Σειρά τροφής Leonardo

• Thread starter Thread starter AGGELIKI
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
πηγα χθες να παρω τροφη και μου ειπε η κοπελα για την premium LEONARDO cat food.εχει 85%-90% κρεας!!μου εχει δωσει και ενα βιβλιαρακι με πληροφοριες για την τροφη αυτη.εχει για γατακια για ενηλικα , στειρωμενα, μακρυτριχα , μεγαλοσωμες φυλες ,για γατες με αλλεργιες και για γατες ανω των 10 ετων.ετσι οπως τα διαβαζω ειναι πολυ καλη και μου ειπε οτι ειναι στην ιδια κατηγορια με την hills αλλα ειναι 3-4 ευρω φθηνοτερη.επισης υπαρχει και για σκυλους η premium BELCANDO.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έχουμε συζητήσει εδώ:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23795&highlight=LEONARDO
Πρέπει να είναι πολύ καλή, όμως είναι δύσκολο να την βρούμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν ερθετε νεα μακρη για μπανιο,την εχει ενα pet shop στην λεωφορο διονυσου καινουργιο,pet gallaxy λεγεται και ειναι ανεβαινοντας την διονυσου στην αρχη στο δεξι χερι.

Ναι, είναι πολύ καλή. Το 90% κρέας, όμως, αναφέρεται και στο κρέας και στα ζωϊκά παράγωγα.
Πάντως χρησιμοποιούν καλά υλικά.
Το σαββατοκύριακο θα καθίσω να γράψω μια σχετική κριτική, που την έχω πολύ καιρό στα σκαριά...:happy:

Και εγω αυτη περνω σε κονσερβες!
Ειναι αρκετα καλη, και η σαρδελα την τρωει.

την ξερω κ εγω αυτη νομιζω μαλιστα ειναι ελληνικη

Την ειχα παρει και εγω για το ντινο μου τη lite και ελεγε 85% κρεας

Belcanto γατοτροφή

Έφεραν στο πετ σοπ που πηγαίνω την τροφή αυτή και μου είπαν ότι είναι καλή.
Την ξέρει κανείς; Είναι καλής ποιότητας;

ναι και εμενα μου εχουν πει οτι ειναι καλη και την εχω παρει και εγω.

ΟΚ, θα την δοκιμάσω λοιπόν....
Από τη μία θέλω να του παίρνω διαφρετικές μάρκες για ποικιλία, απο την άλλη θέλω να είναι καλής ποιότητας γιατί έχει ευαίσθητο στομάχι.

Ευχαριστώ!!

Αν εννοείς αυτή της εταιρίας bogro είναι όντως πολύ καλή και αρέσει!:up:
Αλλά belcando είναι η σειρά σκυλοτροφών τους. Η σειρά για τις γάτες λέγεται leonardo. Εκτός αν εννοούμε άλλη...:hmm:

οχι,εγω αυτην εννοω,που λες ruko,για τα σκυλια εχει αλλη ονομασια και αλλη για τις γατες.αυτην πρεπει να εννοει και η drusilia.

Ναι, αυτή εννοώ, απλά ήταν μαζί οι συσκευασίες και μπερδεύτηκα...
Θα τη δοκιμάζουμε λοιπόν για να μην τρώμε όλο τα ίδια και βαριόμαστε! :)
Ευχαριστώ

Την εχω δοκιμασει και εγω αυτη.;)
Αν κανεις μια αναζητηση με λεξη κλειδι το leonardo, θα βρεις ενα θεμα που το συζητουσαμε.
(θα το εκανα εγω, αλλα η dial-up, δεν μου το επιτρεπει με τις ταχυτητες της!).:mad:

Thanx, έχεις απόλυτο δίκιο, μάλιστα σε search είχα πετύχει το θέμα αυτό αλλά δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για την συγκεκριμένη. Θα του την πάρω σίγουρα.
Από ότ ιείδα στο άλλο θέμα είναι και δυσεύρετη... Το πετ σοπ που την ειδα ειναι πολύ μικρό και δεν έχει πολλά πράγματα, αλλά είναι καλοί άνθρωποι, ταίζουν και τα αδέσποτα τριγύρω. Μου είπαν οτι ειναι καλή, αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω

Τα δύο θέματα συγχωνεύτηκαν. ;)

Η τροφή αυτή δεν είναι ελληνική όπως έγραψε κάποιος, αλλά γερμανική, και προσωπικά την εμπιστεύομαι από οποιαδήποτε άλλη ως προς τη χώρα προέλευσης!!
Στη Θεσσαλονίκη την έχω βρει στα Quiko (γεωργική σχολή)
Είναι καταπληκτική, το καταλαβαίνει κανείς και μόνο που τη μυρίζει! Το μη αναμενόμενο με την τροφή αυτή ήταν ότι το ψιψινάκι μου όταν του έβαλα δίπλα δίπλα νωπή hill's και ξηρή leonardo διάλεξε την ξηρή! Αυτό πραγματικά δεν είχε ξαναγίνει!!! Την κροκέτα τη βαριέται και δεν υπήρχε περίπτωση να την επιλέξει αντί της νωπής... Η κροκέτα είναι φοβερή, και σε ποιότητα αφής και μυρωδιά επίσης είναι ανώτερη! Εκτός των άλλων, τα κόπρανά της είναι πολύ καλύτερα από όταν έτρωγε άλλες σαβούρες...
Να τη ζητάτε από τα pet shop που σας βολεύει να πηγαίνετε να την παραγγείλουν, γιατί είναι φθηνή, δεν έχουν ζημία σε καμία περίπτωση, κι ας είναι ψιλο-άγνωστη... Είδαμε και οι γνωστές και "top" πώς παρασκευάζονται και τι περιέχουν!

Την πήρα χθες και είχε επιτυχία.
Το πετ σοπ που πάω την φέρνει πάντως, πήρα τη light, ίσως δοκιμάσω και κάποια άλλη αργότερα.

Την πήρα χθες και είχε επιτυχία.
Το πετ σοπ που πάω την φέρνει πάντως, πήρα τη light, ίσως δοκιμάσω και κάποια άλλη αργότερα.

Είναι φοβερή τροφή! Εμένα το γατί μου έχει αλλάξει όψη και συμπεριφορά... Προς το καλύτερο εννοείται!! :up:

τι συστατικα εχει η εν λογω κροκετα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back