Σειρά τροφής Delicat Plus

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

fnou

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
καλησπερα κ απο μενα.
εδω κ κατι μηνες εχω αλλαξει την τροφη των γατιων μου.
εχω παρει την delicat plus που ειναι για στειρωμενες γατες.
μου ειπαν απο το pet shop οτι ειναι για ολα κιλα,τριχα κλπ...
εχω παρατηρησει ομως οτι ενω οι τριχες τους εχουν γινει πολυ απαλες,τους πεφτουν:/:
γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?:hmm:
ειναι απο την τροφη η ειναι κατι αλλο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα κ απο μενα.
εδω κ κατι μηνες εχω αλλαξει την τροφη των γατιων μου.
εχω παρει την delicat plus που ειναι για στειρωμενες γατες.
μου ειπαν απο το pet shop οτι ειναι για ολα κιλα,τριχα κλπ...
εχω παρατηρησει ομως οτι ενω οι τριχες τους εχουν γινει πολυ απαλες,τους πεφτουν:/:
γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?:hmm:
ειναι απο την τροφη η ειναι κατι αλλο?

Μηπως ειναι επειδη πιανει ζεστη? Τα δικα μου το καλοκαιρι γενικα χανουν τριχωμα, και δεν ειναι μακρυτριχα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορει να ειναι επειδη αλλαζουν κ τριχωμα αυτη την εποχη,αλλα τους πεφτει πολυ η τριχα...
δηλαδη οταν τα χαιδευω μενουν τουφες στα χερια μου
:/:

Απάντηση: Τροφή delicat plus για στειρωμένες γάτες

δοκιμασε να τα χτενισεις και με μια ειδικη χτενα, να φευγουν οι τριχες και να μη σου μενουν στα χερια...

δεν προλαβαινω να τα χτενιζω...
ετσι κ στην χτενα,μενουν τουφες!
δεν ξερω τι να κανω...εχω αρχισει κ ανησυχω
:worry:

Την τροφη αυτη ομολογω δεν την ξερω, ειναι καλη? τα συστατικα της ποια ειναι? Παρολο που και παλι μου φαινεται περιεργο να τους πεφτουν τουφες λογω της τροφης. Αν η συμπεριφορα και η ορεξη τους δεν εχει αλλαξει, αν εχουν ορεξη για παιχνιδια και για φαγητο, ισως δεν πρεπει να ανησυχεις...Η αληθεια ειναι οτι δεν αντιμετωπισει ποτε τοσο εντονο προβλημα, αν και το καλοκαιρι και τα δικα μου χανουν πολυ τριχωμα...Εχεις μιλησει με το γιατρο?

εχει αρκετα μεσα..λαχανικα,κρεας,βιταμινες κλπ
ειναι για τα δοντια,τα οστα κ την καλη υγεια γενικα...
ξερω οτι οταν τους πεφτει η τριχα εντονα εχουν σκουληκακια,αλλα εμεις τους εχουμε δωσει χαπακι νωρις σχετικα,οποτε το αποκλειω αυτο...
ο γιατρος μου ειπε αυτο για τα σκουληκια...αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτο τα παρακολουθω!!!

Αυτο συμβαινει σε ολες τις γατες σου ή απλα σε καποιες? Γενικα το τριχωμα τους ειναι γυαλιστερο ή εχει θαμπωσει?

Δεν ξερω αν γινεται με καποιο τροπο, αλλα μππορει ο γιατρος με καποιου ειδους εξεταση να τσεκαρει αν υπαρχουν οντως ενδοπαρασιτα? :hmm: :hmm:

φνου μου και γω οταν χαιδευω τον μικρο μενουν τριχες στο χερι μου..λογικο ειναι τετοια εποχη.επειδη εχεις και πολλα γατουλια,η τριχοπωση ειναι το ιδιο εντονη κ σε ολα με τον ιδιο τροπο???ο γιατρος τι λεει?

Αυτο συμβαινει σε ολες τις γατες σου ή απλα σε καποιες? Γενικα το τριχωμα τους ειναι γυαλιστερο ή εχει θαμπωσει?

Δεν ξερω αν γινεται με καποιο τροπο, αλλα μππορει ο γιατρος με καποιου ειδους εξεταση να τσεκαρει αν υπαρχουν οντως ενδοπαρασιτα? :hmm: :hmm:

οχι μια χαρα γυαλιστερο κ απαλοτατο ειναι το τριχωμα τους απλα μαδανε λιγο περισοοτερο απο το κανονικο κ πεφτουν τουφες!
δεν ξερω αν ειναι κ ο καιρος τετοιος...:/:

φνου μου και γω οταν χαιδευω τον μικρο μενουν τριχες στο χερι μου..λογικο ειναι τετοια εποχη.επειδη εχεις και πολλα γατουλια,η τριχοπωση ειναι το ιδιο εντονη κ σε ολα με τον ιδιο τροπο???ο γιατρος τι λεει?

σε ολα το ιδιο συμβαινει...μπορει να ειναι κ απο τους ψιλους?
εχω αργησει να τα αποαπαρασιτωσω..ηταν να γινει την προηγουμενη βδομαδα αλλα με αυτα κ με κεινα δεν εχω προλαβε να παω να τους παρω σπρει:(
ο γιατρος μου ειπα οτι μπορει να ειναι απο σκουληκακια:/:
ειμαι σιγουρη ομως οτι δεν ειναι απο αυτο!
τους εδωσα χαπακι πριν δυο εβδομαδες για τα σκουλικακια κ ηταν η 3η δωσει...
αλλωστε τα παρακολουθω κιολας κ δεν βλεπω να εχουν τιποτα στα κακα τους!:hmm:

μηπως τοτε να δοκιμαζες να τους αλλαξεις τροφη να δεις τι θα γινει..?απλα και μενα ο μικρος χανει τριχες κ στο χτενισμα μενουν πολλεσ στν χτενα..η να κανουν τπτ εξετασεις αφου αγχωνεσαι τοσο.

αυτο σκεφτομαι κ γω...μηπως να τους εκανα καμια εξεταση:hmm:
θα τους αλλαξω κ τροφη να δω αν συμβαινει το ιδιο κ αν συνεχισει το προβλμα θα τους κανω εξεταση!
ευχαριστω παντως για τις ιδεες:)

λοιπον,πηγαμε στο γιατρο κ μας ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχιτικο...
απλα ειναι η εποχη κ μας ειπε μια κουταλια λαδακι την μερα:D
πως τους το δινουμε ειναι αλλο θεμα αυτο:whistle:
το καλο ειναι οτι ειναι καλα
:clapup::clapup::clapup:

Μπραβο, ωραια!!! Αυτο με το λαδι δεν το ηξερα, δηλαδη πως μπορεις να τους το δωσεις? :hmm::hmm: Βοηθαει στο να μη μαδανε ή ειναι για να μενει γυαλιστερο το τριχωμα?

κοριτσια...εγω,ΠΟΤΕ δεν θα εμπιστευομουνα αυτα που θα μου πει ενας πετσοπας...το εμπορευμα του θελει να πουλησει..και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ...εδω και οι γιατροι πολλες φορες δεν ξερουν καποια πραγματα...ποσο μαλλον ο πετσοπας..:)

λοιπον,πηγαμε στο γιατρο κ μας ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχιτικο...
απλα ειναι η εποχη κ μας ειπε μια κουταλια λαδακι την μερα:D
πως τους το δινουμε ειναι αλλο θεμα αυτο:whistle:
το καλο ειναι οτι ειναι καλα
:clapup::clapup::clapup:

νομιζω οτι το λαδι το μαγειρικο πρεπει να το προσεξεις γιατι δημιουργει προβλημα στο συκωτι..αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσουν τα κοριτσια..εγω μαγειρικο λαδι δινω μια φορα το μηνα και αν..καλυτερα να παρεις ενα λαδι που να ειναι ειδικο για γατες..εγω εχω παρει ενα λαδι σολωμου νομιζω απο το κτηνιατρειο..

νομιζω οτι το λαδι το μαγειρικο πρεπει να το προσεξεις γιατι δημιουργει προβλημα στο συκωτι..αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσουν τα κοριτσια..εγω μαγειρικο λαδι δινω μια φορα το μηνα και αν..καλυτερα να παρεις ενα λαδι που να ειναι ειδικο για γατες..εγω εχω παρει ενα λαδι σολωμου νομιζω απο το κτηνιατρειο..

παιδια εγω εγραψα..απλα ειμαι στον υπολογιστη του νικου και δεν ειναι οτι ειμαι μεσα με τον λογαριασμο του:redface::redface:

παιδια εγω εγραψα..απλα ειμαι στον υπολογιστη του νικου και δεν ειναι οτι ειμαι μεσα με τον λογαριασμο του:redface::redface:
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:....θα σε καταγγειλω για διπλο λογαριασμο!!!:tongue:.....:offtopic:

τον γιατρο ρωτησα οχι πετ σοπ...
ωμο λαδι ελιας μια φορα τη μερα μου ειπε!
το ηξερα κ γω αυτο απλα ειπα να ρωτησω καλυτερα...
βοηθαει στο να μην πεφτει η τριχα κ τους κ να μενει γυαλιστερη:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back