Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:05 Η Ρια Αρωνιάδα: #1 15-09-09 12:05 Αγαπητοί γατόφιλοι γειά σας! Είμαι νέο μέλος και ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους διαχειριστές για την δουλειά στο site ! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έρθεις σε επαφή με άλλους γατόφιλους και να ανταλλάξεις πραγματικά πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Με μιά γρήγορη και πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο forum δεν διάβασα τίποτα για τις τροφές μάρκας ACANA..Τις γνωρίζει κανείς; Αν γνωρίζετε κάτι γι' αυτές παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Nonika έγραψε: #2 16-09-09 00:32 Η Οριτζεν δεν ειναι της Ακανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:50 Ο nikos_x έγραψε: #3 16-09-09 09:50 H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods. Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η julia έγραψε: #4 16-09-09 11:11 Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Ρια Αρωνιάδα: #5 16-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods. Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η zanin έγραψε: #6 16-09-09 11:36 πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #7 16-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Click για ανάπτυξη... Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Η Ρια Αρωνιάδα: #8 16-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Click για ανάπτυξη... Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #9 16-09-09 11:45 Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Ρια Αρωνιάδα: #10 16-09-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπητοί γατόφιλοι γειά σας! Είμαι νέο μέλος και ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους διαχειριστές για την δουλειά στο site ! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έρθεις σε επαφή με άλλους γατόφιλους και να ανταλλάξεις πραγματικά πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Με μιά γρήγορη και πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο forum δεν διάβασα τίποτα για τις τροφές μάρκας ACANA..Τις γνωρίζει κανείς; Αν γνωρίζετε κάτι γι' αυτές παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:32 Η Nonika έγραψε: #2 16-09-09 00:32 Η Οριτζεν δεν ειναι της Ακανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:50 Ο nikos_x έγραψε: #3 16-09-09 09:50 H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods. Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η julia έγραψε: #4 16-09-09 11:11 Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Ρια Αρωνιάδα: #5 16-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods. Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η zanin έγραψε: #6 16-09-09 11:36 πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #7 16-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Click για ανάπτυξη... Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Η Ρια Αρωνιάδα: #8 16-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Click για ανάπτυξη... Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #9 16-09-09 11:45 Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Ρια Αρωνιάδα: #10 16-09-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Οριτζεν δεν ειναι της Ακανα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:50 Ο nikos_x έγραψε: #3 16-09-09 09:50 H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods. Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η julia έγραψε: #4 16-09-09 11:11 Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Ρια Αρωνιάδα: #5 16-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods. Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η zanin έγραψε: #6 16-09-09 11:36 πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #7 16-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Click για ανάπτυξη... Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Η Ρια Αρωνιάδα: #8 16-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Click για ανάπτυξη... Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #9 16-09-09 11:45 Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Ρια Αρωνιάδα: #10 16-09-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods. Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η julia έγραψε: #4 16-09-09 11:11 Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Ρια Αρωνιάδα: #5 16-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods. Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η zanin έγραψε: #6 16-09-09 11:36 πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #7 16-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Click για ανάπτυξη... Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Η Ρια Αρωνιάδα: #8 16-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Click για ανάπτυξη... Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #9 16-09-09 11:45 Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Ρια Αρωνιάδα: #10 16-09-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:34 Η Ρια Αρωνιάδα: #5 16-09-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods. Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η zanin έγραψε: #6 16-09-09 11:36 πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #7 16-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Click για ανάπτυξη... Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Η Ρια Αρωνιάδα: #8 16-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Click για ανάπτυξη... Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #9 16-09-09 11:45 Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Ρια Αρωνιάδα: #10 16-09-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: H Orijen και η Acana ανηκουν στην ChampionPetFoods. Kαι οι δυο ειναι πολυ καλες τροφες ,αρκει να ταιριαξουν στον σκυλο/γατα σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο τις πιο καλές και τις πιο ακριβές. Click για ανάπτυξη... Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η zanin έγραψε: #6 16-09-09 11:36 πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #7 16-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Click για ανάπτυξη... Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Η Ρια Αρωνιάδα: #8 16-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Click για ανάπτυξη... Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #9 16-09-09 11:45 Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Ρια Αρωνιάδα: #10 16-09-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #7 16-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Click για ανάπτυξη... Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Η Ρια Αρωνιάδα: #8 16-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Click για ανάπτυξη... Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #9 16-09-09 11:45 Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Ρια Αρωνιάδα: #10 16-09-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφοριές, την μάρκα αυτή την αγοράζω απο τον κτηνίατρο και όντως είναι ακριβούτσικη αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά της. Η γατούλα μου την τρώει ευχάριστα αλλά επειδή είναι 3 μηνών πρέπει να της την μουλιάζω λίγο σε νεράκι. Click για ανάπτυξη... Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:44 Η Ρια Αρωνιάδα: #8 16-09-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Click για ανάπτυξη... Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #9 16-09-09 11:45 Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Ρια Αρωνιάδα: #10 16-09-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τριων μηνων μπορει μια χαρα να τις κρατσανισει,σταματα σιγα σιγα να τις μουλιαζεις. Click για ανάπτυξη... Εχω παρατηρήσει ότι όταν της βάζω στεγνή τρώει λιγότερο γιατί μάλλον βαριέται να κριτσανίσει. Είναι λίγο τεμπέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:45 Η moukelis έγραψε: #9 16-09-09 11:45 Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Ρια Αρωνιάδα: #10 16-09-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η Ρια Αρωνιάδα: #10 16-09-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: πόσο αγοράζεις το κιλό; μπορείς να κάνεις θέμα στις γατότροφές στα reviews αν θες Click για ανάπτυξη... την αγόρασα από τον κτηνίατρο και πλήρωσα 25€ για μια συσκευασία που είναι περισσότερο απο κιλό. Θα δώ πόσο και θα σου πώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η Ρια Αρωνιάδα: #11 16-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κανει καλο στα δοντακια της ομως,οποτε σιγα σιγα αμα πεινασει θα ξεχασει την τεμπελια! Click για ανάπτυξη... Καλά λες θα το εφαρμόσω σιγά σιγά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Nonika έγραψε: #12 17-09-09 00:45 Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικα δεν τρωνε τα γατια μεγαλη ποσοτητα απο αυτην την τροφη,νομιζω χορταινουν με μικροτερη ποσοτητα,ετσι αν το σκεφτεις δεν ειναι και τοσο ακριβη σε σχεση με την ποιοτητα της και το ποσο σου κραταει. Δινω στην Μπιζου μου εδω και μηνες και ειμαι ευχαριστημενη,δεν ξαναπαχυνε και μαλιστα αφηνει και τροφη στο πιατακι της για μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inferno Εκκολαπτόμενο μέλος Η inferno αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:18 Η inferno έγραψε: #13 18-09-09 01:18 Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:17 Η Ceres Victoria: #14 18-09-09 03:17 Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ ρε κοριτσια, επρεπε να μενατε εδω που παιρνω την orijen 14 ευρω τα 2.5 κιλα Μηπως ηρθε η ωρα να μετακομισετε καναδα; (αναρωτιεμαι ποσο κοστιζει στην αλμπερτα... παιζει να την βρισκεις εκει στην μιση τιμη). Θυμαμαι την 1η αντιδραση του ναρουτο οταν την μυρισε. Επεσε με τα μουτρα στην ξηρα και αφησε την κονσερβα (ευτυχως δεν μου εκανε κατι τετοιο την επομενη μερα). Και μιλαμε για τον ναρουτο ο οποιος ειναι το πιο ιδιοτροπο γατι του πλανητη στο φαγητο. Πλεον τον ακουω καθε πρωι (χαραματα) να μασουλαει γεματος ορεξη τις κροκετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:19 Η Nonika έγραψε: #15 20-09-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από inferno: Σε τι γεύσεις βγαίνει; υπάρχει μόνο σε κτηνιάτρους ή και pet shop; Click για ανάπτυξη... Κοτοπουλο και ψαρι νομιζω-την κοτοπουλο παιρνω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:32 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #16 20-09-09 22:32 Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:46 Η julia έγραψε: #17 21-09-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... Ναι, συνήθως απο Κτηνίατρο την παραγγέλνεις. Ή μπορεί να την έχουν και μεγάλα πετ σοπ. Και ναι, είναι ακριβή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η Ρια Αρωνιάδα: #18 21-09-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Εγώ εδώ δεν την έχω ακούσει βρε παιδιά μόνο από κτηνίατρο την παίρνετε; Μπορεί να άρεσε και στον δικό μου τον ιδιότροπο που όποια κι αν δοκιμάσει την βαριέται μετά από λίγο. 25 ευρώ τα δύο κιλά κάνει; Click για ανάπτυξη... ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ την πήρα απο την Κέρκυρα αν θές μπορώ να σου πώ από ποιόν κτηνίατρο. Κάνει 25€ τα 2,5kg. Στην Αθήνα την έχω βρεί και σε pet Shop. Απ' ότι διάβασα στην συσκευάσια περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Ο nikos_x έγραψε: #19 21-09-09 11:32 περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
περιέχει κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και άγρια ψάρια... Click για ανάπτυξη... Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η Ρια Αρωνιάδα: #20 22-09-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Mονο εγω δεν το πιστευω αυτο??? Click για ανάπτυξη... τι να σου πω... κι εγώ δεν το πιστεύω... λες να πηγαίνουν για κυνήγι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.