lionessking
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ θα την ήθελα που ταίζω 5 στόματα αλλά πως να μου την στείλεις;![]()
Με μεταφορικη.Θελεις να ρωτησω αυριο στη γενικη ταχυδρομικη?(courier)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ναι ρώτα...τώρα που είδα ότι είσαι Κιλκίς αυτό που σκέφτηκα δεν θα γίνεται μάλλον....μήπως έχει λεωφορείο γραμμής για Κέρκυρα;Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα ήταν εύκολο έχει σχεδόν κάθε μέρα...τό΄βαζες στο λεωφορείο και το΄παιρνα στο τσάκα τσάκα..Με μεταφορικη.Θελεις να ρωτησω αυριο στη γενικη ταχυδρομικη?(courier)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
Για checkaρε εδώ:Που την βρίσκετε την orijen?Εγω δεν την εχω βρει πουθενά...![]()
1. Άγιος Δημήτριος
Λ. Βουλιγαμένης 283
Επωνυμία: Οκεανός
τηλ. 210 9751158
2. Ηλιούπολη
Αγ. Κωνσταντίνου 8
Τηλ. 2109732334
3. Π. Φάληρο
Λ. Αμφιθέας 86
Επωνυμία: The Best
Τηλ. 2109819895
4. Καλλιθέα
Ιφιγενείας 86
Τηλ. 2109576390
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Τους έστειλα e-mail αλλά απάντηση δεν πήρα.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
παντως στην πατρα την φερνουν..ο κυριος της αντιπροσωπειας ειναι πολυ εξυπηρετικος, παρε ενα τηλ και ρωτησε ποιος τις φερνει στην περιοχη σου! θα σου δωσει επεισης και πολλες πληροφοριες για το προϊον!τον συμπαθησα πολύ, οχι σαν καποιους αλλους που φερνουν προίοντα χωρις να ξερουν τι ειναι!Αν μάθει κανείς βρε παιδιά αν υπάρχει αντιπρόσωπος της orijen στην Βοριοδυτκή Ελλάδα ας με ενημερώσει κι εμένα...(Γιάννενα-Πάτρα-Ηγουμενιτσα-Πρέβεζα)Τους έστειλα e-mail αλλά απάντηση δεν πήρα.
![]()
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Στείλε μου το τηλέφωνο του με pm....σε παρακαλώ..παντως στην πατρα την φερνουν..ο κυριος της αντιπροσωπειας ειναι πολυ εξυπηρετικος, παρε ενα τηλ και ρωτησε ποιος τις φερνει στην περιοχη σου! θα σου δωσει επεισης και πολλες πληροφοριες για το προϊον!τον συμπαθησα πολύ, οχι σαν καποιους αλλους που φερνουν προίοντα χωρις να ξερουν τι ειναι!
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

(ήταν η γεύση 6 ψάρια)Πάω αμέσως στην Μπετίνα που κοιμόταν και ενώ κοιμόταν εντόπισε την μυρωδιά και έφαγε μια χουφτίτσα αμέσως,ενώ είχε φάει και ήταν χορτάτη.Πάω μετά στον ιδιότροπο που μόλις την μύρισε έπαθε ένα γευστικό σοκ και έφαγε μέχρι και την τελευταία που αυτός είχε φάει ένα μπώλ κονσέρβα το πρωί...Αρα σαν αρχή πήγαμε θαυμάσια ...και να φανταστείς η γεύση ψάρι δεν είναι η αγαπημένη τους..προτιμούν το κοτόπουλο.Πάντως σαν τροφή μου φαίνεται θαυμάσια και από γεύση και από μυρωδιά.

η μικρή μου μαγια θα τις δοκιμάσει σήμερα το βραδυ για πρώτη φορά.
θα σας πω εντυπώσεις....

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Μηπως η πιο μυρωδατη τροφη προκαλει και πιο μυρωδατη..."παραγωγη";

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Θα δούμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
Πώς τα πήγες εσύ Νόνικα με το κοτόπουλο;; Μύριζε εντονα σαν τροφη;; Αυτή του ψαριού μυρίζει κανονική ψαριλα!!Μολις τελειωσει η γευση κοτοπουλο που εχω θα παρω ψαρι κι εγω!
Μηπως η πιο μυρωδατη τροφη προκαλει και πιο μυρωδατη..."παραγωγη";![]()
Γενικά αυτό που με προβληματιζει επισης είναι ότι δεν είναι εξειδικευμένη για στειρωμενα..

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Το ξερω οτι δεν ειναι για στειρωμενα αλλα μου φαινεται πιο φυσικη τροφη απο οποιαδηποτε αλλη γι'αυτο την προτιμω.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σαν μυρωδια ειναι πολυ εντονη αυτη με το κοτοπουλο οποτε φανταζομαι πως θα μυριζει.Παντως στην τουαλετα εχουμε μικρη και...σφιχτη παραγωγη!
Το ξερω οτι δεν ειναι για στειρωμενα αλλα μου φαινεται πιο φυσικη τροφη απο οποιαδηποτε αλλη γι'αυτο την προτιμω.![]()
ναι....αλλα οι τροφες για στειρωμενα πρεπει να μην εχουν μαγνησιο....μπες και στο θεμα της νικης(κουμπαρα.) δες τι της ειπε ο γιατρος....ουτε αλατι εννοειτε...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Η Royal είναι και πιο αλμυρή και πιο άνοστη ,ενώ η άλλη είναι νοστιμότατη σαν πραγματικό ψάρι.Μήπως δεν τους αρέσει το ψάρι; Θα τους δώσω άλλη μια ευκαιρία με την γεύση κοτόπουλο που περιμένω, και μετά θα ξαναγυρίσω στην Royal....Ουφ με σκάσανε...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Και μιλαμε για κονσερβα με 95% κοτοπουλο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool