Σείριος No 1!!!

το βραβειο που σου εφτιαξαν τα κοριτσια Σειριε....:)

Ειναι το καλλίτερο βραβείο που έχω δει!!! Μπράβο κορίτσια!!! Μπράβο και στο Σειριόνι μας το υπέροχο!!! Και στην χμ χμχμ παλιομαμά του που τον έχει κακομάθει και βγάζει νύχι και γλώσσα.!;)

Δώρα, το παιδί σου σε έκανε πολύ περήφανη μάλλον:D

Σε παρακαλώ να ενημερωθεί πάραυτα και η κτηνίατρος. Για να μην πει ποτέ ξανά βλαμμένο το Σείριο.:up:
Μάλλον βλαμμένος είναι ο κτηνίατρος.!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρη Γιουλη τσιγκουνα, βαλτη μεγαλη τη φωτο να το φχαριστηθει το παιδι... :P:P:P
δε φτανει που σας την εβαλα τ' ακουω κιολας:mad::P:P:lol::lol:
Κοριτσια αποκλειστηκα στην Κω για καποιες ωρες,ειχαμε 7 μποφωρ και ολοι γυρω ειχαν σακουλακια κι εγω το βλαμμενο καθομουν και σας διαβαζα κι εκλαιγα...:redface:Δηλαδη αν δεν καταλαβατε,με ειχαν που με ειχαν για την τρελη της Καλυμνου,εξαπλωσατε τη φημη μου και στην Κω!:lol:
Ολες σας αγαπαω,κι αυτες τις τρισαθλιες συκοφαντρες που λενε το παιδι μου τραμπουκο (ειμαστε και μεγαλοψυχοι εκτος απο μετριοφρονες:P) και ανυπομονω να σας ξαναδω απο κοντα να σας χορτασω.
Ο Σειριος ειναι μππουκωμενος με κονσερβα και δε μπορει να καμει λογο,αλλα αυριο σας υποσχεται νεες φωτο με αφιερωση.
Δωρακι...βαλε μας σε παρακαλω εδω σε μεγεθυνση το ταμπελακι του Σειριου στην Εκθεση...ηταν φανταστικο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι το καλλίτερο βραβείο που έχω δει!!! Μπράβο κορίτσια!!! Μπράβο και στο Σειριόνι μας το υπέροχο!!! Και στην χμ χμχμ παλιομαμά του που τον έχει κακομάθει και βγάζει νύχι και γλώσσα.!;)
Βγαζει μαρη ψευτρα το δικο μου παιδι νυχια;:mad:Γλωσσα βγαζει,πηρε απο τη μανα του.:P

Δωρακι...βαλε μας σε παρακαλω εδω σε μεγεθυνση το ταμπελακι του Σειριου στην Εκθεση...ηταν φανταστικο:)
Κι εμας μας αρεσε πολυ,τα ευσημα ανηκουν στη φιλη μας τη Χαρα που μας το εφτιαξε με πολλη αγαπη.:up:
17AvigdorArikha144.jpg

Aυτο αξιζει να γινει ενα ωραιο καδρο...:)

Βγαζει μαρη ψευτρα το δικο μου παιδι νυχια;:mad:Γλωσσα βγαζει,πηρε απο τη μανα του.:P

Κι εμας μας αρεσε πολυ,τα ευσημα ανηκουν στη φιλη μας τη Χαρα που μας το εφτιαξε με πολλη αγαπη.:up:
17AvigdorArikha144.jpg

Σ' αγαπάμε πολύυυυ:up::up::up:

Θα του κανω ενα γατοδωματιο οταν μετακομισουμε με το καλο,και θα του το κρεμασω μαζι με το βραβειο σας (γατομαμα ψωνιο,που να με δεις αν φερω τη Μόιρα στην Εκθεση πως θα καμαρωνω:P)

Θα του κανω ενα γατοδωματιο οταν μετακομισουμε με το καλο,και θα του το κρεμασω μαζι με το βραβειο σας (γατομαμα ψωνιο,που να με δεις αν φερω τη Μόιρα στην Εκθεση πως θα καμαρωνω:P)
:up:
μη τα λες σε μενα...το δικο μου γατοδωματιο να δεις πως το΄χω:redface:μπηκαν και τα κυπελο ροζετακια μεσα:D

Μα φυσικα και μπηκαν,μη σου πω οτι θα πρεπει να της βαλεις και ενα θρονο της κοπελουδας μας.

Και φυσικα πρεπει να χτυπατε την πορτα του δωματιου και να ζητατε αδεια πριν μπειτε....:lol::lol::lol:

Και φυσικα πρεπει να χτυπατε την πορτα του δωματιου και να ζητατε αδεια πριν μπειτε....:lol::lol::lol:

..και φυσικά πρέπει να φοράτε την γνωστή λευκή ποδίτσα με δαντελίτσα και ασορτί καπελάκι:lol::lol::lol:

..και φυσικά πρέπει να φοράτε την γνωστή λευκή ποδίτσα με δαντελίτσα και ασορτί καπελάκι:lol::lol::lol:

Στο γατοδωματιο του Σειριου η ποδιτσα πρεπει να ειναι μεχρι το γονατο και να εχετε πασαλειφτει με catnip η κονσερβακι τονου ωστε να μη ενοχλεισετε την Α.Μ. με την αηδιαστικη ανθρωπινη μυρωδια... και τελευταιο απαραιτητο αξεσουαρ απο την πισω μερια της ποδιτσας πρεπει να κρεμεται ενα ποντικακι!:blink::blink::blink:

Μα φυσικα και μπηκαν,μη σου πω οτι θα πρεπει να της βαλεις και ενα θρονο της κοπελουδας μας.
2 θρονους ενα για τη νικητρια κι ενα για τη γκαστρωμενη (μαλλον):P:lol:

Μας πηραν στο ψιλο...κι εχουν δικιο Δωρα:redface::redface::lol::lol::lol:

2 θρονους ενα για τη νικητρια κι ενα για τη γκαστρωμενη (μαλλον):P:lol:

Μας πηραν στο ψιλο...κι εχουν δικιο Δωρα:redface::redface::lol::lol::lol:

..καλά καλά εσύ κάνε αυτό που πρέπει ..:whistle::whistle::whistle:(βλέπε προηγούμενο μνμ) και άσε μας εμάς:lol::lol::lol:

Ααααα για τη γκαστρωμενη διαφωνω....Δε θελει θρονο...Θελει σουϊτα με γατοσπα για να χαλαρωνει μετα το θηλασμο, μπατλερ να τη σερβιρει οταν θελει...και γενικα εδω ειναι ο θρονος του Σειριου ψωνιο Σεμελομανα!!!! :P:P:P:P
Πηρες δυο βραβεια και νομιζεις οτι μπορεις να κανεις μπαχαλο τη βραβευση και του δικου μας παιδιου??? Αϊντε απο εκει!
(Ας αφηνες να χαϊδεψω Σεμελη να μη φωναζω...:P:P:P:lol::lol::lol:)

Ααααα για τη γκαστρωμενη διαφωνω....Δε θελει θρονο...Θελει σουϊτα με γατοσπα για να χαλαρωνει μετα το θηλασμο, μπατλερ να τη σερβιρει οταν θελει...και γενικα εδω ειναι ο θρονος του Σειριου ψωνιο Σεμελομανα!!!! :P:P:P:P
Πηρες δυο βραβεια και νομιζεις οτι μπορεις να κανεις μπαχαλο τη βραβευση και του δικου μας παιδιου??? Αϊντε απο εκει!
(Ας αφηνες να χαϊδεψω Σεμελη να μη φωναζω...:P:P:P:lol::lol::lol:)

:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up::up:

Εγω δεν κρεμαω τιποτα στο πισω μερος της στολης,αντε γιατι θα σας τον στειλω σωγαμπρο και ας τον χωρισε η δικια σας!
Αφηστε την καλε τη Σεμελομαμα να περηφανευεται οσο θελει,ειναι δικια μας...

Εγω δεν κρεμαω τιποτα στο πισω μερος της στολης,αντε γιατι θα σας τον στειλω σωγαμπρο και ας τον χωρισε η δικια σας!

Μαμα Δωρα, εγω τον αγαπω το Σειριουκο μου.... Η στριγκλα η μανα μου καιπεθερα προσπαθει να μπει αναμεσα στο ζευγαρι και να μας χωρισει....
Χιονατη απεγνωσμενη....

:(:(Δωρα με μαλωνουν...θελουν να με διωξουν...ειναι κακες:(:P:P

:(:(Δωρα με μαλωνουν...θελουν να με διωξουν...ειναι κακες:(:P:P

Οοοουυυυυυσσσσσστττττττ απο δω κοπροσκυλο τρομαζεις το παιδι μου!!!!!!!
:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλε μην το διωχνετε το Γιουλακι,ειναι πολυ καλο κοριτσι...Κι εχει και τη Σεμελη που θελουμε να τη βουτηξουμε,ξεχασατε,να την εχουμε απο κοντα.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back