Σειρά τροφής Applaws

• Thread starter Thread starter Freya
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Τροφή Applaws

την ακανα ο βλακας δεν την τρωει και ολο κλεβει απο την ηρα και εκει που παει να του περασει η διαρροια-επανερχεται....
orijen τρωει αλλα προσπαθω να βρω κατι αλλο γιατι τρωει πολλη ποσοτητα,του αρεσει πολυ....και ρωτησα ενα γνωστο κτηνιατρο κ μου ειπε να αποφυγω τις τροφες με πολλη πρωτεινη-δεν κανουν καλο...επισης μου ειπε να μαγειρευω στις γατες μου γιατι ο καρκινος (λογω διατροφης) θεριζει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρηκα applaws επταμισι κιλα στην πατρα με 35 ευρω(αννα ευχαριστω για το τηλ της εταιρειας)
τα 7 κιλα της οριτζεν κανουν 47...οχι σημαντικη διαφορα....
σε τι επιπεδο την κατατασετε την applaws?
Εγώ αν έβαζα στην όριτζεν 10 στην Applaws Θα έβαζα 9.:)Αφού τρώει την Ότιτζεν γιατί να του την αλλάξεις;Εγώ παιδεύομαι γιατί δεν την τρώνε...:hmm::hmm::hmm:Αυτός ο μύθος με την πολλή πρωτείνη ότι κάνει κακό δεν ξέρω αν ισχύει...Θέλω να βρώ την Blue Buffalo που έχει μέσα αυτές τις μαύρες κροκέτες που περιέχουν ειδικές ουσίες που προστατεύουν από τον καρκίνο...αυτός που έβγαλε την τροφή αυτή το έκανε όταν ο σκύλος του αρρώστησε από καρκίνο και προσπάθησε να βρεί ουσίες που προστατεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα υποθέτω..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

wow!!!!δεν το ηξερα αυτο...πολυ ενδιαφερον....
αννα την οριτζεν θελω να την αλλαξω γιατι τρωει παααρα πολυ κ συνεχως με πριζει γιατι ζητιανευει....επισης παχυνε...
τωρα το οικονομικο δεν το αναφερω,το εχω παρει αποφαση:P

wow!!!!δεν το ηξερα αυτο...πολυ ενδιαφερον....
αννα την οριτζεν θελω να την αλλαξω γιατι τρωει παααρα πολυ κ συνεχως με πριζει γιατι ζητιανευει....επισης παχυνε...
τωρα το οικονομικο δεν το αναφερω,το εχω παρει αποφαση:P
Να κάνουμε ανταλλαγή...να σου δώσω τον Βρούκο που είναι σαν σπάγκος αδύνατος,από το πολύ τροχάδην και να μου δώσεις τον Σαντάμ..που μου αρέσουν τα παχουλά...:P:P:P:PΤον παρακάλαω να φάει,στο στόμα τον ταίζω...τον φώναξα τώρα ήρθε αλλά μόλις είδε ότι θέλω να του δώσω κροκέτες,εξαφανίστηκε ξανά τρέχοντας..:hmm:

χαχαχαχα...εξυπνουλης ε?
ο σανταμ δεν ειναι παχουλος αλλα του κρεμεται κοιλιτσα-πατσουλι....:)

χαχαχαχα...εξυπνουλης ε?
ο σανταμ δεν ειναι παχουλος αλλα του κρεμεται κοιλιτσα-πατσουλι....:)
Τον χειμώνα κάτι λίγο λιπάκι βρίσκω στον δικό μου αλλά τώρα το καλοκαίρι,τον έψαχνε ο γιατρός και μου λέει μα δεν έχει καθόλου λίπος αυτό το γατί;Και είναι αρκετά βαρύς 6.200 τον ζύγισε...:hmm::hmm::hmm:

35 euro??? εγω την βρηκα 47 ευρω αν δεν κανω λαθος την 7 κιλη applaws..:worry:

μηπως την μπερδευεις με την οριτζεν?
πηρα τηλ στην εταιρια και μου ειπαν οτι η απλαους(???πως προφερεται δεν ξερω) βγαινει σε συσκευασια 400 2νομιζω και 7 μισι κιλων και κανει 35 ευρω....η οριτζεν ειναι 7κιλη κ κοστιζει 47....
τωρα απο την αλλη λες να επαθα κουφαμαρα κ να ακουσα 35 αντι 45?

μηπως την μπερδευεις με την οριτζεν?
πηρα τηλ στην εταιρια και μου ειπαν οτι η απλαους(???πως προφερεται δεν ξερω) βγαινει σε συσκευασια 400 2νομιζω και 7 μισι κιλων και κανει 35 ευρω....η οριτζεν ειναι 7κιλη κ κοστιζει 47....
τωρα απο την αλλη λες να επαθα κουφαμαρα κ να ακουσα 35 αντι 45?

Τώρα με μπέρδεψες...ή κουφαμάρα έπαθες στα αλήθεια ή είσαι πολύ τυχερή..εγώ την 2κιλη την παίρνω 16 ευρώ και την 7.5 κιλη 45..:):):):)35 ευρώπουλα είναι τζάμπα που την βρήκες...:hmm::hmm::hmm:

την ρωτησα για γευση κοτοπουλο...τι να πω...θα ξαναυηλεφωνησω αυριο...Ρωτησα και την κτηνιατρο μας που ειναι η μοναδικη που την φερνει στην πατρα αλλα δεν εχει ουτε θα ξαναπαραγγειλει προς το παρον λεει...μονο κονσερβακια...
μου συστησε την Αrden ειναι καλη,τι λετε?
δεν βρηκα θεμα με μια αναζητηση που εκανα

ΥΓ Αννα εχει μονο γευση κοτοπουλο και μαυρο ρυζι και την weight control και το τηλ του αντιπροσωπου δεν μου το εδωσε:(
Δεν εχει τις αλλες σειρες...

την ρωτησα για γευση κοτοπουλο...τι να πω...θα ξαναυηλεφωνησω αυριο...Ρωτησα και την κτηνιατρο μας που ειναι η μοναδικη που την φερνει στην πατρα αλλα δεν εχει ουτε θα ξαναπαραγγειλει προς το παρον λεει...μονο κονσερβακια...
μου συστησε την Αrden ειναι καλη,τι λετε?
δεν βρηκα θεμα με μια αναζητηση που εκανα

ΥΓ Αννα εχει μονο γευση κοτοπουλο και μαυρο ρυζι και την weight control και το τηλ του αντιπροσωπου δεν μου το εδωσε:(
Δεν εχει τις αλλες σειρες...
Το τηλ.του αντιπροσώπου το βρήκαμε(θα τον πάρω αύριο)...το έβαλε η Αντωνία στο συνώνυμο σάιτ...θα πάρω το κοτόπουλο για δοκιμή όταν θα έρθω,τώρα η Arden έχει τα ίδια λεφτά με την Applaws καλή μάρκα είναι,η μόνη σειρά που βγάζει χωρίς σιτηρά είναι η sensitive.Τα δικά μου την έτρωγαν αλλά την βαρέθηκαν..Η ίδια εταιρία φέρνει και την Applaws και την Arden.:)

τοτε μαλλον γι αυτο μου προτεινε την Arden αφου ειναι πανω κατω ιδια με applaws
και η arden 35 κοστιζει,τι να πω...

ευτυχως που το βρηκες το τηλ του αντοπροσωπου,γιατι δεν μου το εδωσε δεν καταλαβα...μην την εμπορευτω και του φαω την πελατεια????:worry::/:

παιδια βρηκα blue buffalo στο πετ της γειτονιας μου...
μπορει να την δοκιμασω τωρα που τελειωσε η οριτζεν
15 ευρω το 1 κιλο:'(:'(:'(
ελαχιστα πιο ακριβη απο οριτζεν

βρηκα applaws επταμισι κιλα στην πατρα με 35 ευρω(αννα ευχαριστω για το τηλ της εταιρειας)
τα 7 κιλα της οριτζεν κανουν 47...οχι σημαντικη διαφορα....
σε τι επιπεδο την κατατασετε την applaws?

Καλησπέρα,
Μήπως θα μπορούσες να μου πεις σε ποια πετ σοπ βρήκες blue και applaws? έχω φάει τον κόσμο να βρω κάποια καλή τροφή σε αυτή την πόλη και έχω αναγκαστεί να τα παίρνω απο Αθήνα ....:redface::redface::redface:

Ευχαριστώ πολύ

applaws τελικα δεν φερνει,blue βρηκα στη νοταρα νομιζω 44 ειναι το νουμερο σε ενα πετ σοπ

και εγω ψαχνω φακελακια applaws και δεν βρισκω πουθενα....:mad:

πουπι παρε τηλ στην εταιρια ουτε εγω εβρισκα στην πατρα κ εκανα παραγγελια κ μου τα στελνανε με ταχυδρομειο:)

applaws τελικα δεν φερνει,blue βρηκα στη νοταρα νομιζω 44 ειναι το νουμερο σε ενα πετ σοπ

Σ' ευχαριστώ πολύ:)

Απο το πετ σοπ που ψωνίζω μου είπαν οτι έρχονται στην Ελλάδα η Innova https://www.innovapet.com/ η
California natural https://www.californianaturalpet.com/products/ και... η
Pronature https://www.pronature.ca/en/produits/nourriturechat.php

Καλή μου φαίνεται η pronature:hmm::hmm:

πουπι παρε τηλ στην εταιρια ουτε εγω εβρισκα στην πατρα κ εκανα παραγγελια κ μου τα στελνανε με ταχυδρομειο:)
λες;;:hmm::hmm:..ποια ειναι η εταιρια;

ACCESS GROUP - ΒΑΟΣ A.E.
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚAΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
ΧΡ. ΜΠΕΚΑ 17, ΣΠΑΤΑ, ΤΗΛ. (210) 6630.800, FAX (210) 6630.802

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back