Σας ακολουθούν παντού;

Ναι, κι ο δικός μου "έβλεπε πλυντήριο" όταν είχαμε το παλιο που άνοιγε μπροστά. Το καινούριο δυστυχώς ειναι απο παντού κλειστό και δεν προσφέρεται για θέαμα.
Κι ο δικός μου, μην νομίζεις, δεν ασχολείται συνέχεια μαζί μου. Έχει δικές του υποθέσεις με μύγες σφίγγες και τα περιστέρια του απέναντι. Αλλά καμιά φορά θέλει να κάνουμε παρέα, ειδικά όταν κάνω δουλειές και έχει ευκαιρία να γίνει ενοχλητικός. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

διαδρομές στο σπίτι: Νότα-Τσε-Μαφάλντα, Νότα-Μαφάλντα-Τσε και όταν γίνεται ζημιά: Μαφάλτα (τρέχοντας)-Τσε (κυνηγώντας Μαφάλντα)-Νότα(φωνάζοντας)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όταν γίνεται ζημιά: Μαφάλτα (τρέχοντας)-Τσε (κυνηγώντας Μαφάλντα)-Νότα(φωνάζοντας)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμας ο Σαββας δεν μας πολυ ακολουθει, σπανιοτατα μπορω να πω! :hmm:Το παιζει ανεξαρτητος...

Mέχρι πριν κανένα δίμηνο ο Ντάρκυ δεν με άφηνε σε ησυχία..όπου πήγαινα, με ακολουθούσε.. Ακόμα και στην πολυθρόνα μου έπρεπε να κάθομαι μπροστα μπροστά για να έχει χώρο να χωθεί:P
Στο μπάνιο εννοείται ότι μπαίνει μαζί μου και όταν κάνω ντουζ ή ακροβατεί στην άκρη της μπανιέρας. ή είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα και με κοιτάει μ'ένα βλέμμα γεμάτο περιέργεια ή τώρα τελευταία ανεβαίνει πάνω στο καζανάκι για να μην βρέχεται κιόλας.. Η κουρτίνα πρέπει να είναι τραβηγμένη γιατί διαφορετικά κλαίμε..

Κατα τ'αλλα έχουμε γίνει άντρες και είμαστε ανεξάρτητοι.. Κάθομαι εγώ στον υπολογιστή μου και ο Ντάρκυ ξαπλώνει στο γραφείο δίπλα μου η στα πόδια μου..Μόνο το βράδυ τον πιάνουν οι αγάπες του και ξαπλώνει μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου..

Ακόμα και το βράδυ που κοιμάμαι έρχεται, με νανουρίζει και τα γουργουρητά του και με μασαζάκι και μετά φεύγει..:/: Πάει και κοιμάται στο χωλ και επιβλέπει όποιον τυχόν πάει να μπει στο δωμάτιο μου..

Και το άλλο που κάνει εδώ και κανένα μήνα είναι ότι δεν μας αφήνει με τον Δημήτρη σε ιδιαιτερες στιγμές..:redface:Με το που τον βλέπει να με φιλάει πάει και τον δάγκωνει στα πόδια.:P:blink: Κάνει ζηλίτσες το μωράκι μου..

Nα και η Αργυρώ στην μπανιέρα! Ο λόγος? Καθάριζα το μπάνιο και ήθελε να μου κάνει παρέα!
CIMG0834.jpg

Τι πονηρές ματάρες είναι αυτές??? Κουκλάρα η Αργυρώ!!! :inlove::inlove::inlove:

Γειά σου, ομορφούλα Αργυρώ!!!!!!!!!!!
:inlove::inlove::inlove:

Απορώ πώς τις αφήνετε να μπαίνουν μαζί σας στο μπάνιο σε φάση ντουζ κλπ. Εμείς είμαστε τακτικής privacy: όπως δεν το ενοχλούμε στην ανάγκη του, έτσι και στη δική μας κλείνουμε την πόρτα.... Ευτυχώς το κάναμε εξαρχής και γενικώς δεν του κακοφαίνεται. Συνήθως φεύγει και παίζει ή το πολύ πολύ να κάνει πως σπρώχνει την πόρτα-άδικος κόπος βέβαια, αφού είναι κλειστή! :P
Επίσης, ποτέ δεν κοιμόμαστε αφήνοντες ανοιχτές πόρτες... Είναι μικρό ακόμη και δεν είναι και η καλύτερή μου να με τρομάζουν στον ύπνο μου με σάλτα κλπ. Γιατί αυτή δεν καταλαβαίνει ακόμη αν κοιμάσαι κλπ - οπότε ή κλείνουμε την πόρτα μας ή τη βάζουμε στο δωματιάκι της κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ούτε κι αυτό δείχνει να την πειράζει, ειδικά αν το βραδινό της είναι νωπή :D
Ένα φοβερό κόλλημα που έχει (άσχετο με τις συνήθειες ακολουθήματος) είναι ότι μόλις αντιληφθεί ότι τη χτενίζω (όταν την έχω αγκαλιά και κάνουμε χάδια) ορμάει στη χτένα, τη δαγκώνει, παλεύει μαζί της κλπ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει, κανένα προηγούμενο γατάκι δεν το είχε αυτό! Να πεις και ότι δεν της άρεσε.... όσο τη χτενίζω χωρίς να καταλάβει την ύπαρξη της χτένας μια χαρά το φχαριστιέται!! Πώς να συμφιλιώσω γατί και χτενάκι;;;; :hmm:

Απορώ πώς τις αφήνετε να μπαίνουν μαζί σας στο μπάνιο σε φάση ντουζ κλπ. Εμείς είμαστε τακτικής privacy:
Εμείς πάλι είμαστε τακτικής glasnost και δεν έχουμε πρόβλημα, ίσα ίσα που το διασκεδάζουμε κιόλας! :cool:
Σ' αυτά τα θέματα είναι όπως τη βρίσκει ο καθένας...;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Glasnost!!! Καλό!
Εννοείται πως έχει πολύ διασκέδαση το πράγμα, απλώς πολλές φορές σκέφτομαι το θέμα των "ορίων" στο σπίτι, κυρίως για θέματα υγιεινής. Το κρεβάτι στο δωμάτιό μας δεν είναι απαγορευμένο μέρος, αλλά δεν είναι και συνήθεια. Κάπως έτσι...

Μας ακολουθουν παντου ? Τι λες τωρα ... αυτα δεν ειναι γατες σκυλοι ειναι και παλι καλα που τωρα που εχω και τις 2 στην Αθηνα εχουν 1ον η μια την αλλη και 2ον εχουν πολλα ατομα να ακολουθησουν οταν εχω την Ιολη μονη της μαζι μου στην Πατρα μεχρι και να ντυθω το πρωι εκει μαζι μου, εχετε δει ανθρωπο να ντυνεται με δοσεις ? ε ναι γιατι ενδιαμεσα πρεπει να χαιδευω και την μικρη ... η δε μαμα μου να λεει ποτε θα πατησω καμμια τους ετσι οπως μπλεκονται στα ποδια μου ... κατα τα αλλα μου αρεσει που μου λεγανε παρε γατα που ειναι ανεξαρτητα ζωα αν ειναι ετσι τα ανεξαρτητα πως ειναι τα εξαρτημενα δηλαδη ? Τουλαχιστον το φαινομενο του σκυλου δεν το παρουσιαζουν μονο τα δικα μου οποτε αυτο ειναι καπως παρηγορο :):cool:

ΧΑ ΧΑ εγω εχω γλητοσει γιατι η γατα μου σηνεχεια κοιμαται και ετσι καποιεσ μερες ειναι σαν να μην υπαρχει*(χι χι)*

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back