Σειρά τροφής Blue

Ρωτησα και εγω ναι 27 ευρω εχει η μεγαλη συσκευασια.;)
Θα μου φερει σημερα 1 πακετακι μικρο δωρο το παλικαρι:D

27 ευρω το 5κιλο??:confused::confused: κι εγω εδωσα 15,70 για 1300 γρ??:confused::confused:

:wall::wall::wall::wall::wall:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ ρε παιδια εχω μπερδευτει πολυ με ολες αυτες τισ τροφες..στην αρχη επερνα ροαγιαλ..μετα ο μπαμπας μου εφερε δωρο για τον μικρο χιλς γιατι του ειπε ενας στην κατερινη οτι ειναι η καλητερη για στειρωμενα.τελικα καλητερες ειναι η οριτζεν και η μπλου?αν και το καλητερες ειναι σχετικο..τελος παντων..ξερει κανεις κανα πετ σοπ στο κεντρο της θεσσαλονικης που να εχει οριτζεν η μπλου να την δοκιμασουμε και μεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρωτησα και εγω ναι 27 ευρω εχει η μεγαλη συσκευασια.;)
Θα μου φερει σημερα 1 πακετακι μικρο δωρο το παλικαρι:D
δεν ειναι περιεργο ομως που 8εωρειται ε3ισου καλη με την orijen κι εχει πολυ μικροτερη τιμη...δεν με χαλαει κα8ολου ειναι η αλη8εια απλα μου φαινεται λιγο περιεργο... :/::/:

Απάντηση: BLUE- Τροφή

Μα δεν εχει πολυ χαμηλοτερη τιμη...;)

Βρε παιδιά είναι πολύ ακριβή...μου έστειλε μήνυμα η αντιπρόσωπος και έχουν μόνο την μικρή συσκευασία για τα ενήλικα...και κοστίζει 15 ευρώ για 1360 γρ.:hmm::hmm::hmm::hmm:
Αυτές είναι προς το παρόν στην Ελλάδα..
Healthy Living Chicken Adult, 1.36kg (15,14 €)
Healthy Living Salmon Adult, 1.36kg (18,00 €)
Indoor Health Chicken, 1.36 kg (15,14 €)
Weight Control Chicken, 1.36 kg (15,84 €)
Τα συγκεκριμένα προϊόντα διατίθενται και σε συσκευασίες των 3.17kg και 6.8kg οι οποίες όμως δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στην Ελλάδα. :hmm::hmm::hmm:

Βρε παιδιά είναι πολύ ακριβή...μου έστειλε μήνυμα η αντιπρόσωπος και έχουν μόνο την μικρή συσκευασία για τα ενήλικα...και κοστίζει 15 ευρώ για 1360 γρ.:hmm::hmm::hmm::hmm:
Αυτές είναι προς το παρόν στην Ελλάδα..
Healthy Living Chicken Adult, 1.36kg (15,14 ?)
Healthy Living Salmon Adult, 1.36kg (18,00 ?)
Indoor Health Chicken, 1.36 kg (15,14 ?)
Weight Control Chicken, 1.36 kg (15,84 ?)
Τα συγκεκριμένα προϊόντα διατίθενται και σε συσκευασίες των 3.17kg και 6.8kg οι οποίες όμως δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στην Ελλάδα. :hmm::hmm::hmm:

15,70 πηρα εγω την weight control..:) παντως δεν ξερω αν με περνει να την αγοραζω συνεχεια..:/::redface:

Να διευκρινίσω ότι η Blue Wilderness είναι το μόνο πατρόν που έχει μόνο κρέας και λαχανικά (δλδ 100% χωρίς δημητριακά, ρύζι κλπ)

δεν εχω καταλαβει ομως...ολες κανουν για στειρωμενα?π.χ. η blue wilderness ξερω οτι ειναι για γατες που ζουν εξω...

Orijen και Blue Wilderness στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν στο pet shop "Κύων και Γαλή", οδός Απόλλωνος στην Τούμπα (στον κήπο Καλού). Αγόρασα την Blue Wilderness 17,85 ? το μονόκιλο (1,13 για την ακρίβεια) για δοκιμή (τρώμε την Orijen). Δεν είχε μεγαλύτερη συσκευασία αλλά φαίνεται ακριβότερη από την Orijen ενώ έχει τα ίδια περίπου συστατικά, και την ίδια φιλοσοφία (χαμηλοί υδατάνθρακες).
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι προτείνεται στην συσκευασία να ξεκινησει κανείς να βάζει 25% από την Blue στην τροφή που τρώει μέχρι τώρα, και σταδιακά να αυξάνει την αναλογία. Μήπως δεν είναι τόσο γευστική;

Δεν εχει καμια σχεση το ποσο γευστικη ειναι,σε ολες τις τροφες αυτη η σταδιακη αλλαγη γινεται για να μην διαταραχθει το εντερο του ζωου απο την αλλαγη τροφης.

Γειά σας. Πήρα την Blue Wilderness για δοκιμή (συνήθως "τρώμε" Orijen), αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την δοσολογία. Αναφέρεται στην συσκευασία ότι η ημερήσια δόση πρέπει να είναι 1/2-3/4 της κούπας, που μου φαίνεται λίγο αυθαίρετο. Στο site τους δε, γράφει ότι η κούπα είναι 8oz (περίπου 220 γραμμάρια), που μου φαίνεται τεράστια ποσότητα. Αν της δίνω δηλαδή 120 γραμμάρια την ημέρα, θα γίνει βουβαλάκι!!.
Μήπως μπορεί κάποος να βοηθήσει.
Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Blue Wilderness

Και εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ..:worry: Να φανταστείς ότι εγώ στα δικά μου τους δίνω Ακάνα,περίπου 50 γραμμάρια στο καθένα,και πάλι ο μπουκάκος μου που πρέπει να χάσει βάρος,δεν έχει χάσει.Σε καμμία τροφή δεν έχω δει να δίνουν τόσα γραμμάρια.Δεν την ξέρω καθόλου,αν είναι παρόμοια με ακάνα και όριτζεν δοκίμασε να της δίνεις όσα γραμμάρια της έδινες και πριν..και μάλλον θα σου δείξει αυτή αν της φτάνει ..καλό θα είναι να ρωτήσεις και τον γιατρό σου,μπορει να μην ξέρει για τη συγκεκριμένη τροφή,αλλα σίγουρα θα ξέρει να σου πει αν είναι υπερβολική αυτή η ποσότητα .Να δούμε αν υπάρχει και κανενα άλλο μέλος που να την ξέρει .:)

Blue στη θεσσαλονίκη πούλαει και το κατάστημα pets στο κέντρο Αγ. θεοδώρας 9

Blue στην θεσσαλονίκη πουλάει όντως στο κατάστημα στην αγ.θεοδώρας και αν και το ποστ είναι παλιό πρέπει να βάζεις λίγο στην τροφή γιατί μου είπε φίλη μου κτηνίατρος που μου πρότεινε την τροφή ότι περιέχει προβιοτικά που μπορεί να διαταράξουν την ισορροπία του εντέρου αρχικά και γι'αυτό καλό θα είναι η μετάβαση να γίνει σε περίοδο δύο εβδομάδων. Σκέφτομαι να την δοκιμάσω. Ξέρει κανείς αν κάνει για στειρωμένα η συσκευασία για τις ενήλικες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με ολες τις τροφες πρεπει να γινεται σταδιακη μεταβαση,καποιες το γραφουν ακομα και πανω στη συσκευασια.Αυτο με τα προβιοτικα μου φαινεται λιγο αντιφατικο,γιατι κανονικα δεν τα δινουμε για να φτιαξουν τη χλωριδα του εντερου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό την ρώτησα κ εγώ και μου είπε ότι ενώ αυτό είναι το συν της τροφής τα προβιοτικά δεν παύουν να είναι βακτηρίδια καλά μεν αλλά άγνωστα στο πεπτικό σύστημα της γάτας και για λίγες μέρες είναι πιθανόν να κάνει διάρροια. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει βέβαια καθώς είναι μία γνώμη αλλά σκέφτομαι να την δοκιμάσω γιατί είναι και πιο εύκολο να την βρω απ'την όριτζεν δυστυχώς :confused: Αν στειρωθεί ο Λεόν κάνει να του την δώσω?

(Λιγο καθυστερημενη απαντηση...)
Ευη εγω δοκιμασα την blue healthy indoor, και εχω 2 στειρωμενες θυληκες.
Μου αρεσε. Χτες πηγα και ρωτησα αν μπορουν να φερνουν κατοπιν παραγγελιας τη μεγαλη συσκευασια, διοτι η τιμη της μικρης ειναι ακριβη και μου ειπανε μαλλον ναι, αλλα πρεπει να περασω ενα πρωι να τηλεφωνησουνε στην Αθηνα στον προμηθευτη.
Απο οσο εχω καταλαβει καποιοι κωδικοι κανουν για στειρωμενες (φιλοσοφια orijen, δεν βγαζουν ειδικη τροφη δηλαδη).
Η blue healthy indoor προστατευει το ουροποιητικο και ειναι και για ελεγχο του βαρους οποτε θεωρω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη (οσο εχω ψαξει internetικα δηλαδη) !
Τιμη 7κιλου (6.8 για την ακριβεια) 50 ευρω. Δεν ειναι πιο φτηνη απο το 7κιλο της orijen.
Αυτα για την ωρα!

ΒLUE Finicky Feast & BLUE indoor...
η γνώμη σας??εχω απελπιστεί ...η ποσότητα της κροκέτας που τρώνε τα μωρά μου είναι ελάχιστη..r/c young male..με αποτέλεσμα να χάνουν βάρος...οποιαδήποτε κονσέρβα αποκλείεται ειδικά για τον ένα αφου οι συχνοί εμετοί και διάρροιες μας τις κάνουν απαγορευτικές....οι εξετάσεις τους μια χαρά...από όρεξη αλλο τίποτα και από φαι τίποτα!1
Μου πρότεινε ο κτηνίατρος τις κροκέτες που αναφέρω τις blue...
η γνώμη σας??

ΒLUE Finicky Feast & BLUE indoor...
η γνώμη σας??εχω απελπιστεί ...η ποσότητα της κροκέτας που τρώνε τα μωρά μου είναι ελάχιστη..r/c young male..με αποτέλεσμα να χάνουν βάρος...οποιαδήποτε κονσέρβα αποκλείεται ειδικά για τον ένα αφου οι συχνοί εμετοί και διάρροιες μας τις κάνουν απαγορευτικές....οι εξετάσεις τους μια χαρά...από όρεξη αλλο τίποτα και από φαι τίποτα!1
Μου πρότεινε ο κτηνίατρος τις κροκέτες που αναφέρω τις blue...
η γνώμη σας??
Επειδή και τα δικά μου είναι ανορεξικά,(μόνο την Ρόυαλ έτρωγαν)τους είχα δοκιμάσει όλες τις μάρκες χωρίς σιτηρά και δεν ήθελαν καμιά,την Blue την δοκιμάσαμε και δεν την ήθελαν καθόλου,θα σου πρότεινα την Granatapet που είναι και αυτή χωρίς σιτηρά που τα δικά μου ξετρελάθηκαν...με μόνο μια πρωτείνη,(πάπια,ψάρι,γαρίδες)Μόνο που πρέπει να την παραγγείλεις μέσω internet από το www.onlynaturalpetStore της Γερμανίας.Πάντως αν στα δικά σου αρέσει η Βlue είναι εξαιρετική τροφή,ανώτερη από την Ρόυαλ.:)

Παντως εξαρταται κι απο την κονσερβα...κι απο την ποιοτητα της τροφης.Εγω που τα δικα μου ειχαν θεμα με το εντερο τους δινω βιολογικες κονσερβες ή σκετο κρεας και ψαρι και δεν εχουν κανενα προβλημα.Για τη Blue σου απαντησα στο προφιλ μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back