Σείριος No 1!!!

alice

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα.
Μετα απο κοινη συννενοηση και μυστικη ψηφοφορια μεσω των μελων του mycat και ολως οσων απολαυσαν Σειριο στην εκθεση απονεμονται τα εξης βραβεια:
  1. Επιλογης καλυτερης γατομανας
  2. Ομορφοτερου γατου
  3. Χειροτερου χαρακτηρα με προοπτική περεταίρω...επιδείνωσης..
  4. Μεγαλυτερου μακαρονογατου
  5. Διχασμενης προσωπικοτητας
  6. Εξυπνοτερου γατου
  7. Καλυτερης γουνας
  8. Κατοχη αρχ...ων μετα στειρωσης (με εξοπλισμο ασανσερ ωστε να ανεβοκατεβαινουν την απαραιτητη στιγμη)
  9. Ανεξαρτητου γατου
  10. Καλυτερου χαδιαρογατου
  11. Σφαλιαριδιων ανευ νυχιων
  12. Αμεσης αναγνωρισης γατοπεθερας και επιτυχης αποφυγη αυτης συνοδειας απαραιτητων κχχχχχχχχ
  13. Μοναδικου γατου που απεφυγε δεξιοτεχνως χουφτωμα κριτων το οποιο ειναι περιττο αφου ειναι ηδη best of the best
  14. Καλυτερου και επιτυχημενου καμουφλαζ κεραμιδογατου σε Μπλε Ρωσικη
And the Oscar award of best cat ever goes to......SEIRIOS!!!!

oscar.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια βαλτε εδω και το ομορφο βραβειο που του φτιαξατε;):up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλίκη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! :up::up::up:
Νομίζω οτι και ο Σείριος συμφωνεί γιατι το βλέπω να κλείνει πονηρά το μάτι.;):P:P:P

Συνημμένα

• Αθηνα 3-2009 041 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 041 α.jpg
    120,8 KB · Εμφανίσεις: 52
Ευχαριστω τη μαμα μου,το μπαμπα μου,τη γιαγια μου,τον παππου μου,την αδερφη μου,την καθαριστρια μου,ολο μου το σοι,τις θαυμαστριες μου,και τους θαυμαστες μου,τον προσωπικο μου φωτογραφο,και την ακαδημια για την απονομη αυτου του οσκαρ.Θα περασω να το παραλαβω απο τη γατοπεθερα μου αν και δεν την πολυχωνευω.:P
Σειριος

Κοριτσια ειστε απλα απιστευτες...Ειμαι στην Αναστασια και ειδαμε το θεμ ολες μαζι.Με συγκινησατε απιστευτα,σας αγαπω ολες...:inlove::inlove::inlove:
Μαμα Σειριου

σας αγαπω ολες...:inlove::inlove::inlove:
Μαμα Σειριου

Καλά, μην τα παραλέμε κιόλας:P, αλλά τι να σε κάνω που το καμαρώνω το παιδί σου από μωρό και είναι και κολλητός του γιού μου!:rolleyes:

Ευχαριστω τη μαμα μου,το μπαμπα μου,τη γιαγια μου,τον παππου μου,την αδερφη μου,την καθαριστρια μου,ολο μου το σοι,τις θαυμαστριες μου,και τους θαυμαστες μου,τον προσωπικο μου φωτογραφο,και την ακαδημια για την απονομη αυτου του οσκαρ.Θα περασω να το παραλαβω απο τη γατοπεθερα μου αν και δεν την πολυχωνευω.:P
Σειριος
Κοριτσια ειστε απλα απιστευτες...Ειμαι στην Αναστασια και ειδαμε το θεμ ολες μαζι.Με συγκινησατε απιστευτα,σας αγαπω ολες...:inlove::inlove::inlove:
Μαμα Σειριου
Σειριόνι μας λατρεμένε..να ευχαριστήσεις και την προσωπική σου image maker...την λατρεμένη σου γατομαμά ΔΩΡΑ:up::up::up:

Σειριος
Μαμα Σειριου
:):):):up::up::up:
Κλαψτε ολες μαζι εκει τωρα...αχ..πιειτε και για μενα μια γουλια καφε:/::lol::lol:

ξεχάσατε το βραβείο γρηγορότερου και αιφνίδιου χουφτόματος κάθε φορά που πέρναγες απο το κλουβί έκανε πατουσάκι με ένα νυχάκι....:lol::lol::lol:

Dora δεν σε χορτάσαμε καθόλου γιατι τρέχαμε πανικοβλήτοι...
αλλα μας έκανες μεγάλη τιμή ναιιιιιι πολύ μεγάλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επίσης ξέχασες το βραβείου του ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥ ΜΠΛΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ:D
Το βραβείο δεν μπορώ να το ξαναβάλω κι εδώ, ας το δει στο θέμα του:P

επισης βραβειο του μεγαλυτερου καμεροκαταστροφεα:lol::lol:
και του μεγαλυτερου ζοχαδα:lol::lol:

το βραβειο που σου εφτιαξαν τα κοριτσια Σειριε....:)

Μαρη Γιουλη τσιγκουνα, βαλτη μεγαλη τη φωτο να το φχαριστηθει το παιδι... :P:P:P

attachment.php

Next step...να πάμε Κάλυμνο για την απονομή..:up::up::up:.εεε να χουφτώσουμε και λίγο τον νικητή..:lol::lol::lol:

Καλέ, συγκινήθηκα και εγώ, σνιφ σνιφ ....Μπράβο κορίτσια, αυτό είναι το βραβείο της ειλικρινούς αγάπης και είναι το μεγαλύτερο!!!!:up::up::up:

τι τελειο βραβειο !!!!!! :up::up::up: μαρη δωρα τι τα θες τα βραβεια απο τις εκθεσεις ? τετοιο βραβειο δεν εχει κανενα γατι !!!!!! :P:P:D:D

Δώρα, το παιδί σου σε έκανε πολύ περήφανη μάλλον:D

Σε παρακαλώ να ενημερωθεί πάραυτα και η κτηνίατρος. Για να μην πει ποτέ ξανά βλαμμένο το Σείριο.:up:

Δώρα, το παιδί σου σε έκανε πολύ περήφανη μάλλον:D

Σε παρακαλώ να ενημερωθεί πάραυτα και η κτηνίατρος. Για να μην πει ποτέ ξανά βλαμμένο το Σείριο.:up:

Αχ βρε Βουλα, καλα που το θυμισες...ξεχασα να το βαλω στη λιστα...Παω τωρα! :P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Μαρη Γιουλη τσιγκουνα, βαλτη μεγαλη τη φωτο να το φχαριστηθει το παιδι... :P:P:P

attachment.php

:up::up::up::up::up::up:
:up::up::up::up::up::up:

Κοριτσια αποκλειστηκα στην Κω για καποιες ωρες,ειχαμε 7 μποφωρ και ολοι γυρω ειχαν σακουλακια κι εγω το βλαμμενο καθομουν και σας διαβαζα κι εκλαιγα...:redface:Δηλαδη αν δεν καταλαβατε,με ειχαν που με ειχαν για την τρελη της Καλυμνου,εξαπλωσατε τη φημη μου και στην Κω!:lol:
Ολες σας αγαπαω,κι αυτες τις τρισαθλιες συκοφαντρες που λενε το παιδι μου τραμπουκο (ειμαστε και μεγαλοψυχοι εκτος απο μετριοφρονες:P) και ανυπομονω να σας ξαναδω απο κοντα να σας χορτασω.
Ο Σειριος ειναι μππουκωμενος με κονσερβα και δε μπορει να καμει λογο,αλλα αυριο σας υποσχεται νεες φωτο με αφιερωση.

Ποιός Δωρούλα μου λέει τον Σειριάκο μας τραμπούκο να βάλω τη Λιλή να του ρίξει καμμιά νυχιά.

Ο Σειριος ειναι το πιο έξυπνο και πιο χαριτωμένο γατούλη.

Επάνω τους ΣΕΙΡΙΕ μην κολλάς πουθενά.Αξίζεις ολα τα βραβεία Λιλή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back