Σειρά τροφής Blue

• Thread starter Thread starter avtwvia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

avtwvia

Διάσημο μέλος

Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
BLUE - Τροφή

Μετα απο προταση του παιδιου που μας εφοδιαζει με τροφες δοκιμασαμε τη σκυλισια. Δεν ηξερα κατα ποσο ειναι καλη μεχρι που η Λουνα ετρωγε μονη της τροφη και ειδα τα συστατικα της. Πηγα να τον ρωτησω αν εχει και για γατες και στην ερωτηση αν φερνει ακανα ή οριτζεν μου ειπε οτι αυτη ειναι μακραν καλυτερη.
Λοιπον για τις γατες πηρα τη weight control με γευση κοτοπουλο και καστανο ρυζι ενω βγαζει indoor health, healthy living που ειναι λογικα η adult της με γευσεις κοτοπουλο με καστανο ρυζι, σολωμος με καστανο ρυζι και κοτοπουλο με γαλοπουλα.
Επισης εχει σειρα kitten και σειρα mature παλι με κοτοπουλο με καστανο ρυζι.
Οσον αφορα τα συστατικα της εχουμε και λεμε:
Ψαχνο κοτοπουλου, Αφυδατωμενο κοτοπουλο, Αφυδατωμενη βρωμη, Ολοκληρο κριθαρι αλεσμενο, Ολοκληρο καστανο ρυζι αλεσμενο, Αφυδατωμενος σολωμος, Ολοκληρες πατατες, Λιπος κοτοπουλου(φυσικα συντηρημενο με μιγμα τοκεοφερολων), Φυσικη γευση κοτοπουλου, Αφυδατωμενο ψαρι, Ολοκληρα καροτα, Ολοκληρες γλυκοπατατες, Μυρτιλα, Βακκινια, Λιναροσπορος(φυσικη πηγη ωμεγα 6 λιπαρων οξεων), Χλωρο κριθαρι, Αποξηραμενος μαιντανος, Αφυδατωμενο alfalfa, Αποξηραμενα φυκη, Ταυρινη, L-λυσινη, Εκχυλισμα yucca scidigera, Εκχυλισμα πρασινου τσαγιου, Ξανθη ριζα, Ελαιο σωλομου(φυσικη πηγη ωμεγα 3 λιπαρων οξεων), Κριθαρι ζυθοποιιας, Αποξηραμενη ριζα chivory, Ινες ριζιου, Ελαιο δεντρολιβανου, Βιταμινη Α συμπληρωμα, Βιταμινη C, Βιταμινη Ε συμπληρωμα, Βιταμινη D3 συμπληρωμα, Βητα καροτινη, Ασκορβικο ασβεστιο (πηγη βιταμινης C),Βιταμινη Β12 συμπληρωμα, Νιασινη (βιταμινη Β3), Παντοθενικο ασβεστιο(βιταμινη Β5), Ριδοφλαβινη(βιταμινη Β2), Υδροχλωρικη πυριδοξινη(βιταμινη Β6), Υδροχλωρικη θειαμινη(βιταμινη Β1), Φολικο οξυ, Βιοτινη, Χλωριουχος χολινη, Χλωριουχο ασβεστιο, Ψευδαργυρος (χηλικη μορφη), Σιδηρος (χηλικη μορφη), Χαλκος (χηλικη μορφη), Μαγγανιο (χηλικη μορφη),Καλλιο (χηλικη μορφη), Χλωριουχο καλλιο, Σεληνιωδες νατριο, Αλατι, Lastobacillus acidophilus, Bacillus subtilis, Bifidobacterium thermophilomum, bifidobacterium longum, Entrococcus faecium.
ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ
Πρωτεινες 28%
Λιπη 9%
Ινες 8.5%
Υγρασια 10%
Τεφρα 7.0%
Μαγνησιο 0.1%
Ταυρινη 0.15%
Ωμεγα 3 Λιπαρα οξεα 0.15%
Ωμεγα 6 Λιπαρα οξεα 2.00%
Παρασκευαζεται στις ΗΠΑ απο τη Blue Buffalo Company ltd - 11 River Road, Wilton
Aποκλειστικος αντιπροσωπος για την Ελλαδα: Leading Paws Ε.Π.Ε. - Δαβακη 65 - 17672 Αθηνα
Τηλ. 2109591882- Φαξ. 2109591773 e-mail: info@leadingpaws.gr
:)
Επισης ξεχασα να σας πω οτι πηρα 15 ευρω τα 1.36kg και μου ειπε οτι με παραγγελια μου φερνει και τη μεγαλυτερη συσκευασια αλλα δεν ρωτησα ποσο εχουν..:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: BLUE- Τροφή

Βασικα απο οτι μου εξηγησε ο αντιπροσωπος τους,η μονη διαφορα με την Orijen ειναι οτι τις κροκετες λαχανικων τις ψηνουν σε χαμηλοτερη θερμοκρασια απο οτι αυτες του κρεατος,και ετσι δεν καταστρεφονται καποιες απο τις βιταμινες.Αυτη ηταν η απαντηση του δηλαδη,οταν τον ρωτησα γιατι να αλλαξω την Orijen και να παρω τη Blue.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν βλεπω τρομερες διαφορες.
Ο καθενας θα πει οτι εχει την καλυτερη για να πουλησει.

Επισης αυτο που με ''ξενερωσε'' με την Blue ειναι τα περι καρκινου που ισχυριζονται. Ημαρτον δηλαδη...

Ναι αυτο μου το ειπε κι εμενα,οπως κι ενα κάρο τέτοιες σαχλαμαρίτσες,όταν όμως τον έκοψα και τον ρωτησα γιατι να αλλαξω την Orijen μου ειπε μονο αυτο με τα λαχανικα.Κι απο τα συστατικα τους οπως ειχα κοιταξει δεν υπηρχε διαφορα,οποτε ιδιες ειναι.

Αντωνία ρώτησες μήπως για τον γενικό αντιπρόσωπο που ψάχνω να βρώ; αφού τα δικά μου δεν τρώνε την Όριτζεν;:hmm:

Δες καλα το ποστ.. Τον εχω γραψει στο τελος..;)
Παντως τα δικα μου την τρωνε οχι οπως τη ρουαγιαλ αλλα τους αρεσει μαλλον.. το μωρο δε την ταραζει..:D

To είδα..ευχαριστώ..:)

κι εγω νομιζω οτι πανω κατω ειναι στα συστατικα της orijen..:):) το μονο που με χαλαει ειναι η τιμη του..:redface::redface: πολυ τσιμπημενη βρε παιδια..:redface:
αν οπως λετε και απ οτι φαινεται ειναιο στα ιδια επιπεδα της orijen γιατι να πληρωσω 15 ευρω για 1 κιλο και κατι παραπανω και να μην δωσω 45 και να παρω 7 κιλα orijen??:hmm::confused::redface::P

Δεν εχω ρωτησει ποσο εχει το 7κιλο.. Θες να μαθω;:hmm:

Δεν εχω ρωτησει ποσο εχει το 7κιλο.. Θες να μαθω;:hmm:
Πήρα τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο,είναι μια κυρία κτηνίατρος και μου είπε εφόσον δεν υπάρχουν στην Κέρκυρα μπορεί να μου στείλει...για ρώτα όμως πόσο έχει το 7 κιλο για να δώ και πόσο θα μου χρεώσει τα μεταφορικά...:hmm::hmm::hmm::hmm:

Σήμερα δοκιμάσαμε τις καινούργιες κροκέτες Blue...γεύση κοτόπουλο..άσχετα αν μύριζαν ψαρίλα...Η Μπετίνα τις τσάκισε(ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει):PΟ ιδιότροπος δεν έδειξε να δυσανασχετεί...ενθαρυντικό το βρήκα για πρώτη φορά...Περίεργο χρώμα έχουν,αχνές..τριγωνικές..και οι μαύρες είναι πολύ λίγες ανάμεσα στις ξανθές..:hmm:Το κακό είναι ότι δεν ξανακλείνει η συσκευασία..

καλησπερα, εδω και ενα μηνα πηρα στην μικρη μου την blue..εχω παρατηρησει μεγαλη διαφορα στο τριχωμα της απο παλιοτερα (πιο πριν ετρωγε royal) και επισης τρωει μικροτερη ποσοτητα απο πριν.. η τιμη της blue κατα την γνωμη μου δεν ειναι ιδιαιτερα τσιμπημενη για την ποιοτητα της.. το 5κιλο kitten το παιρνω 27 ευρω...νομιζω οτι στοιχιζει λιγοτερο και απο την royal... ;)

καλησπερα, εδω και ενα μηνα πηρα στην μικρη μου την blue..εχω παρατηρησει μεγαλη διαφορα στο τριχωμα της απο παλιοτερα (πιο πριν ετρωγε royal) και επισης τρωει μικροτερη ποσοτητα απο πριν.. η τιμη της blue κατα την γνωμη μου δεν ειναι ιδιαιτερα τσιμπημενη για την ποιοτητα της.. το 5κιλο kitten το παιρνω 27 ευρω...νομιζω οτι στοιχιζει λιγοτερο και απο την royal... ;)

:eek::eek: 27 ευρω?? εγω βρηκα το 1 κιλο 15 ευρω..:worry::worry:

κι εμενα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση, γιατι σε κριτικες ειχα διαβασει οτι ειναι οσο καλη και η orijen και πιστευα οτι 8α ηταν εξισου ακριβη... παντως και η μικρη συσκευασια (1,36kg) μου ειχε στοιχισει γυρω στα 15Ε..
ισως επειδη προσφατα ηρ8ε στην ελλαδα η τροφη, ο κα8ε πετ-σοπας την χρεωνει οσο 8ελει.. ο δικος μου παντως ειχε ανοι3ει το βιβλιαρακι με την προτινομενη τιμη λιανικης κ δεν μου χρεωσε περισσοτερο... ;)

κι εμενα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση, γιατι σε κριτικες ειχα διαβασει οτι ειναι οσο καλη και η orijen και πιστευα οτι 8α ηταν εξισου ακριβη... παντως και η μικρη συσκευασια (1,36kg) μου ειχε στοιχισει γυρω στα 15Ε..
ισως επειδη προσφατα ηρ8ε στην ελλαδα η τροφη, ο κα8ε πετ-σοπας την χρεωνει οσο 8ελει.. ο δικος μου παντως ειχε ανοι3ει το βιβλιαρακι με την προτινομενη τιμη λιανικης κ δεν μου χρεωσε περισσοτερο... ;)

τι να πω..εδω δεν εχω δει και μεγαλυτερη σακουλα απο 1 κιλο..:/::/:

μονο 1 kg?? για την blue buffalo δεν ειναι το 8εμα??? την kitten εγω την βρηκα σε 1,36kg και μετα μου την παραγγειλε σε 5kg και μου ειπε οτι υπαρχει και 7kg... για ενηλικα γατακια ειδα οτι οι σακουλές ηταν 2kg αλλα δεν ρωτησα παραπανω... :/

οχι και για ενηλικα βγαζει 1.360 αυτη πηρα εγω για μεγαλυτερα δεν εχω ρωτησει ακομα..:redface:

27 ευρώ το 5κιλο;:):):)Σούπερ τιμή...για ενήλικα ρώτησες;:)Βγάζει 7κιλο;:hmm:

Ρωτησα και εγω ναι 27 ευρω εχει η μεγαλη συσκευασια.;)
Θα μου φερει σημερα 1 πακετακι μικρο δωρο το παλικαρι:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back