ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
Εδώ και 4 μέρες η Μάγια μου τρέφεται με orijen

στα κακά δεν έχω προσέξει καμία αλλαγή, αλλά επειδή η δικία μου ακολουθεί τα χνάρια της μαύρης γαζέλας - aka Ναόμι Κάμπελ
- συνεχίζει να τρώει περίπου στα 40-50 γρ τροφή την μέρα
.και να η απόδειξή:
η ναόμι με το β!ζάκι έξω
η μάγια στην υπογραφή δείχνει τα καλούδια της
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
Τα διαολόγατα, τη βαρέθηκαν ε;; Ε ρε γατοκατοχή που τους χρειάζεται, έχουν κ άποψη για το τι θα φάνε...Κορίτσια orijen συνέχεια...σήμερα τις βαρέθηκαν...Χτές ανακάτεψα Royal και Orijen και τους αφησα για το βράδυ.Σας πληροφορώ ότι έφαγαν τα καθίκια όλες τις Royal και τις υπόλοιπες τις άφησαν!!!Τι έχει βάλει μέσα ρε γαμώτο αυτή η εταιρεία; Στη γεύση που δοκίμασαΗ Royal είναι και πιο αλμυρή και πιο άνοστη ,ενώ η άλλη είναι νοστιμότατη σαν πραγματικό ψάρι.
Μήπως δεν τους αρέσει το ψάρι; Θα τους δώσω άλλη μια ευκαιρία με την γεύση κοτόπουλο που περιμένω, και μετά θα ξαναγυρίσω στην Royal....Ουφ με σκάσανε...
Εγώ μου φαίνεται θα επιμείνω στην RC από το κτηνιατρείο κ καμία κονσερβούλα 1-2 φορές την εβδομάδα!
Παρεπιπτόντως, έχει δοκιμάσει κανείς τις κονσερβες Schesir; Τις έχει το Pet City. Είναι καλές;; Φαίνονται κανονικά κομμάτια κοτόπουλο. Ο γατούλης δεν το συζητώ τις τσακίζει!
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εμείς τρώμε 2 κονσερβούλες την ημέρα ο καθένας...δηλαδή μία η Μπετίνα (την τρώει μισή -μισή)και 3 ο χοντρός..4 ευρώ την ημέρα χ 365 μέρες =1460 ευρώ το χρόνο...(χώρια οι κροκέτες)Θα ουρλιάξω..ταξίδι ολόκληρο θα΄κανα στις Καναρίους νήσους!!!!Γατοκατοχή τους χρειάζεται σίγουρα να εκτιμήσουν το σπίτι που μένουν...τα άχρηστα που μόνο ζημιές είναι...Τα διαολόγατα, τη βαρέθηκαν ε;; Ε ρε γατοκατοχή που τους χρειάζεται, έχουν κ άποψη για το τι θα φάνε...
Εγώ μου φαίνεται θα επιμείνω στην RC από το κτηνιατρείο κ καμία κονσερβούλα 1-2 φορές την εβδομάδα!
Παρεπιπτόντως, έχει δοκιμάσει κανείς τις κονσερβες Schesir; Τις έχει το Pet City. Είναι καλές;; Φαίνονται κανονικά κομμάτια κοτόπουλο. Ο γατούλης δεν το συζητώ τις τσακίζει!

aretha
Περιβόητο μέλος
Για τις Schesir δες σχετικό θέμα εδώ (είναι όντως πολύ καλές).Παρεπιπτόντως, έχει δοκιμάσει κανείς τις κονσερβες Schesir; Τις έχει το Pet City.
Γιατί όμως από το Pet City?
Ψωνίζοντας από τα πετ σοπ που εμπορεύονται ζώα στηρίζεις και ενισχύεις ένα κύκλωμα εκμετάλλευσης και κακοποίησης των ζώων. Στις περισσότερες χώρες έχει πια απαγορευτεί το εμπόριο ζώων, μέχρι όμως να γίνει κάτι τέτοιο κι εδώ, ας μην τους στηρίζουμε κι εμείς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εξαρτάται από τα κιλά του γατουνιού...φαντάζομαι..Διαβαζα στο site της Orijen οτι για 4 κιλα γατουνι χρειαζεται 120 gr την ημερα..δεν ειναι πολλα για στειρωμενο γατουνι??![]()

(εξάλλου δεν τρώνε πολλές παρατήρησα ότι χορταίνουν γρήγορα )αν είναι θρεφτάρι χρειάζεται περισσότερες από ένα αδύνατο.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για τις Schesir δες σχετικό θέμα εδώ (είναι όντως πολύ καλές).
Γιατί όμως από το Pet City?Ψωνίζοντας από τα πετ σοπ που εμπορεύονται ζώα στηρίζεις και ενισχύεις ένα κύκλωμα εκμετάλλευσης και κακοποίησης των ζώων. Στις περισσότερες χώρες έχει πια απαγορευτεί το εμπόριο ζώων, μέχρι όμως να γίνει κάτι τέτοιο κι εδώ, ας μην τους στηρίζουμε κι εμείς.
Εδώ μπορείς να δεις αρκετά πετ σοπ που δεν εμπορεύονται ζώα.
να αγιασει το στομα σου!!!!!!!!!!! αυτο λεω και εγω τοσο καιρο....μην ψωνιζεται απο πετ σοπ...ειδικα απο αυτα που εχουν ζωα.....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Διαβαζα στο site της Orijen οτι για 4 κιλα γατουνι χρειαζεται 120 gr την ημερα..δεν ειναι πολλα για στειρωμενο γατουνι??![]()
καλε..παρα πολλα ειναι.......ο κτηνιατρος μου ειπε το πολυ 50 γραμμαρια την ημερα...ελεος.....το κανουν για να εχουν μεγαλη καταναλωση..απαπα.........
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εξαρτάται από τα κιλά του γατουνιού...φαντάζομαι..
(εξάλλου δεν τρώνε πολλές παρατήρησα ότι χορταίνουν γρήγορα )αν είναι θρεφτάρι χρειάζεται περισσότερες από ένα αδύνατο.![]()
ο Λουκουμας ειναι 6-7 μηνων..μεχρι τωρα ετρωγε με ταιστρα οποτε ειχε παντα διαθεσιμο φαγητο και δεν μπορουσα να υπολογισω ποσο ετρωγε..τωρα που στειρωθηκε υποτιθεται πρεπει να τρωει συγκεκριμενη ποσοτητα..αλλα ρε παιδια και 50 gr μου φαινονται πολυ λιγα..

μηπως ειναι υπερβολικο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
η δικια μου που ειναι 4.5 κιλα σχεδον τρωει 55γρ, οποτε δεν νομιζω να ειναι υπερβολικο τα 50...
εννοουσα υπερβολικα λιγα..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω αυτο εννοω, δεν ειναι υπεροβολικα λιγο τα 50, μην σου πω μου ακουγονται πολλα...εννοουσα υπερβολικα λιγα..![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω αυτο εννοω, δεν ειναι υπεροβολικα λιγο τα 50, μην σου πω μου ακουγονται πολλα...

αληθεια?? μαλλον εχουμε διαφορετικο μετρο συγκρισης!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.αλλα αιντε να του δωσω 60..καμμια φορα.......120 ειναι δολοφονια....ελεος...ισως να ξεκινησεις με 70 γραμμαρια....μικρουλης ειναι ακομα.......σταδιακα του το μειωνεις..........

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κοιτα τωρα ειναι μικρος και μπορει να τρωει παραπανω, αλλα μετα τον χρονο πρεπει το μετρο συγκρισης να ειναι η ποσοτητα που γραφει για να μην παχυνει...εξαρταται βεβαια ποσο γυμναζεται ο καθε γατος..
αυτο λεω και εγω...ας ξεκινησει με 70(...παραπανω δεν εχω ακουσει κανεναν κτηνιατρο να δινει!)και του το μειωνει σταδιακα...μην του ερθει και αποτομα του κακομοιρη.....εχασε τα μπαλακια του...να χασει και το...φαι του??????????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool