Σειρά τροφής Almo Nature

δεν εχω δοκιμασει οριτζεν για να σου πω την αληθεια..αν και οπως τις μυρισα που εκαναν καπως αδιαφορες..:redface::redface::redface::P
Από μέγεθος πως πάνε; Μας ενδιαφέρει αυτό γιατί οι Όριτζεν είναι σχεδόν "ανύπαρκτες"και δεν μπορούν ούτε να τις πιάσουν με την γλωσσίτσα τους...πνίγονται σχεδόν προσπαθώντας να τις καταπιούν αμάσητες.Αμα είναι μεγάλες τις κριτσανίζουν...:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΝΙΚΟ... που είσαι να μας πεις την γνώμη σου τώρα που σε θέλουμε....:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΝΙΚΟ... που είσαι να μας πεις την γνώμη σου τώρα που σε θέλουμε....:):):)
Παρακολουθω το θεμα απλα δεν ειχα προλαβει να απαντησω.:lol:

ΚΑΤΑΡΧΑΣ Αννα μου,εγω θα αφηνα το βρωμογατα(:lol::blink:) να ψωμολυσαξουν μεχρι να φανε αυτο που τους δινω εγω.

Περαν αυτου.:D
H almo ναι λεει οτι ειναι βιολογικη κτλ ΑΛΛΑ το πρωτο της συστατικο ειναι το ρυζι.Ναι,δεν ειναι κακο το ρυζι,αλλα δεν κανει για βασικο συστατικο σε γατοτροφη/σκυλοτροφη.

Παρακολουθω το θεμα απλα δεν ειχα προλαβει να απαντησω.:lol:

ΚΑΤΑΡΧΑΣ Αννα μου,εγω θα αφηνα το βρωμογατα(:lol::blink:) να ψωμολυσαξουν μεχρι να φανε αυτο που τους δινω εγω.

Περαν αυτου.:D
H almo ναι λεει οτι ειναι βιολογικη κτλ ΑΛΛΑ το πρωτο της συστατικο ειναι το ρυζι.Ναι,δεν ειναι κακο το ρυζι,αλλα δεν κανει για βασικο συστατικο σε γατοτροφη/σκυλοτροφη.
Nίκο μου το βρωμόγατο το μαύρο φταίει για όλα....η Μπετίνα τις τρώει σιγά σιγά η καημένη αλλά αυτός φωνάζει...και μου σπάει τα νεύρα...:lol::lol::lol:
Τώρα ανάμεσα σε αυτήν και τη Ρόυαλ ποιά να πάρω;:hmm::hmm:

Τη Royal, αν μου επιτρέπεται να εκφράσω τη γνώμη μου..

Τη Royal, αν μου επιτρέπεται να εκφράσω τη γνώμη μου..

εγω ψηφιζω royal canin, μονο και μονο γιατι ειναι η μονη που τρωει η γατα μου:rolleyes:

Κι μένα μόνο αυτήν θέλουν αλλά λέμε να αποφύγουμε τα σιτηρά και το καλαμπόκι που έχει η Ρόυαλ ...για αυτό δοκίμασα και την Όριτζεν..:hmm::hmm::hmm:

Αlmo vs Royal Canin , θα πω Royal Canin κ εγω.
:)

Αlmo vs Royal Canin , θα πω Royal Canin κ εγω.
:)
Καλά τότε...όλη η φύση συνωμοτεί και τα γατόνια μου μαζί να ξαναφάνε Ρόυαλ..:):):)
Παρεπιπτώντως σήμερα το απογευμα είχε έρθει η γατούλα της διπλανής γειτόνισας στην αυλή μου(βιρμανίτσα) και πήγα να της δώσω λίγες Όριτζεν για να δώ και τις εξαφάνισε σε κλάσμα δευτερολέπτου...ενώ σε ένα γατόνι μιας φίλης που έδωσα για δοκιμή ούτε να τις δεί δεν θέλει..τι παράξενα πράγματα...άλλη γεύση έχει το ένα και άλλη το άλλο;:hmm::hmm:

Νίκο για δες και πρωτείνη αρκετή έχει και το μαγνήσιο χαμηλό είναι ....γιατί πιστεύεις ότι είναι καλύτερη η Ρόυαλ που το κρέας που βάζει όπως λές κι εσύ δεν ξέρουμε από που προέρχεται...και με την μελαμίνη που είχαν βρεί;

[SIZE=-1]You currently have 0 items in your basket. (Total= £0.00 ) [/SIZE]
Almo Nature Holistic dry cat food with White Fish and Rice

Almo Nature’s Holistic Croquette dry cat foods are complete and balanced, contain a high percentage of fresh meat, are free range antibiotic and hormone free and preserved naturally with rosemary oil and vitamin E.
holistic-croquettes-cat-white-fish.jpg
Cat Food - Ingredients

Fresh white fish, Brown rice, White fish meal, Salmon oil, Lucerne, Whole Linseed, Vegetable Pomace, Grapeseed Extract, Green Tea Extract, Vitamin A 18.000 UI, Vitamin D3 1.500 UI, Vitamin E 125 UI, Vitamin C 48 mg/kg.

Cat Food - Composition

Moisture 8%, Raw Proteins 32%, Raw Fats 19%, Raw Ash 8%, Raw Fibre 1,2%, Calcium 2,76%, Phosphorus 1,67%, Ca/P 1,7/1, Omega 3 1,51%, Omega 6 12%, Omega 3/6 1/7,9, Magnesium 0,09%, Taurine 0,25%. .
Calories Kcal/kg: 4265

White Fish/Rice 2Kg (Adult) £ 10.25

Νίκο για δες και πρωτείνη αρκετή έχει και το μαγνήσιο χαμηλό είναι ....γιατί πιστεύεις ότι είναι καλύτερη η Ρόυαλ που το κρέας που βάζει όπως λές κι εσύ δεν ξέρουμε από που προέρχεται...και με την μελαμίνη που είχαν βρεί;

[SIZE=-1]You currently have 0 items in your basket. (Total= £0.00 ) [/SIZE]
Almo Nature Holistic dry cat food with White Fish and Rice

Almo Natureʼs Holistic Croquette dry cat foods are complete and balanced, contain a high percentage of fresh meat, are free range antibiotic and hormone free and preserved naturally with rosemary oil and vitamin E.
holistic-croquettes-cat-white-fish.jpg
Cat Food - Ingredients

Fresh white fish, Brown rice, White fish meal, Salmon oil, Lucerne, Whole Linseed, Vegetable Pomace, Grapeseed Extract, Green Tea Extract, Vitamin A 18.000 UI, Vitamin D3 1.500 UI, Vitamin E 125 UI, Vitamin C 48 mg/kg.

Cat Food - Composition

Moisture 8%, Raw Proteins 32%, Raw Fats 19%, Raw Ash 8%, Raw Fibre 1,2%, Calcium 2,76%, Phosphorus 1,67%, Ca/P 1,7/1, Omega 3 1,51%, Omega 6 12%, Omega 3/6 1/7,9, Magnesium 0,09%, Taurine 0,25%. .
Calories Kcal/kg: 4265

White Fish/Rice 2Kg (Adult) £ 10.25

Εγω νομιζα οτι πηρες αυτη που ειναι στην πρωτη σελιδα...:blink:Που εχει πρωτο συστατικο Brown Rice.
Εννοειται πως η White fish/rice ειναι μια χαρα βαση συστατικων(πρωτο ψαρι).

Σχετικα με την προελευση των κρεατων για ΚΑΜΙΑ τροφη δεν ειμαστε σιγουροι.
Το recall του 2007 ειχε να κανει με πολλες μεγαλες εταιριες.Ετυχε οπως και με τα ανθρωπινα τροφιμα...:/:

Εγω νομιζα οτι πηρες αυτη που ειναι στην πρωτη σελιδα...:blink:Που εχει πρωτο συστατικο Brown Rice.
Εννοειται πως η White fish/rice ειναι μια χαρα βαση συστατικων(πρωτο ψαρι).

Σχετικα με την προελευση των κρεατων για ΚΑΜΙΑ τροφη δεν ειμαστε σιγουροι.
Το recall του 2007 ειχε να κανει με πολλες μεγαλες εταιριες.Ετυχε οπως και με τα ανθρωπινα τροφιμα...:/:
Καλά κάτσε να την φάνε πρώτα...:lol::lol:λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχο μου φαίνεται...:lol::lol:

Η μελαμινη ειχε βρεθει στο wheat/corn gluten και στο ρυζι απο κινα. Εδω λεει αναλυτικα καποια πραγματα: https://www.fda.gov/AnimalVeterinary/SafetyHealth/RecallsWithdrawals/ucm129932.htm

Ανακάλυψα κι αυτή που λέει ότι είναι βιολογική επίσης.
Γνωρίζει κανείς τίποτα;:hmm:

Organipets

Organipets Cat Food is an Organic alternative to other leading pet food brands that is made from the finest quality ingredients. Organipets Complete Cat Food is manufactured using human grade, Organic Free-Range Chicken and contains all the Vitamins & Minerals your cat needs, to maintain overall health. Organic Chicken is an ideal protein source for your cat as its very gentle on their digestive systems.

Organipets contains NO Unhealthy Pesticides, Fertilisers, Artificial Colours, Flavours or Preservatives. The cat food is also Hypoallergenic and Rich in Omega 3 & 6 oils. Organipets contains Organic Rice as it's the most easily digested cereal and Organic Oats & Barley for Energy. Whole Linseed is also added to the food as its rich in Linolenic Acid to maintain a healthy, glossy coat. Organipets also contains Organic Sunflower, Seaweed & Salmon Oil that provide essential nutrients to ensure your cat has all the Vitamins and Minerals for an Healthy Active Life!

Unlike other leading cat food brands, Organipets does not contain ingredients such as Beef, Pork, Wheat and Wheat Gluten, which can cause food allergies such as Skin, Coat & Digestive problems. Organipets contains only Natural Wholesome ingredients that can easily absorbed by your cat in a deliciously crunchy kibble.

- Fresh Organic Chicken
- Organic Rice
- Organic Oats & Organic Barley for Energy
- Hypoallergenic Recipe
- No Added Artificial Preservatives, Flavours or Colours
- No Wheat, No Wheat Gluten, Beef or Soya
- Delicious & Crunchy Just Cooked Taste!

Ανακάλυψα κι αυτή που λέει ότι είναι βιολογική επίσης.
Γνωρίζει κανείς τίποτα;:hmm:

Organipets

Organipets Cat Food is an Organic alternative to other leading pet food brands that is made from the finest quality ingredients. Organipets Complete Cat Food is manufactured using human grade, Organic Free-Range Chicken and contains all the Vitamins & Minerals your cat needs, to maintain overall health. Organic Chicken is an ideal protein source for your cat as its very gentle on their digestive systems.

Organipets contains NO Unhealthy Pesticides, Fertilisers, Artificial Colours, Flavours or Preservatives. The cat food is also Hypoallergenic and Rich in Omega 3 & 6 oils. Organipets contains Organic Rice as it's the most easily digested cereal and Organic Oats & Barley for Energy. Whole Linseed is also added to the food as its rich in Linolenic Acid to maintain a healthy, glossy coat. Organipets also contains Organic Sunflower, Seaweed & Salmon Oil that provide essential nutrients to ensure your cat has all the Vitamins and Minerals for an Healthy Active Life!

Unlike other leading cat food brands, Organipets does not contain ingredients such as Beef, Pork, Wheat and Wheat Gluten, which can cause food allergies such as Skin, Coat & Digestive problems. Organipets contains only Natural Wholesome ingredients that can easily absorbed by your cat in a deliciously crunchy kibble.

- Fresh Organic Chicken
- Organic Rice
- Organic Oats & Organic Barley for Energy
- Hypoallergenic Recipe
- No Added Artificial Preservatives, Flavours or Colours
- No Wheat, No Wheat Gluten, Beef or Soya
- Delicious & Crunchy Just Cooked Taste!
Eγω λιστα με συστατικα δεν βλεπω ομως...Εψαξα κ στο site τους και τπτ.
Δεν εκφερω γνωμη αν δεν δω λιστα! Ζαμε!:lol:

Καλά κάτσε να την φάνε πρώτα...:lol::lol:λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχο μου φαίνεται...:lol::lol:
Αν ξανα ακουσω οτι τα γατια σου δεν τρωνε τις πανακριβες τροφες που αγοραζεις θα σε τουφεκισω!!!:mad::lol:

Αν δεν φανε κ αυτη μετα ΤΕΛΟΣ πας για RC και ασε τα καλαμποκια ως εχουν.

Παράθεση:
Αν ξανα ακουσω οτι τα γατια σου δεν τρωνε τις πανακριβες τροφες που αγοραζεις θα σε τουφεκισω!!!:mad::lol:

Αν δεν φανε κ αυτη μετα ΤΕΛΟΣ πας για RC και ασε τα καλαμποκια ως εχουν.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Θα τους δώσω δύο ευκαιρίες ακόμα...μία η Almo και μία αυτή η δεύτερη..για να δώ και τα συστατικά της...:hmm::hmm:και μετά Θα τα τουφεκίσω εγώ η ίδια μην ανησυχείς...:lol::lol:

κι εγω θα προτιμουσα καποια αλλη απο την rc, αλλα δυστυχως δεν τρωει καποια αλλη..παρακαλαω να μην παθει ξανα κατι, για να μην χρειαστει να της την αλλαξω :cry:

παρακαλαω να μην παθει ξανα κατι, για να μην χρειαστει να της την αλλαξω :cry:
Η γατα ή η τροφη?
:hmm:

η γατα να μην παθει κατι, γιατι ειχε περασει φαση με τα νεφρακια της και επρεπε να φαει ειδικη τροφη, αλλα οσες μαρκες για αυτη την παθηση της εδωσα καμια δεν ετρωγε..

Eγω λιστα με συστατικα δεν βλεπω ομως...Εψαξα κ στο site τους και τπτ.
Δεν εκφερω γνωμη αν δεν δω λιστα! Ζαμε!:lol:
Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς ....βρήκα τα συστατικά τους...για πες τώρα...πως το βλέπεις;

Complete Organic Dry Adult Cat Food ingredients - Organic fresh chicken (min 22%), organic whole rice (min 19%), chicken meal, prairie meal, organic oats, organic barley, organic peas, chicken oil, organic sunflower oil, organic skimmed milk, salmon oil, whole linseed, seaweed meal, vegetable pomace. With natural antioxidant Vitamin E (Tocopherol-rich extracts of natural origin).
Analysis - Protein 30%, Oil 17%, Fibre 2%, Ash 6%, Copper (as copper sulphate) 15mg/kg.
Vitamin Statement - Vitamin A 15,000 IU/kg, Vitamin D3 1,250 IU/kg, Vitamin E (as alpha tocopherol acetate) 70mg/kg.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back