drusilia
Διάσημο μέλος
Κι ο δικός μου, μην νομίζεις, δεν ασχολείται συνέχεια μαζί μου. Έχει δικές του υποθέσεις με μύγες σφίγγες και τα περιστέρια του απέναντι. Αλλά καμιά φορά θέλει να κάνουμε παρέα, ειδικά όταν κάνω δουλειές και έχει ευκαιρία να γίνει ενοχλητικός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
όταν γίνεται ζημιά: Μαφάλτα (τρέχοντας)-Τσε (κυνηγώντας Μαφάλντα)-Νότα(φωνάζοντας)

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Το παιζει ανεξαρτητος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Στο μπάνιο εννοείται ότι μπαίνει μαζί μου και όταν κάνω ντουζ ή ακροβατεί στην άκρη της μπανιέρας. ή είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα και με κοιτάει μ'ένα βλέμμα γεμάτο περιέργεια ή τώρα τελευταία ανεβαίνει πάνω στο καζανάκι για να μην βρέχεται κιόλας.. Η κουρτίνα πρέπει να είναι τραβηγμένη γιατί διαφορετικά κλαίμε..
Κατα τ'αλλα έχουμε γίνει άντρες και είμαστε ανεξάρτητοι.. Κάθομαι εγώ στον υπολογιστή μου και ο Ντάρκυ ξαπλώνει στο γραφείο δίπλα μου η στα πόδια μου..Μόνο το βράδυ τον πιάνουν οι αγάπες του και ξαπλώνει μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου..
Ακόμα και το βράδυ που κοιμάμαι έρχεται, με νανουρίζει και τα γουργουρητά του και με μασαζάκι και μετά φεύγει..
Πάει και κοιμάται στο χωλ και επιβλέπει όποιον τυχόν πάει να μπει στο δωμάτιο μου..Και το άλλο που κάνει εδώ και κανένα μήνα είναι ότι δεν μας αφήνει με τον Δημήτρη σε ιδιαιτερες στιγμές..
Με το που τον βλέπει να με φιλάει πάει και τον δάγκωνει στα πόδια.
Κάνει ζηλίτσες το μωράκι μου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος

Επίσης, ποτέ δεν κοιμόμαστε αφήνοντες ανοιχτές πόρτες... Είναι μικρό ακόμη και δεν είναι και η καλύτερή μου να με τρομάζουν στον ύπνο μου με σάλτα κλπ. Γιατί αυτή δεν καταλαβαίνει ακόμη αν κοιμάσαι κλπ - οπότε ή κλείνουμε την πόρτα μας ή τη βάζουμε στο δωματιάκι της κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ούτε κι αυτό δείχνει να την πειράζει, ειδικά αν το βραδινό της είναι νωπή

Ένα φοβερό κόλλημα που έχει (άσχετο με τις συνήθειες ακολουθήματος) είναι ότι μόλις αντιληφθεί ότι τη χτενίζω (όταν την έχω αγκαλιά και κάνουμε χάδια) ορμάει στη χτένα, τη δαγκώνει, παλεύει μαζί της κλπ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει, κανένα προηγούμενο γατάκι δεν το είχε αυτό! Να πεις και ότι δεν της άρεσε.... όσο τη χτενίζω χωρίς να καταλάβει την ύπαρξη της χτένας μια χαρά το φχαριστιέται!! Πώς να συμφιλιώσω γατί και χτενάκι;;;;

aretha
Περιβόητο μέλος
Εμείς πάλι είμαστε τακτικής glasnost και δεν έχουμε πρόβλημα, ίσα ίσα που το διασκεδάζουμε κιόλας!Απορώ πώς τις αφήνετε να μπαίνουν μαζί σας στο μπάνιο σε φάση ντουζ κλπ. Εμείς είμαστε τακτικής privacy:

Σ' αυτά τα θέματα είναι όπως τη βρίσκει ο καθένας...

Glasnost!!! Καλό!
Εννοείται πως έχει πολύ διασκέδαση το πράγμα, απλώς πολλές φορές σκέφτομαι το θέμα των "ορίων" στο σπίτι, κυρίως για θέματα υγιεινής. Το κρεβάτι στο δωμάτιό μας δεν είναι απαγορευμένο μέρος, αλλά δεν είναι και συνήθεια. Κάπως έτσι...
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool