Σειρά τροφής Orijen

Εγώ θα την ήθελα που ταίζω 5 στόματα αλλά πως να μου την στείλεις;:hmm::hmm::hmm:

Με μεταφορικη.Θελεις να ρωτησω αυριο στη γενικη ταχυδρομικη?(courier)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με μεταφορικη.Θελεις να ρωτησω αυριο στη γενικη ταχυδρομικη?(courier)
Ναι ρώτα...τώρα που είδα ότι είσαι Κιλκίς αυτό που σκέφτηκα δεν θα γίνεται μάλλον....μήπως έχει λεωφορείο γραμμής για Κέρκυρα;Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα ήταν εύκολο έχει σχεδόν κάθε μέρα...τό΄βαζες στο λεωφορείο και το΄παιρνα στο τσάκα τσάκα..:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που την βρίσκετε την orijen?Εγω δεν την εχω βρει πουθενά...:hmm:
Για checkaρε εδώ:
1. Άγιος Δημήτριος
Λ. Βουλιγαμένης 283
Επωνυμία: Οκεανός
τηλ. 210 9751158

2. Ηλιούπολη
Αγ. Κωνσταντίνου 8
Τηλ. 2109732334

3. Π. Φάληρο
Λ. Αμφιθέας 86
Επωνυμία: The Best
Τηλ. 2109819895

4. Καλλιθέα
Ιφιγενείας 86
Τηλ. 2109576390

Αν μάθει κανείς βρε παιδιά αν υπάρχει αντιπρόσωπος της orijen στην Βοριοδυτκή Ελλάδα ας με ενημερώσει κι εμένα...(Γιάννενα-Πάτρα-Ηγουμενιτσα-Πρέβεζα):):)Τους έστειλα e-mail αλλά απάντηση δεν πήρα.:hmm::hmm:

Αν μάθει κανείς βρε παιδιά αν υπάρχει αντιπρόσωπος της orijen στην Βοριοδυτκή Ελλάδα ας με ενημερώσει κι εμένα...(Γιάννενα-Πάτρα-Ηγουμενιτσα-Πρέβεζα):):)Τους έστειλα e-mail αλλά απάντηση δεν πήρα.:hmm::hmm:
παντως στην πατρα την φερνουν..ο κυριος της αντιπροσωπειας ειναι πολυ εξυπηρετικος, παρε ενα τηλ και ρωτησε ποιος τις φερνει στην περιοχη σου! θα σου δωσει επεισης και πολλες πληροφοριες για το προϊον!τον συμπαθησα πολύ, οχι σαν καποιους αλλους που φερνουν προίοντα χωρις να ξερουν τι ειναι!

παντως στην πατρα την φερνουν..ο κυριος της αντιπροσωπειας ειναι πολυ εξυπηρετικος, παρε ενα τηλ και ρωτησε ποιος τις φερνει στην περιοχη σου! θα σου δωσει επεισης και πολλες πληροφοριες για το προϊον!τον συμπαθησα πολύ, οχι σαν καποιους αλλους που φερνουν προίοντα χωρις να ξερουν τι ειναι!
Στείλε μου το τηλέφωνο του με pm....σε παρακαλώ..

Λοιπόν ήρθαν οι κροκέτες..ευχαριστώ πάρα πολύ την Χρυσάνθη που έκανε τον κόπο να μου τις στείλει και έχουμε τα εξής αποτελέσματα: Μόλις άνοιξα την σακούλα μια "ευωδιαστή μυρωδιά ψαρίλας" με συνεπήρε..:lol::lol::lol:(ήταν η γεύση 6 ψάρια)Πάω αμέσως στην Μπετίνα που κοιμόταν και ενώ κοιμόταν εντόπισε την μυρωδιά και έφαγε μια χουφτίτσα αμέσως,ενώ είχε φάει και ήταν χορτάτη.Πάω μετά στον ιδιότροπο που μόλις την μύρισε έπαθε ένα γευστικό σοκ και έφαγε μέχρι και την τελευταία που αυτός είχε φάει ένα μπώλ κονσέρβα το πρωί...Αρα σαν αρχή πήγαμε θαυμάσια ...και να φανταστείς η γεύση ψάρι δεν είναι η αγαπημένη τους..προτιμούν το κοτόπουλο.Πάντως σαν τροφή μου φαίνεται θαυμάσια και από γεύση και από μυρωδιά.:):):):)

να ευχαριστήσω και εγώ την χρυσάνθη που μου έστειλε και εμένα κροκέτες.

η μικρή μου μαγια θα τις δοκιμάσει σήμερα το βραδυ για πρώτη φορά.

θα σας πω εντυπώσεις....:)

Μολις τελειωσει η γευση κοτοπουλο που εχω θα παρω ψαρι κι εγω!:)
Μηπως η πιο μυρωδατη τροφη προκαλει και πιο μυρωδατη..."παραγωγη";:hmm:

Στη "μυρωδάτη παραγωγή" δεν θα μπορέσω να απαντήσω Νόνικα μου...γιατί την αποθέτουν στο δάσος..θα μας πεί όμως η γάτα της γειτόνισσας που μόλις της πήρα ένα μπωλάκι για δοκιμή (για να αγοράζουμε την μεγάλη συσκευασία)και παράτησε τις δικές της κι έτρωγε από αυτές...Η γατομάνα της δεν αντέχει άλλο την "υπερπαραγωγή" κακακίων κι ελπίζει το παιδί της να μην επισκέπτεται τόσο συχνά την τουαλέτα...:lol::lol::lol::lol:Θα δούμε...

Μολις τελειωσει η γευση κοτοπουλο που εχω θα παρω ψαρι κι εγω!:)
Μηπως η πιο μυρωδατη τροφη προκαλει και πιο μυρωδατη..."παραγωγη";:hmm:
Πώς τα πήγες εσύ Νόνικα με το κοτόπουλο;; Μύριζε εντονα σαν τροφη;; Αυτή του ψαριού μυρίζει κανονική ψαριλα!!

Γενικά αυτό που με προβληματιζει επισης είναι ότι δεν είναι εξειδικευμένη για στειρωμενα..:/:

Σαν μυρωδια ειναι πολυ εντονη αυτη με το κοτοπουλο οποτε φανταζομαι πως θα μυριζει.Παντως στην τουαλετα εχουμε μικρη και...σφιχτη παραγωγη!:lol:
Το ξερω οτι δεν ειναι για στειρωμενα αλλα μου φαινεται πιο φυσικη τροφη απο οποιαδηποτε αλλη γι'αυτο την προτιμω.:happy:

Σαν μυρωδια ειναι πολυ εντονη αυτη με το κοτοπουλο οποτε φανταζομαι πως θα μυριζει.Παντως στην τουαλετα εχουμε μικρη και...σφιχτη παραγωγη!:lol:
Το ξερω οτι δεν ειναι για στειρωμενα αλλα μου φαινεται πιο φυσικη τροφη απο οποιαδηποτε αλλη γι'αυτο την προτιμω.:happy:

ναι....αλλα οι τροφες για στειρωμενα πρεπει να μην εχουν μαγνησιο....μπες και στο θεμα της νικης(κουμπαρα.) δες τι της ειπε ο γιατρος....ουτε αλατι εννοειτε...

Θα κοιταξω τις τιμες και θα δω ποσο μεγαλυτερα ειναι τα ποσοστα αλατιου και μαγνησιου.:hmm:

Κορίτσια η τιμή του μαγνησίου είναι 0,09... της Royal που έχω μπροστά μου τον κατάλογο αρχίζει από 0,07 μέχρι 0,1 που έχουν οι περισσότερες..Αυτές που τους έπαιρνα είχαν 0,1 για την ακρίβεια...:)

Γράψτε λάθος αρχίζει από 0,7 έως 0,10 η Royal...όχι από 0,07...:hmm::hmm::hmm:

Κορίτσια orijen συνέχεια...σήμερα τις βαρέθηκαν...Χτές ανακάτεψα Royal και Orijen και τους αφησα για το βράδυ.Σας πληροφορώ ότι έφαγαν τα καθίκια όλες τις Royal και τις υπόλοιπες τις άφησαν!!!Τι έχει βάλει μέσα ρε γαμώτο αυτή η εταιρεία; Στη γεύση που δοκίμασα:redface::redface::redface:Η Royal είναι και πιο αλμυρή και πιο άνοστη ,ενώ η άλλη είναι νοστιμότατη σαν πραγματικό ψάρι.
Μήπως δεν τους αρέσει το ψάρι; Θα τους δώσω άλλη μια ευκαιρία με την γεύση κοτόπουλο που περιμένω, και μετά θα ξαναγυρίσω στην Royal....Ουφ με σκάσανε...

Οι αλλες εταιριες εχουν διαφορα προσθετα για να γινονται πιο ελκυστικες οι τροφες στις γατες,κι εμενα την ψιλομπουχτισε αλλα δεν την αλλαζω.:P

κατι πρεπει να βαζουν δεν εξηγειται αλλιως! Εχω παρομοιο προβλημα με τον ναρουτο και τις κονσερβες. Οταν του δινω evo δεν τις τρωει με ορεξη, αν του δωσω φακελακι whiskas θα κανει σαν τρελος :( Και μιλαμε για κονσερβα με 95% κοτοπουλο.

Ειναι οπως το junk food για μας,ειναι παντα πιο νοστιμο απο το υγιεινο.:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back