Σειρά τροφής Orijen

Μηπως να μας την εστελνες εσυ κουκλα?
χαχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε αφου ο αντιπροσωπος εχει εδρα στο Ηρακλειο εισαι καλυτερα απο ολες!:D

:blink: Σοβαρα? :lol: :lol: :lol: Πωπω οσο και να το βαφω το μαλλι παντα μια ξανθια θα ειμαι :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes: :redface: :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink: Σοβαρα? :lol: :lol: :lol: Πωπω οσο και να το βαφω το μαλλι παντα μια ξανθια θα ειμαι :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes: :redface: :redface:

Ασε σε αυτο σε νιωθω απολυτα, μια απο τα ιδια....:up: :up: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μηπως να μας την εστελνες εσυ κουκλα?
χαχαχαχα

χαχαχ, παντως πλακα πλακα, θα μπορουσα να στη φερω..ειναι η μητερα μου απο κιλκις και ανεβαινω πολυ συχνα..αν καταφερω να ανεβω μεσα στο καλοκαιρι θα σου κραταω μια τσαντα!!:lol: :lol: αν θα παμε για καφε να μην κραταω το κατιτις μου?? :lol: :lol:

Ασε σε αυτο σε νιωθω απολυτα, μια απο τα ιδια....:up: :up: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να κανουμε σωματειο!!!!!!!!! :up: :up: :up: :lol: :lol: :lol:

Να κανουμε σωματειο!!!!!!!!! :up: :up: :up: :lol: :lol: :lol:

ΣΚΞ?? (Σωματειο Καμουφλαρισμενων Ξανθων):lol: :lol:

ΣΚΞ?? (Σωματειο Καμουφλαρισμενων Ξανθων):lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Ναι, τωρα μενει να βρουμε και τροπο ν'αναγνωριζομαστε χωρις να μας καταλαβαινουν οι αλλοι..αν και αυτο με παει πιο πολυ σε μυστικη εταιρεια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Ναι, τωρα μενει να βρουμε και τροπο ν'αναγνωριζομαστε χωρις να μας καταλαβαινουν οι αλλοι..αν και αυτο με παει πιο πολυ σε μυστικη εταιρεια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μολις γυρισα απο το πετ σοπ.
Αγορασα κατι κονσερβες(και μου εδωσαν δειγμα ξηρης τροφης)απο μια νεα μαρκα(την οποια εισαγει ο αντιπροσωπος της Royal Canin), η οποια περιεχει 90% μοσχαρι σε ολες τις γευσεις και 10% κρεας η ψαρι, αναλογα με τι διαλεγουμε. Premium LEONARDO cat food λεγεται.
Αυτη που πηρα εχει πχ, 90%μοσχαρι και 10% ψαρι και η αλλα 90% μοσχαρι και 10% κυνηγι.
Φαινεται αρκετα καλη....Μου εδωσαν και ενα φυλαδιο με πληροφοριες, οταν βρω χρονο θα σας γραψω μερικες.

90% κρεας:blink: ?η μεγαλυτερη περιεκτικοτητα που ειχα βρει εγω σε τροφη ηταν 50-60%.

Ελένη σε ποιο pet shop tη βρηκες?

Ενδιαφέρον :hmm:. Κανένα πετσοπ κέντρο ή άγρια δύση υπάρχει που να τις φέρνει;

Τις βρηκα σε ενα στο Χαλανδρι.
Ισμηνη, ισως να το ξερεις....Sonias λεγεται και εινια επι της Αγιας παρασκευης. Ακριβως δεν θυμαμαι και δεν μπορω να το βρω τωρα.:hmm:

ενδιαφερον απο Β.Ελλάδα υπάρχει..?
αν πχ μπορουσατε να την βρειτε πολυ ποιο ευκολα, θα την αγοραζατε..?

ή ειναι πολυ ακριβη ωστε να ασχοληθειτε?

υπαρχει λογος που το ρωταω

Γωγώ εγώ ενδιαφέρομαι μένω στη Θεσσαλονίκη και δουλεύω 2 μέρες την εβδομάδα κοντά στο Ιπποκράτειο οπότε με βολεύει η Κάτω Τούμπα. Που ακριβώς βρίσκεται αυτός ο κτηνίατρος;;;

ειναι απο την Κατω μερια του γηπεδου της τουμπας..
πολυ ευκολο να το βρεις...

εμενα μου τα φερνει στο σπιτι πλεον, επειδη παιρνω και για την γατα και για τον σκυλο...
παρτον τηλ, να στα φερει στο σπιτι...;)

Τις βρηκα σε ενα στο Χαλανδρι.
Ισμηνη, ισως να το ξερεις....Sonias λεγεται και εινια επι της Αγιας παρασκευης. Ακριβως δεν θυμαμαι και δεν μπορω να το βρω τωρα.:hmm:
Α πα πα πα αθλιο! Δεν πηγαινω εκει...:down:

Α πα πα πα αθλιο! Δεν πηγαινω εκει...:down:

Και εγω μετα απο αυτα που μου ειπες το αποφευγω.:down:

Τι συμβαίνει μ' αυτό βρε παιδιά; Έχουν κι εκεί ζωάκια;

Κι εμενα μ ενδιαφερει θα παρω κι εγω και θα πω στον κτηνίατρο μας να τα φέρει και να μου πει γνώμη , ηδη φερνει τα που Leonardo ειναι βιολογικα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back