みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω κάποιο άλλο ρε γαμώτο που να έχει παντα αυτά που θέλω. Μένω Αγ. Δημήτριο κ κανα δύο φορές πήγα σε ένα, τη μία είχε μονο τη μικρή συσκευασία, την άλλη προσπαθούσε να μου πουλήσει Whiskas γιατί δεν είχε αυτή που ήθελα οπότε τι να κανω. Έχουμε κ τα συγχρονα 8ωρα (=10ωρα) οπότε. Ξέρετε κάποιο καλό στην περιοχή μου;;
Kαι εγω Αγ. Δημητριο μενω (τωρα με εχει φαει η ξενιτια βεβαια
) Πες μου ποια τροφη ψαχνεις, να σου πω αν την εχω δει πουθενα 
Επισης, η ιδεα: ενα μηνα ετσι, ενα μηνα γιουβετσι μου ακουγεται καλη, αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι καποιες γατες θελουν αρκετο καιρο να συνηθισουν στην αλλαγη τροφης και κανουν διαροιες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;440660:Επισης, η ιδεα: ενα μηνα ετσι, ενα μηνα γιουβετσι μου ακουγεται καλη, αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι καποιες γατες θελουν αρκετο καιρο να συνηθισουν στην αλλαγη τροφης και κανουν διαροιες![]()
ο Λουκουμας δεν εχει τετοια θεματα..οσες φορες εχει χρειαστει να αλλαξουμε τροφη(4 φορες δηλαδη) το στομαχι του τη δεχτηκε μια χαρα!! σκεφτομαι λοιπον να παρω για ενα μηνα να τρωει royal canin kitten και ενα μηνα να του δινω την sterlized.. επισης εχω να αναφερω οτι η royal εβγαλε καινουριες κατηγοριες!!

δεν ξερω βεβαια κατα ποσο υπαρχουν στην ελλαδα..

https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/product_finder/product_finder_cat.aspx
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ενα αλλο ''κόλπο'' που κανει μια κοπέλα απο εδω μεσα ειναι οτι ενα μηνα τους δινει τροφη για στειρωμενα και ενα μηνα κανονικη!κι αυτη η αποψη μου φανηκε ενδιαφερουσα γιατι και δεν θα βαριεται και θα αλλαζει γευση και θα ειναι καλλυμενος και απο τις 2 πλευρες!
τωρα σε σχεση με την ποσοτητα εγω βλεπω με την ταιστρα που εχει παντα διαθεσιμο φαγητο πηγαινει τρωει λιγακι και παλι μετα ξανα..δεν νομιζω να τρωει υπερβολικα..θα τον συνεχισω ετσι και θα πραξω αναλογως..![]()
ενα πραγμα που δεν το ηξερα και το εγραψε η δωρα(...την εμπιστευομαι πολυ σε αυτα τα θεματα...) ειναι οτι οι στειρωμενες γατες,δεν πρεπει να τρωνε ολη την ωρα,γιατι κουραζονται τα νεφρα τους,και μπορει να παθουν ζημια...δεν πρεπει δηλαδη να τους εχουμε φαγητο ολη την ωρα...αλλα συγκεκριμενες ωρες...ο γιατρος μου μου μου ειπε καλυτερα δυο φορες την ημερα,αντε τρεις.....δωρα,αν λεω κατι λαθος διορθωσε με....παντως μου το επιβεβαιωσε και ο γιατρος μου....
aporw
Διακεκριμένο μέλος
για την σειρα pure feline λες? υπαρχει, ηταν η πρωτη ξηρη που εφαγε η bailey και αναλογως την δεκτηκε καλα!![]()
ναιιι!!

γι αυτες:
https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/pure_feline/lively.aspx
https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/pure_feline/wellness.aspx
αλλα και γι αυτην:
https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_food/feline_care_nutrition/digestive_comfort.aspx
φαινονται ωραιες...μεχρι κ εγω τις ζηλεψα..

ειδικα τις 2 πρωτες!
εσεις ποια εχετε δοκιμασει απο αυτες??
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ενα πραγμα που δεν το ηξερα και το εγραψε η δωρα(...την εμπιστευομαι πολυ σε αυτα τα θεματα...) ειναι οτι οι στειρωμενες γατες,δεν πρεπει να τρωνε ολη την ωρα,γιατι κουραζονται τα νεφρα τους,και μπορει να παθουν ζημια...δεν πρεπει δηλαδη να τους εχουμε φαγητο ολη την ωρα...αλλα συγκεκριμενες ωρες...ο γιατρος μου μου μου ειπε καλυτερα δυο φορες την ημερα,αντε τρεις.....δωρα,αν λεω κατι λαθος διορθωσε με....παντως μου το επιβεβαιωσε και ο γιατρος μου....
αυτο δεν το ηξερα..

οποτε μαλλον πρεπει σιγα σιγα να του την βγαλω την ταιστρα...

απλα μωρε τον λυπαμαι γιατι ειναι τρυφερουδι ακομα...

aporw
Διακεκριμένο μέλος
https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/pure_feline/beauty.aspx
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αυτο δεν το ηξερα..οποτε μαλλον πρεπει σιγα σιγα να του την βγαλω την ταιστρα...
απλα μωρε τον λυπαμαι γιατι ειναι τρυφερουδι ακομα...
![]()
μα και εγω δεν το ηξερα.....για αυτο ρωταω τη δωρα που το εγραψε να το επιβεβαιωσει για να ειμαστε σιγουροι....και εγω ακομα ,δεν μπορω να το εφαρμοσω κατα γραμμα,γιατι ο μπουκακος ειχε συνηθισει σε πολλα γευματα...αλλα προσπαθω...

aporw
Διακεκριμένο μέλος
μα και εγω δεν το ηξερα.....για αυτο ρωταω τη δωρα που το εγραψε να το επιβεβαιωσει για να ειμαστε σιγουροι....και εγω ακομα ,δεν μπορω να το εφαρμοσω κατα γραμμα,γιατι ο μπουκακος ειχε συνηθισει σε πολλα γευματα...αλλα προσπαθω...![]()
μπουκακο μου τι τραβας κ εσυ λιχουδακο μου!!

τι σου κανει αυτη η μανα..τις μπουκιες σου μετραει!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και η δικια μου τρωει ελαχιστα πολλες φορες, δοκιμασα να της το κοψω αλλα δεν το καταφερα...
κι ομως,να σου πω κατι?? αρχιζει και συνηθιζει...απλα εγω ειμαι της αποψεως οτι ολα πρεπει να τα κανουμε σταδιακα.......μην παθουν και κανενα σοκ τα καημενα..
τους εχω περιορισει στα 4 γευματα...που θα μου παει?? θα τα πετυχω και τα τρια....με τη ρεγουλα...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
κι ομως,να σου πω κατι?? αρχιζει και συνηθιζει...απλα εγω ειμαι της αποψεως οτι ολα πρεπει να τα κανουμε σταδιακα.......μην παθουν και κανενα σοκ τα καημενα..τους εχω περιορισει στα 4 γευματα...που θα μου παει?? θα τα πετυχω και τα τρια....με τη ρεγουλα...
![]()
σιλφιδα θα γινει ο ερμος ο Μπουκακος!!

θα ρεψει..!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σιλφιδα θα γινει ο ερμος ο Μπουκακος!!θα ρεψει..!
![]()

.μακαρι..........αλλα δεν το βλεπω!!!!!!!!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
κι ομως,να σου πω κατι?? αρχιζει και συνηθιζει...απλα εγω ειμαι της αποψεως οτι ολα πρεπει να τα κανουμε σταδιακα.......μην παθουν και κανενα σοκ τα καημενα..τους εχω περιορισει στα 4 γευματα...που θα μου παει?? θα τα πετυχω και τα τρια....με τη ρεγουλα...
![]()
3-4 καλα ειναι την ημερα, μη τα μειωσεις παραπερα. Οσο πιο συχνα τρωει η γατα τοσο καλυτερο ειναι για την υγεια της (πχ αποτρεπει ουρολιθιαση). Απλα μειωσε την ποσοτητα στο καθε γευμα. Εγω τον ναρουτο τον ταιζω 3 φορες, αλλα το καθε γευμα το τρωει σε 2-3 δοσεις
Μη ξεχναμε πως οι γατες στην φυση τους τρεφονται πολλες φορες τη μερα 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
3-4 καλα ειναι την ημερα, μη τα μειωσεις παραπερα. Οσο πιο συχνα τρωει η γατα τοσο καλυτερο ειναι για την υγεια της (πχ αποτρεπει ουρολιθιαση). Απλα μειωσε την ποσοτητα στο καθε γευμα. Εγω τον ναρουτο τον ταιζω 3 φορες, αλλα το καθε γευμα το τρωει σε 2-3 δοσειςΜη ξεχναμε πως οι γατες στην φυση τους τρεφονται πολλες φορες τη μερα
![]()
προφανως αγαπουλα δεν ειδες τα προηγουμενα ποστ......λεω αυτο που καπου ανεφερε η Δωρα οτι δεν κανει να ταιζουμε πολλες φορες τη στειρωμενη γατα,γιατι κουραζει τοα νεφρα της...

.δεν το ηξερα,ρωτησα το γιατρο και μου το επιβεβαιωσε και αυτος...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τωρα με εχετε μπερδεψει τελειως! να τα μειωσω ή να τα αφησω 4-5 οπως τωρα?![]()
εγω απλως ανεφερα...
....τι ειπε ο γιατρος και η....δωρα!!!!.....μπορεις ανετα να ρωτησεις και εσυ τον γιατρο σου.........αλλη μια αποψη σε αυτον τον κικεωνα που ζουμε καθημερινα!!!!!!!!

αν το καλοσκεφτεις ομως ειναι λογικο...κουραζεται το νεφρο περισσοτερο με τα πολλα γευματα...ετσι δεν ειναι???
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
διαβαστε το abstract
θα ψαξω να βρω και αλλα αρθρα
ακυρο για ανθρωπους ειναι

δεν την παλευω σημερα. Παω να ψαξω για γατες
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool