elenidn
Νεοφερμένο μέλος
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... η γατούλα μου συμπεριφέρεται όταν είμαι εγώ σπίτι σαν μικρό σκυλάκι... κ τι εννοώ με αυτό...για παράδειγμα θα είμαι στο δωμάτιο? θα έρθει στο δωμάτιο....
θα είμαι στο μπάνιο? θα περιμένει απέξω μέχρι να τελειώσω...
θα είμαι ξαπλωμένη ? θα έρθει κ αυτή να ξαπλώσει ... αφήστε δε που τα πρωινά δε το κουνάει από το δωμάτιο μέχρι και να ανοίξω τα μάτια μου κ να σηκωθώ...
γενικά όλη αυτή η συμπεριφορά της μου φαίνεται περίεργη ...δλδ πρώτη φορά τη συναντάω σε γάτα...γενικά για το οτιδήποτε με ακολουθεί...και με κοιτάει διαρκώς ..παρατηρεί κάθε μου κίνηση... δε της ξεφεύγω 

δε ξέρω όμως αν αυτο είναι φυσιολογικό...ευχαριστώ πολυ ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenidn
Νεοφερμένο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

elenidn
Νεοφερμένο μέλος
καλά άσε που για να κοιμηθεέι απαιτεί να μπεί κάτω από τα στρώματα ... αλλιώς δεν με αφήνει ούτε και εμένα να κοιμηθώ ...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

elenidn
Νεοφερμένο μέλος
μπορεί να είμαι κ εγώ καλή γατομανούλα αλλά μάλλον κ το πλασματάκι μου είναι πολύ καλό... το λέω διαρκώς αυτό γιατί πραγματικά είναι αρκετά ήσυχη και καλή ...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

elenidn
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

elenidn
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ναι το σκέφτομαι και εγώ κάπως έτσι...δε ξέρω πια ... τι πρέπει εμείς να κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση >>?![]()
απλά δίνεις λιγότερη προσοχή στην γάτα
Εγώ υποπτεύομαι ότι ο δικός μου έχει separation anxiety γιατί τους τελευταίους 2 μήνες που λείπω 10 ώρες από το σπίτι άρχισε να μαρκάρει (και μάλιστα μαρκάρει και δικά μου αντικείμενα... κυρίως ρούχα)
Μπορεί φυσικά να είναι και στον χαρακτήρα της γάταςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σαςπαιδια και εγω το ιδιο εχω παθει με το γατουλι μου… το πηρα προσφατα αλλα από τηνπεμπτη μερα και μετα που δεθικαμε πολύ γιατι κοιμη8ικαμε αγγαλιτσα δενξεκολλαει από πανω μου… και όταν την αφηνω εξω από το δωματιο νοιαουριζει μεχρινα της ανοιξω… μπορει να πω βλακεια αλλα νομιζω πως νομιζει ότι ειμαι η μαμα της…αφηστε τις προαλες που την φωναζα και ηταν στην λεκανη της και επειδη είναι σκεπαστηδεν την εβλεπα, αρχισε να νοιαουριζει για να καταλαβω που είναι… αφηστε που κάθεμερα που γυριζω από το σχολειο και το φροντηστηριο με το που θα ακουσα τοθυροτηλεφωνο θα στηθει στην πορτα…
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σαςπαιδια και εγω το ιδιο εχω παθει με το γατουλι μου… το πηρα προσφατα αλλα από τηνπεμπτη μερα και μετα που δεθικαμε πολύ γιατι κοιμη8ικαμε αγγαλιτσα δενξεκολλαει από πανω μου… και όταν την αφηνω εξω από το δωματιο νοιαουριζει μεχρινα της ανοιξω… μπορει να πω βλακεια αλλα νομιζω πως νομιζει ότι ειμαι η μαμα της…αφηστε τις προαλες που την φωναζα και ηταν στην λεκανη της και επειδη είναι σκεπαστηδεν την εβλεπα, αρχισε να νοιαουριζει για να καταλαβω που είναι… αφηστε που κάθεμερα που γυριζω από το σχολειο και το φροντηστηριο με το που θα ακουσα τοθυροτηλεφωνο θα στηθει στην πορτα…
Νάξερες πόσοι θα σε ζηλεύουν διαβάζοντας τα παραπάνω. Σε υπερ αγαπά σε θεωρεί μανούλα του. Είσαι πολύ τυχερή. Να σου ζήσει και να ευτυχίσετε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
Μικρός μας ακολουθούσε συνέχεια αλλά μεγαλώνοντας έχει και τον χρόνο ανεξαρτησίας του... φυσικά αν τον φωνάξεις έρχεται και ναί περιμένει πίσω από την πόρτα. Όσο αφορά τον πανικό χωρισμού αυτό είναι κάτι που μπορείς να το δουλέψεις με να τον αφήνεις μόνο όλο και πιο πολύ και εμένα βοήθησε να τον αφήνω όταν κοιμάται.. π.χ. όταν ήταν μικρός και τον έπαιρνε ο ύπνος δίπλα μου στον καναπέ άλλαζα κάποια στιγμή θέση για να ξυπνήσει και να με δεί απέναντι!! Και φυσικά μεγαλώνοντας θα το συνηθίσει ότι φεύγεις αλλά πάντα ξαναγυρνάς!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
αυτό με το θυροτηλέφωνο το κάνει και ο δικός μου και μάλιστα ξεχωρίζει τον ήχο του τηλεφώνου από το θυροτηλέφωνο (έχουν παρόμοιο ήχο γιατί χρησιμοποιούμε την ίδια συσκευή για τηλέφωνο και θυροτηλέφωνο)
Τρέχει στην πόρτα μόλις το ακούσει και περιμένει
Είναι τόσο μα τόσο χαριτωμένα όταν κάνουν τέτοια πράγματα!!!! 
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool