moukelis
Επιφανές μέλος
Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολυ σωστα.
Αυτη ειναι η RC kitten 36 που αφορα την ευρωπαικη αγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σωστο κι αυτοΘενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη.
Γιουλη εγω θα τους γυρισω σε orijen,εσυ μπορεις να της ανακατευεις λιγη οταν ειναι εγκυος με την acana.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να τους δωσεις orijen εσυ εννοειται...εμενα ο Μορφεας μου παχυνε και η Καλυψω...η Σεμελιτσα κρεμασε λιπακι αλλα ειναι μια χαρα γατονακιΘενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη.

μεχρι το σ/κ θα μας φτασει το μιγμα rc/acana απο Δευτερα ζυγιζουμε και ξεκιναμε

aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια εχε τη το νου σου μην σου γινει γιουβαρλακι.Λογικα το κανει επειδη ειναι καινουρια η τροφη.
Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη...

Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειχες θεμα με διαρροιες ε?Μην μου γίνει? Εχει γίνει ήδη...
Εννοείται θα την προσέχω. Αλλά φαίνεται προς το παρόν να την δέχεται καλά την τροφή. Τουλάχιστον δεν μου άρχισε διάρροιες.![]()

εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...
εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατια
την acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
ειχες θεμα με διαρροιες ε?
εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατια
την acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια?
Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της.
Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!!Όχι δεν είχα αλλά φοβήθηκα μην της κάνει με απότομη αλλαγή τροφής. Γι'αυτό την ανακάτεψα με την παλιά της.
Ακάνα δεν θέλω γιατί το Νορβηγάκι θέλω να τρώει όριτζεν όχι ακάνα. Και δεν θέλω να παίρνω 2 διαφορετικές τροφές. Άρα και η Όλια όριτζεν απλά μικρότερες ποσότητες![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
καλε ναι...θα εχεις και το ηλιαχτιδονι!!!![]()
Ακριβώς!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Έχω ένα ενημερωτικό φυλάδιο στο σπίτι με όλες τις τροφές της Ρόυαλ και παλιά λεγόταν Kitten 34...τώρα θα έχει αλλάξει ονομασία..για την ίδια πάντως λέμε..
![]()
zanin
Διάσημο μέλος
θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal![]()
οφ τοπικ

είναι το σεμελιο έγκυος;;

ααααααααα θα πεθάνω έτσι και δω τα μικρά της

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ειχες θεμα με διαρροιες ε?
εγω θα φοβομουν την orijen σε παχουλουτσικα γατονια ειδικα στα Βρετανικα που ειναι στρουμπουλα εκ φυσεως...εχω κι ενα θεμα με τα παχουλα γατια
την acana δεν τη σκεφτεσαι Θενια?
Η οριτζεν δεν παχαινει,δινει ενεργεια που απελευθερωνεται πιο εργα απο τις αλλες(που εχουν πιο πολυ υδατανθρακα) και γι'αυτο τα γατονια τρωνε λιγοτερο(χορταινουν) και αργουν να ξαναπεινασουν.

ELENIP
Διάσημο μέλος
Σίγουρα κάνει για στειρωμένα??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!!Την βρήκα την Acana στην περιοχή μου!! Ρε γμτ είμαι σε δίλημα και δεν ξερω τι να κάνω...Σίγουρα κάνει για στειρωμένα??

Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Εγώ την δίνω στον τζουτζού που είναι στειρωμένος ο οποίος την καταβροχθίζει!!!Νομίζω ότι κάνει Ελένη. Αλλά να πάρεις αν έχει μικρή συσκευασία ή να σου δώσω εγώ λίγη για να την δοκιμάσουν πρώτα. Γιατί τα δικά μου ούτε να την μυρίσουν δεν θέλανε!!!
![]()
Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο

Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά.
Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!!

natalouko
Επιφανές μέλος
Να γατί!!! Βολικό και ήσυχο
Εχω δωσει τα τηλεφωνα μου στον πετ σοπά και οταν ερθουν οι μικρες συσκευασίες θα με ειδοποιήσει (ελπίζω). Γιατί είχε μόνο τα 2,5 κιλά.
Συνηθως δεν με έχουν δυσκολέψει με το φαγητό τα γατιά. Εχει τυχει να τους βαζω κατα καιρόυς διαφορες τροφές και ενω στην αρχη δεν τους αρεσει ούτε η μυρωδια ούτε τίποτα, μετα την τρώνε μια χαρα!!![]()
Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε..

ELENIP
Διάσημο μέλος
Και εμένα τρώνε τα πάντα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά την Acana ούτε ο μικρός φαταούλας δεν την έφαγε..![]()
Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!!
Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!!
Μου είπε οτι θα φερει και καινούριες τροφές απο τον Καναδά! Οπότε αμα δεν φανε την ακάνα θα ''ξεψαχνίσω'' και τα συστατικά των καινούριων τροφων.
και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free!

ELENIP
Διάσημο μέλος
και η applaws αν δεν κανω λαθος ειναι grain free!![]()
Δεν είδα ξηρά applaws. Είχε μόνο τα κονσερβάκια

natalouko
Επιφανές μέλος
Πιστεύεις ότι η young female που τους δίνω δεν τους κάνει καλό???Ωχ! καήκαμε άμα δεν την φάνε! Και δεν υπάρχει και καμία άλλη εναλλακτική που να είναι grain free!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool