ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Γιούλη μου διάβασα ότι για τα γατιά με πεπτικές ευαισθησίες η Orijen προτείνει την γεύση 6 fish.Είχε και αποσπάσματα από διάφορες κριτικές που έκαναν όσοι τις δοκίμασαν που έλεγαν ότι τα γατιά με δερματικά εκζέματα και διαβήτη πήγαν πάρα πολύ καλά με την συγκεκτιμένη τροφή.Το παρατήρησα και εγω στον άσπρο αδέσποτο που ταίζω,που στη ράχη του είχε έκζεμα όλο το χρόνο και ξυνόταν σε σημείο να βγάζει αίμα,τώρα εδώ και μια εβδομάδα η ράχη του έχει κλείσει και έχει καθαρίσει το τρίχωμα του...δεν ξέρω σύμπτωση είναι;Το κακό είναι ότι δεν τους αρέσει πολύ (απορώ γιατί μυρίζει πολύ έντονα)και τρώνε πολύ λιγότερο σε σχέση με την Royal που τους έδινα.Αν την δοκιμάσεις πάρε των 400 γρ για δοκιμή.μου λετε κι εμενα γι'αυτη τη τροφη?
Εχει χαμηλη πρωτεινη ε? βγαινει για ολες τις ηλικιες και φυλες σωστα?
Ειναι καλη για μια μικρη πεπτικη ευαισθησια που εχουν τα δικα μου? να την δοκιμασω λετε σταδιακα? εσεις τι κανατε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
2 μερη royal + 1 μερος acana...Και βλεπουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο μου το ειπε και η Δωρα...μαλλον γιατι χορταινουν πιο γρηγορα γι'αυτο.Γιούλη μου διάβασα ότι για τα γατιά με πεπτικές ευαισθησίες η Orijen προτείνει την γεύση 6 fish.Είχε και αποσπάσματα από διάφορες κριτικές που έκαναν όσοι τις δοκίμασαν που έλεγαν ότι τα γατιά με δερματικά εκζέματα και διαβήτη πήγαν πάρα πολύ καλά με την συγκεκτιμένη τροφή.Το παρατήρησα και εγω στον άσπρο αδέσποτο που ταίζω,που στη ράχη του είχε έκζεμα όλο το χρόνο και ξυνόταν σε σημείο να βγάζει αίμα,τώρα εδώ και μια εβδομάδα η ράχη του έχει κλείσει και έχει καθαρίσει το τρίχωμα του...δεν ξέρω σύμπτωση είναι;Το κακό είναι ότι δεν τους αρέσει πολύ (απορώ γιατί μυρίζει πολύ έντονα)και τρώνε πολύ λιγότερο σε σχέση με την Royal που τους έδινα.Αν την δοκιμάσεις πάρε των 400 γρ για δοκιμή.![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://www.kompa.gr/acana.html
τα σημεια πωλησης ειναι πολλα...οι περισσοτεροι εχουν μονο τη τροφη για τους σκυλους αλλα προσφερονται να κανουν και για γατες παραγγελια

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ααα...μαλιστα...σε ευχαριστω...αυτο λυνει την αποριαTρωνε μικροτερη ποσοτητα επειδη ειναι πολυ συμπυκνωμένες οι κροκετες.
![]()

Εσυ της ξερεις καλα νομιζω τη τροφη...την εχεις δοκιμασει στη γατα/ες σου?
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δοκιμαζω τις σκυλισιες εκδοσεις
αλλα παντα διαβαζω στοιχεια και για γατες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
ξερει κανεις που πουλιεται στην αθηνα? αν ξερετε στειλτε μου ενα πμ ρε παιδια να τη δοκιμασουμε, για στειρωμενα υπαρχει?
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν εχω γατα εγω...
Δοκιμαζω τις σκυλισιες εκδοσειςαλλα παντα διαβαζω στοιχεια και για γατες.

αληθεια??? κι εγω τοσο καιρο σε εβλεπα τοσο διαβασμενο που ελεγα πω πω αυτος πρεπει να εχει πολλα γατια και να ψαχνεται πολυ!

moukelis
Επιφανές μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
To μονο ευκολο ειναι να την αποκτησω.Το σκευτομαι ανα διαστηματα πολυ σοβαρα αλλα με ''φρεναρει'' το γεγονος πως οταν θα κατεβαινω Αθηνα ,ειδικα καλοκαιρι, δεν θα μπορω να την περιορίσω. Εχουμε μεγαλη αυλη και οι πορτες του σπιτιου ειναι ανοιχτες. Μπροστα εχουμε δρομο(εκει πεθαναν οι περισσότερες γατες που ειχα) και η αυλοπορτα δεν κραταει γατες μεσα...Μονο μια γατα σου λειπει πλεον Νικο.![]()
Αν μεινω μονιμα σε διαμερισμα (ή μονιμα Λαρισα...παιζει κ αυτο...) θα βρω ενα γατονι και θα το παρω.Υ.Γ. Πηγα στο σπιτι μιας συμφοιτητρια μου που πηρε γατι και επαθα παρακρουση! Το ζουλαγα,επαιζα,αυτο το σκασμενο που ανεβαινε στο κεφαλι...Ασε ασε ασε! Με επιασε ''λιγούρα''!

moukelis
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν ξερω αν το εβαλε κι αλλος αλλα βρηκα αυτο!
https://www.kompa.gr/acana.html
τα σημεια πωλησης ειναι πολλα...οι περισσοτεροι εχουν μονο τη τροφη για τους σκυλους αλλα προσφερονται να κανουν και για γατες παραγγελια![]()
ωραια! Θα σε πρηζουμε να μας λες διαφορα απο δω και περα για τροφεςΔεν εχω γατα εγω...
Δοκιμαζω τις σκυλισιες εκδοσειςαλλα παντα διαβαζω στοιχεια και για γατες.
...εσυ συνιστας την acana σε σχεση με τη royal canin?τι σκυλο εχεις

Ιωαννα δες πιο πανω στη παραθεση μου το Link Που εβαλα εχει και σημεια πωλησης!διαβασα οοοολο το θεμα κ ομολογω με επιασε η περιεργεια για τη συγκεκριμενη τροφη..ξερει κανεις που πουλιεται στην αθηνα? αν ξερετε στειλτε μου ενα πμ ρε παιδια να τη δοκιμασουμε, για στειρωμενα υπαρχει?
![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
τοσο γρηγορα ?
τι καλος που εισαι..βρηκα που με βολευει, ευχαριστω !

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιωαννα δες πιο πανω στη παραθεση μου το Link Που εβαλα εχει και σημεια πωλησης!
τωρα το ειδα, δεν το ειχα δει πριν..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η κυρια στα Βριλησσια που πηρα χθες μου ειπε...δεν μου εχουν ζητησει ποτε για γατα...αλλα αυτη για σκυλους πουλαει παρα πολυ!τοσο γρηγορα ?![]()
τι καλος που εισαι..βρηκα που με βολευει, ευχαριστω !![]()
ο κυριος στην Ερυθραια δεν ασχοληθηκε καν να μου προτεινει παραγγελια για γατα...
stellak
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool