Γωγω
Δραστήριο μέλος
χαχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλε αφου ο αντιπροσωπος εχει εδρα στο Ηρακλειο εισαι καλυτερα απο ολες!![]()
Σοβαρα?
Πωπω οσο και να το βαφω το μαλλι παντα μια ξανθια θα ειμαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Σοβαρα?
![]()
![]()
Πωπω οσο και να το βαφω το μαλλι παντα μια ξανθια θα ειμαι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε σε αυτο σε νιωθω απολυτα, μια απο τα ιδια....

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μηπως να μας την εστελνες εσυ κουκλα?
χαχαχαχα
χαχαχ, παντως πλακα πλακα, θα μπορουσα να στη φερω..ειναι η μητερα μου απο κιλκις και ανεβαινω πολυ συχνα..αν καταφερω να ανεβω μεσα στο καλοκαιρι θα σου κραταω μια τσαντα!!
αν θα παμε για καφε να μην κραταω το κατιτις μου??

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασε σε αυτο σε νιωθω απολυτα, μια απο τα ιδια....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να κανουμε σωματειο!!!!!!!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
Να κανουμε σωματειο!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΚΞ?? (Σωματειο Καμουφλαρισμενων Ξανθων)

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΣΚΞ?? (Σωματειο Καμουφλαρισμενων Ξανθων)![]()
![]()
Ναι, τωρα μενει να βρουμε και τροπο ν'αναγνωριζομαστε χωρις να μας καταλαβαινουν οι αλλοι..αν και αυτο με παει πιο πολυ σε μυστικη εταιρεια

Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
Ναι, τωρα μενει να βρουμε και τροπο ν'αναγνωριζομαστε χωρις να μας καταλαβαινουν οι αλλοι..αν και αυτο με παει πιο πολυ σε μυστικη εταιρεια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αγορασα κατι κονσερβες(και μου εδωσαν δειγμα ξηρης τροφης)απο μια νεα μαρκα(την οποια εισαγει ο αντιπροσωπος της Royal Canin), η οποια περιεχει 90% μοσχαρι σε ολες τις γευσεις και 10% κρεας η ψαρι, αναλογα με τι διαλεγουμε. Premium LEONARDO cat food λεγεται.
Αυτη που πηρα εχει πχ, 90%μοσχαρι και 10% ψαρι και η αλλα 90% μοσχαρι και 10% κυνηγι.
Φαινεται αρκετα καλη....Μου εδωσαν και ενα φυλαδιο με πληροφοριες, οταν βρω χρονο θα σας γραψω μερικες.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
?η μεγαλυτερη περιεκτικοτητα που ειχα βρει εγω σε τροφη ηταν 50-60%.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
. Κανένα πετσοπ κέντρο ή άγρια δύση υπάρχει που να τις φέρνει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ισμηνη, ισως να το ξερεις....Sonias λεγεται και εινια επι της Αγιας παρασκευης. Ακριβως δεν θυμαμαι και δεν μπορω να το βρω τωρα.

evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
ενδιαφερον απο Β.Ελλάδα υπάρχει..?
αν πχ μπορουσατε να την βρειτε πολυ ποιο ευκολα, θα την αγοραζατε..?
ή ειναι πολυ ακριβη ωστε να ασχοληθειτε?
υπαρχει λογος που το ρωταω
Γωγώ εγώ ενδιαφέρομαι μένω στη Θεσσαλονίκη και δουλεύω 2 μέρες την εβδομάδα κοντά στο Ιπποκράτειο οπότε με βολεύει η Κάτω Τούμπα. Που ακριβώς βρίσκεται αυτός ο κτηνίατρος;;;
Γωγω
Δραστήριο μέλος
πολυ ευκολο να το βρεις...
εμενα μου τα φερνει στο σπιτι πλεον, επειδη παιρνω και για την γατα και για τον σκυλο...
παρτον τηλ, να στα φερει στο σπιτι...

Ismini
Διάσημο μέλος
Α πα πα πα αθλιο! Δεν πηγαινω εκει...Τις βρηκα σε ενα στο Χαλανδρι.
Ισμηνη, ισως να το ξερεις....Sonias λεγεται και εινια επι της Αγιας παρασκευης. Ακριβως δεν θυμαμαι και δεν μπορω να το βρω τωρα.![]()
Α πα πα πα αθλιο! Δεν πηγαινω εκει...![]()
Και εγω μετα απο αυτα που μου ειπες το αποφευγω.
Ismini
Διάσημο μέλος
Και εγω μετα απο αυτα που μου ειπες το αποφευγω.![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool