dudu
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια καλησπερα,γνωριζει καποιος τις τροφες Leonardo???O Dudu που την δοκιμασε ξετρελαθηκε.Τις πηρα απο pet shop,1,40 η κονσερβα,γραφει οτι παραγωνται στην Γερμανια.Τις γνωριζει κανεις??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Παιδια καλησπερα,γνωριζει καποιος τις τροφες Leonardo???O Dudu που την δοκιμασε ξετρελαθηκε.Τις πηρα απο pet shop,1,40 η κονσερβα,γραφει οτι παραγωνται στην Γερμανια.Τις γνωριζει κανεις??
ναι τις ξερω εγω, ειναι πολυ καλες, επαιρνα την ξηρα τροφη λεοναρντο κιττεν οταν η μικρη μου ηταν μωρο, και εχω παρει και τις κονσερβες. μια χαρα ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

dudu
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα! γνωρίζει κανείς τη γατοτροφή Leonardo της εταιρείας bewital? Τη βρηκα σε ενα μεγάλο μαγαζί με ζωοτροφές και μου φάνηκε καλή, την έχει χρησιμοποιήσει κανείς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τι να σου πω..εγω δεν την εχω ακουσει ποτε!!!..παντως..η αληθεια ειναι οτι εγω,δεν εμπιστευομαιο τροφη για τα μικρα μου απο καταστηματα με ζωοτροφες...αλλα δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν την ξερω καθολου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερα!
Κανε μια αναζητηση στο φορουμ,το θεμα εχει ξανασυζητηθει.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα!
Κανε μια αναζητηση στο φορουμ,το θεμα εχει ξανασυζητηθει.![]()
αληθεια;
....αρε Δωρα...τιποτα δεν σου ξεφευγει!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι τιποτα,μια απλη αναζητηση εκανα και μου την εβγαλε.
Οριστε:https://www.mypetz.gr/threads/Σειρά-τροφής-leonardo.224702/
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγνωμη που δεν εψαξα περισσοτερο
@ πουπουλινα: μαλλον ο ορος "μαγαζι με ζωοτροφες" δεν ακουστηκε ωραια, τωρα το συνειδητοποιησα!
Ειναι απλως ενας μεγαλος χωρος που εχει τροφες συσκευασμενες και χυμα για ολα τα ζωα, από τις πιο γνωστες εταιρειες μεχρι καποιες που δεν ειχα ξαναδει ποτε! Και οι τιμες ειναι μαλλον καλυτερες απο pet shop...Φυσικα ασχοληθηκα μονο με τις συσκευασμενες και οχι με τις χυμα τροφες 
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Την έχω δοκιμάσει κι εγώ...είναι καλή τροφή αλλά δεν την φέρνουν πια εδώ...έκλεισε το μαγαζί που την έφερνε.Στα δικά μου έκανε μέτρια εντύπωση,δεν ξετρελάθηκαν αλλά και δεν την απέριψαν...από μυρωδιά όψη και γεύση πάντως φαίνεται καλή.Καλησπέρα! γνωρίζει κανείς τη γατοτροφή Leonardo της εταιρείας bewital? Τη βρηκα σε ενα μεγάλο μαγαζί με ζωοτροφές και μου φάνηκε καλή, την έχει χρησιμοποιήσει κανείς?
Archangelik
Νεοφερμένο μέλος
Και εγω αυτην περνω για τον γατουλη μου και την τρωει πολυ ευχαριστα !!
ειναι πολυ καλη και βιολογικη τροφη !

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εγώ λέω να πάω στην leonardo...φαίνεται μια καλή οινομική αξιόπιστη "τροφουλα"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Τους την έδωσα και εγώ για κάποιο διάστημα όταν αναζητούσα τροφή πιό οικονομική.
Μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά ευχαριστημένη μέχρι που ο Μύτσας ξεκίνησε τις διαροιες.
Δεν ξέρω αν ήταν θέμα τροφής τελικά ή κάτι άλλο γιατί από εκεί και ύστερα δοκίμασα άλλες 3-4 διαφορετικές τροφές με τις οποίες είχε ακόμα διάροια (με όλες όμως) και του πέρασε μόνο με αντιβίωση.
Λέω να την ξαναπάρω (μικρή συσκευασία όμως) έτσι για τεστ περισσότερο για να δω τελικά αν έφταιγε αυτό ή κατι άλλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος
Δυστηχώς στα δικά μας στομάχια αυτη η τροφή δεν δούλεψε!
Είχαμε διάρροιες... Αυτό βεβαια δεν την καθστά ακατάλληλη τροφή!
Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στον Χουπσάκο μου, αρέσει η συγκεκριμένη τροφή σε κονσέρβα. Είναι πολύ καλή τροφή αλλά όπως είπαν και τα παιδιά είναι δύσκολο να την βρεις..
Εγώ δεν του έχω πάρει πότε hills είναι καλή τροφή?
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το θέμα λοιπόν που εχω είναι το εξής: Η Orijen έχει πολύ μικρές κροκέτες και ο γάτος μου δεν την μασάει με αποτέλεσμα να κάνει συχνά εμετό, επίσης επειδή είναι φτιαγμένη για γάτες στην Αμερική που κινούνται πολύ, δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο τόση πρωτεΐνη είναι καλή γι' αυτόν που ζει σε ένα δωματιάκι. Οπότε η σκέψη για ακανα είναι μάλλον η λύση αλλά δεν θυμάμαι τι κροκέτες έχει, αν κάποιος ξέρει;
Τώρα με την Leonardο, υποτίθεται πως στο πετσοπ μου έδωσαν την light αλλά ανακάλυψα πως τρώει την senior (https://www.leonardo-catfood.com/Dry-Food/Senior/index-a-1627.html) από την εικόνα των κροκετών. Αν και η τροφή βρομάει λίγο, στο γάτο μου αρέσει πάρα πολύ, όσο καιρό είχαμε ακομη orijen και τις ανακάτευα διάλεγε αυτήν και άφηνε την orijen. Το θέμα είναι πως έχει γίνει πολύ πιο ζωηρός, έχει κάνει μόνο μια φορά εμετό μέσα σε 3 βδομάδες περίπου, ενώ είχε καταντήσει σχεδόν εβδομαδιαία συνήθεια και γενικά δείχνει πολύ καλύτερα και στην επικοινωνία και την δραστηριότητα, δε βλέπω κάποια αλλαγή σε τρίχωμα η κακά. Φαίνεται λοιπόν πως είναι ιδανική τροφή για το γατούλη μου, αλλά δεν θέλω να κάνω και λάθος που θα βγει σε λίγο καιρό.
Έχει κανείς εμπειρία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος
Είχαμε διάρροιες, αέρια και το τρίχωμα τους είχε γίνει χάλια!

Γενικά είναι απο τις τροφές που δεν πρόκειται να ξαναδώσω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορεις να ξερεις αν θα "βγαλει" κατι στο μελλον λογω της τροφης. Οι παραγοντες ειναι πολλοι.Αν ειναι senior ή light δες οτι λεει πανω στο σακουλι .
Δεν ειναι αναγκη να του δινεις light αν δεν ειναι υπερβαρος. Μπορεις να παιρνεις acana οπως ειπες αλλα να μενεις αυστηρα στις ημερισιες ποσοτητες που προτεινει η εταιρια.
Ξεχασα! Εμενα μου φανηκε ακριβη. Τα 2κιλα στα 16ευρω την βρηκα σε πετ σοπ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool