Σειρά τροφής Almo Nature

Mια χαρα...Προχωρα το!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mια χαρα...Προχωρα το!:up:
Τους έστειλα e-mail για να δώ αν μπορούν να μου στείλουν ..:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα λάβαμε και τις κροκέτες Almo.Στην μυρωδιά μου φάνηκαν πολύ καλές,τα γατιά τις τρώνε επίσης οπότε τις μοναδικές κροκέτες που δεν ήθελαν είναι οι Ακάνα και Όριτζεν....Λοιπόν τώρα έχουμε και λέμε...έχουμε 2 κιλά Άλμο,1,5 κιλό Νούτραμ,2 κιλά Ρόυαλ,και 5 κιλά Όριτζεν στο σπίτι....(περιμένουμε και δείγματα Applaws και Arden):lol::lol::lol::lol:οπότε Θα βγώ με το βούκινο...ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ....:lol::lol::lol::lol:

Σήμερα λάβαμε και τις κροκέτες Almo.Στην μυρωδιά μου φάνηκαν πολύ καλές,τα γατιά τις τρώνε επίσης οπότε τις μοναδικές κροκέτες που δεν ήθελαν είναι οι Ακάνα και Όριτζεν....Λοιπόν τώρα έχουμε και λέμε...έχουμε 2 κιλά Άλμο,1,5 κιλό Νούτραμ,2 κιλά Ρόυαλ,και 5 κιλά Όριτζεν στο σπίτι....(περιμένουμε και δείγματα Applaws και Arden):lol::lol::lol::lol:οπότε Θα βγώ με το βούκινο...ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ....:lol::lol::lol::lol:

:blink::blink:ενα ειναι το σιγουρο..οτι δεν θα πεινασετε!:lol::lol::lol::lol:

:blink::blink:ενα ειναι το σιγουρο..οτι δεν θα πεινασετε!:lol::lol::lol::lol:
Ναι ...θα ταίσουμε και πολύ κόσμο..(φτερωτό και μή..):lol::lol:

μα καλα τρωνε τα πουλια orijen???:blink::blink::blink::blink:
Αν τρώνε;...τα περιστέρια έτσι και ξεχάσω να τα ταίσω στην ώρα τους(τους ρίχνω το βράδυ για να βρούν το πρωί και μετά στις μία το μεσημέρι περιμένουν στη σειρά σαν ποδοσφαιρική ομάδα 11τον αριθμό:lol::lol::lol:για το μεσσημεριανό γεύμα)τρώνε όλες τις κροκέτες που υπάρχουν στο πιάτο ακόμα και τις τεράστιες της Ρόυαλ τις out door που είναι σαν ρεβίθια...στην όριτζεν θα κολλήσουν που είναι σαν χαπάκια;:lol::lol::lol:

Αν τρώνε;...τα περιστέρια έτσι και ξεχάσω να τα ταίσω στην ώρα τους(τους ρίχνω το βράδυ για να βρούν το πρωί και μετά στις μία το μεσημέρι περιμένουν στη σειρά σαν ποδοσφαιρική ομάδα 11τον αριθμό:lol::lol::lol:για το μεσσημεριανό γεύμα)τρώνε όλες τις κροκέτες που υπάρχουν στο πιάτο ακόμα και τις τεράστιες της Ρόυαλ τις out door που είναι σαν ρεβίθια...στην όριτζεν θα κολλήσουν που είναι σαν χαπάκια;:lol::lol::lol:

:blink::blink::blink: μα καλα τι πουλια ταιζεις???:blink::blink::blink: γερακια??:lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink: μα καλα τι πουλια ταιζεις???:blink::blink::blink: γερακια??:lol::lol::lol::lol:

ολα τα πουλια χρειαζονται πρωτεινες εξου και τα σκουλικακια που τρωνε!!!γι'αυτο και οσοι διασωζουν αγρια πουλια τους δινουν γατοτροφη σε σκονη και αποξηραμενα σκουλικια και γαριδες μαζι με σπορους!;);););)

αν η γατοτροφη αυτη ειναι ειναι καλη ενδιαφερομαι και γω εμεις πηραμε την cimiao της farmina για female cat ''sterilized'' 15 ευρω το 2κιλο..υπαρχει καπου το λινκ του site? βεβαια εμεις απο ξηρα τροφη τρωμε τα παντα στις κονσερβες ειμαστε περιεργοι!:P:P

ολα τα πουλια χρειαζονται πρωτεινες εξου και τα σκουλικακια που τρωνε!!!γι'αυτο και οσοι διασωζουν αγρια πουλια τους δινουν γατοτροφη σε σκονη και αποξηραμενα σκουλικια και γαριδες μαζι με σπορους!;);););)

αν η γατοτροφη αυτη ειναι ειναι καλη ενδιαφερομαι και γω εμεις πηραμε την cimiao της farmina για female cat ''sterilized'' 15 ευρω το 2κιλο..υπαρχει καπου το λινκ του site? βεβαια εμεις απο ξηρα τροφη τρωμε τα παντα στις κονσερβες ειμαστε περιεργοι!:P:P

ειναι καλη αυτη η τροφη??:):):)

εμενα μυ θυμιζει πολύ την royal canin, στο πιο οικονομικο της..

Είχα ανοίξει και θέμα για το πρόβλημα μου..."πόλεμος με τα περιστέρια"Δεν ήξερα πως να τα ξεφορτωθώ..έρχονταν το πρωί στο μπαλκόνι και δεν άφηναν κροκέτα...τώρα βρήκα τη λύση ρίχνοντας τους σιτάρι το βράδυ στον ακάλυπτο το τρώνε το πρωί και αφήνουν τις κροκέτες ήσυχες...:):)Πήραν όμως θάρρος και θέλουν και μεσημεριανό...στις μία ακριβώς μαζεύονται και περιμένουν...τι να κάνω τα λυπάμαι κι αυτά πεινάνε τα κακόμοιρα...

εγώ είμαι ευχαριστημένη ..η μικρη απο ξηρα τρωει σχεδον τα παντα ..γενικα δοκιμαζω πολλες τροφες να δω πια της αρεσει καλυτερα..με αυτη ουτε μυριζει αλλα και την εξαφανιζει αμεσως!:) εμενα με ενδιαφερει να ειναι οικονομικη μεν αλλα να την τρωει και ευχαριστα..;)

εμενα μυ θυμιζει πολύ την royal canin, στο πιο οικονομικο της..

καλα βρε συ ..λεω εγω οτι εχω δοκιμασει ενα σωρο τροφες αλλα και συ δεν πας πισω μου φαινεται!:lol::lol::lol:

καλα βρε συ ..λεω εγω οτι εχω δοκιμασει ενα σωρο τροφες αλλα και συ δεν πας πισω μου φαινεται!:lol::lol::lol:
δεν τις εχουμε δοκιμασει ολες(δοκιμασαμε 3-4 τροφες μονο) αλλα μ αρεσει να κοιταω τα συστατικα και τις αναλυσεις της καθε τροφης:P:P

Εγώ τώρα ψάχνομαι με τις οργανικές τροφές και έχω βρεί μερικές πολύ καλές...αυτή μου έκανε εντύπωση γιατί είναι και χωρίς σιτηρά...θα δοκιμάσω και Applaws ...και θα δούμε.Θα γίνουμε οι δοκιμαστές του My Cat..:lol::lol:
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
By Nature Pet Foods
No Corn • No Wheat • No Soy
Help keep your pet feeling young with a powerful mix of vitamins, minerals and antioxidants to promote a strong immune system. Formulated to help support your pet's natural defenses against the effects of aging, illness, physical and environmental stress.

Ingredients: Organic Chicken, Chicken Meal, Organic Ground Barley, Organic Ground Oats, Organic Brown Rice, Fish Meal, Organic Chicken Hydrolysate, Organic Peas, Organic Flaxseed Meal, Natural Flavors, Chicken Fat (Stabilized with Mixed Tocopherols), Salt, Potassium Chloride, Taurine, Vitamin E Supplement, Choline Chloride, Zinc Sulfate, Zinc Proteinate, Vitamin A Supplement, Vitamin D3 Supplement, Organic Dried Tomatoes, Organic Cranberries, Organic Carrots, Organic Kelp, Organic Spinach, Dried Chicory Root, Turmeric, Niacin Supplement, Ferrous Sulfate, Manganese Sulfate, d-Calcium Pantothenate, Manganese Proteinate, Copper Proteinate, Thiamine Mononitrate, Copper Sulfate, Vitamin B12 Supplement, Riboflavin Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Calcium Iodate, Folic Acid, Biotin, Sodium Selenite, Rosemary Extract, Dried Yeast Fermentation Solubles.

Calorie Content: 350 kcal/cup**

Guaranteed Analysis:

Crude Protein (minimum) 32% Crude Fat (minimum) 12% Crude Fiber (maximum) 4% Moisture (maximum) 10% Ash (maximum) 7% Magnesium (maximum) 0.10% Copper (minimum) 35 mg/kg Manganese (minimum) 35 mg/kg Zinc (minimum) 200 mg/kg Vitamin A (minimum) 17,600 IU/kg Vitamin E (minimum) 165 IU/kg Taurine (minimum)* 0.15% Omega-3 Fatty Acids (min.)* 0.50% Omega-6 Fatty Acids (min.)* 3.50% * Not recognized as an essential nutrient by the AAFCO Cat Food Nutrient Profiles.
By Nature Organics Chicken Formula for Cats is formulated to meet the nutritional levels established by the AAFCO Cat Food Nutrient Profiles for maintenance
spacer.gif
vert_menu_sp.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
3-5_cat_organic.jpg

υπαρχει στην ελλαδα αυτη? δεν την εχω δει καπου..

υπαρχει στην ελλαδα αυτη? δεν την εχω δει καπου..
Υπάρχει ένα site το organics4Your pets που φέρνει μόνο οργανικές τροφές...Τους έστειλα e-mail για το αν στέλνουν τα προιόντα τους στην Ελλάδα και μου απάντησαν ότι τα στέλνουν στην Ελλάδα μέσω Ολλανδίας και περιμένω αύριο να μου στείλουν την λίστα με τα προιόντα(γιατί δεν τα στέλνουν όλα ...και τον τρόπο που μπορούμε να παραγγείλουμε...):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back