουν τέτοια πράγματα!!!! :inlove:

ναι και η δικια μου το ιδιο παρ'ολο που ειναι τοσο μικρη ακομα ειναι 1ος μηνα... και παπ'ολα αυτα οταν χτυπαει το θυροτηλεφωνο των διπλα δν κουνιεται απο την θεση της ενω η γιαγια μου μπερδευεται... δεν ακολου8ει κανεναν αλλο στο σπιτι εκτοσ απο μενα, δεν παιζει με κανεναν αλλο εκτος απο μενα,δεν καθεται για χαδια σε κανεναν αλλο εκτος απο μενα... και της πηρα ενα ομορφο μωβ καλαθακι(αυτο στην φωτο) αλλα δεν εχει πατησει το ποδι της μονο της δυο πρωτες μερες που φοβοταν κρυβοταν εκει, την τεταρτη κοιμηθικε κατω απο το κρεβατι μου.την πεμτη ανεβικε πανω και κοιμη8ικε στα ποδια μου και απο τν επομενη και μετα κοιμαται διπλα στο μαξιλαρι μου... εχω εντυπωσιαστει...αν ξαπλωσω θα ερθει και θα ξαπλωσει μαζι μου, αν καθομαι θα ερθει να κατσει, αν διαβαζω θα ερθει και θα ξαπλωσει πανω στα βιβλια μου..γενικως οτι και να κανω κανει το ιδιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back