moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Η moukelis έγραψε: #281 11-12-09 19:17 Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο nikos_x έγραψε: #282 11-12-09 19:22 https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα. Αυτη ειναι η RC kitten 36 που αφορα την ευρωπαικη αγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #283 11-12-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #284 11-12-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... να τους δωσεις orijen εσυ εννοειται...εμενα ο Μορφεας μου παχυνε και η Καλυψω...η Σεμελιτσα κρεμασε λιπακι αλλα ειναι μια χαρα γατονακι μεχρι το σ/κ θα μας φτασει το μιγμα rc/acana απο Δευτερα ζυγιζουμε και ξεκιναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η aalyah έγραψε: #285 11-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 11-12-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Click για ανάπτυξη... ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η aalyah έγραψε: #287 11-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 11-12-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Click για ανάπτυξη... καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:53 Η aalyah έγραψε: #289 11-12-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:47 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #290 11-12-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:22 Ο nikos_x έγραψε: #282 11-12-09 19:22 https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα. Αυτη ειναι η RC kitten 36 που αφορα την ευρωπαικη αγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #283 11-12-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #284 11-12-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... να τους δωσεις orijen εσυ εννοειται...εμενα ο Μορφεας μου παχυνε και η Καλυψω...η Σεμελιτσα κρεμασε λιπακι αλλα ειναι μια χαρα γατονακι μεχρι το σ/κ θα μας φτασει το μιγμα rc/acana απο Δευτερα ζυγιζουμε και ξεκιναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η aalyah έγραψε: #285 11-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 11-12-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Click για ανάπτυξη... ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η aalyah έγραψε: #287 11-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 11-12-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Click για ανάπτυξη... καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:53 Η aalyah έγραψε: #289 11-12-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:47 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #290 11-12-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα. Αυτη ειναι η RC kitten 36 που αφορα την ευρωπαικη αγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #283 11-12-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #284 11-12-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... να τους δωσεις orijen εσυ εννοειται...εμενα ο Μορφεας μου παχυνε και η Καλυψω...η Σεμελιτσα κρεμασε λιπακι αλλα ειναι μια χαρα γατονακι μεχρι το σ/κ θα μας φτασει το μιγμα rc/acana απο Δευτερα ζυγιζουμε και ξεκιναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η aalyah έγραψε: #285 11-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 11-12-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Click για ανάπτυξη... ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η aalyah έγραψε: #287 11-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 11-12-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Click για ανάπτυξη... καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:53 Η aalyah έγραψε: #289 11-12-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:47 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #290 11-12-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #284 11-12-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... να τους δωσεις orijen εσυ εννοειται...εμενα ο Μορφεας μου παχυνε και η Καλυψω...η Σεμελιτσα κρεμασε λιπακι αλλα ειναι μια χαρα γατονακι μεχρι το σ/κ θα μας φτασει το μιγμα rc/acana απο Δευτερα ζυγιζουμε και ξεκιναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η aalyah έγραψε: #285 11-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 11-12-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Click για ανάπτυξη... ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η aalyah έγραψε: #287 11-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 11-12-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Click για ανάπτυξη... καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:53 Η aalyah έγραψε: #289 11-12-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:47 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #290 11-12-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... να τους δωσεις orijen εσυ εννοειται...εμενα ο Μορφεας μου παχυνε και η Καλυψω...η Σεμελιτσα κρεμασε λιπακι αλλα ειναι μια χαρα γατονακι μεχρι το σ/κ θα μας φτασει το μιγμα rc/acana απο Δευτερα ζυγιζουμε και ξεκιναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:29 Η aalyah έγραψε: #285 11-12-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 11-12-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Click για ανάπτυξη... ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η aalyah έγραψε: #287 11-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 11-12-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Click για ανάπτυξη... καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:53 Η aalyah έγραψε: #289 11-12-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:47 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #290 11-12-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη. Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana. Click για ανάπτυξη... Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 11-12-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Click για ανάπτυξη... ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η aalyah έγραψε: #287 11-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 11-12-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Click για ανάπτυξη... καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:53 Η aalyah έγραψε: #289 11-12-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:47 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #290 11-12-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη... Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες. Click για ανάπτυξη... ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Η aalyah έγραψε: #287 11-12-09 19:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 11-12-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Click για ανάπτυξη... καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:53 Η aalyah έγραψε: #289 11-12-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:47 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #290 11-12-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #288 11-12-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Click για ανάπτυξη... καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:53 Η aalyah έγραψε: #289 11-12-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:47 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #290 11-12-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της. Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες Click για ανάπτυξη... καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:53 Η aalyah έγραψε: #289 11-12-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:47 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #290 11-12-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:47 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #290 11-12-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η zanin έγραψε: #291 14-12-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... οφ τοπικ είναι το σεμελιο έγκυος;; ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Nonika έγραψε: #292 18-12-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειχες θεμα με διαρροιες ε? εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατιατην acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια? Click για ανάπτυξη... Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:19 Η ELENIP έγραψε: #293 19-01-10 13:19 Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:36 Η natalouko: #294 19-01-10 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω... Σίγουρα κάνει για στειρωμένα?? Click για ανάπτυξη... Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:46 Η ELENIP έγραψε: #295 19-01-10 13:46 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!! Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!! Click για ανάπτυξη... Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:06 Η natalouko: #296 19-01-10 14:06 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά. Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!! Click για ανάπτυξη... Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:11 Η ELENIP έγραψε: #297 19-01-10 14:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε.. Click για ανάπτυξη... Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:12 Η aporw έγραψε: #298 19-01-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:14 Η ELENIP έγραψε: #299 19-01-10 14:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free! Click για ανάπτυξη... Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:15 Η natalouko: #300 19-01-10 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!! Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων. Click για ανάπτυξη... Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.