Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
https://cat.inist.fr/?aModele=afficheN&cpsidt=3963475
διαβαστε το abstract
θα ψαξω να βρω και αλλα αρθρα
ακυρο για ανθρωπους ειναι
δεν την παλευω σημερα. Παω να ψαξω για γατες

.............ηρουλα μου γλυκια......σε συμπαθω ιδιαιτερα.......αλλα μαλλον,δεν θα συμφωνησουμε ποτε για την τροφη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

δηλαδη καθε γατα εχει τον δικο της τροπο διατροφης..σε αλλη μπορει να αρεσει να τρωει πολλες φορες απο λιγο..σε αλλες να τρωει μια ή 2 φορες την ημερα..απ οτι φαινεται γενικα κυκλοφορουν πολλες αποψεις...και τα γατακια που τρωνε 2-3 φορες απ οτι φαινεται ειναι καλα..αλλα και αυτα που τρωνε παραπανω χερουν ακρας υγειας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ισως τελικα ολα ειναι θεμα γατας??δηλαδη καθε γατα εχει τον δικο της τροπο διατροφης..σε αλλη μπορει να αρεσει να τρωει πολλες φορες απο λιγο..σε αλλες να τρωει μια ή 2 φορες την ημερα..απ οτι φαινεται γενικα κυκλοφορουν πολλες αποψεις...και τα γατακια που τρωνε 2-3 φορες απ οτι φαινεται ειναι καλα..αλλα και αυτα που τρωνε παραπανω χερουν ακρας υγειας!
![]()
που το ξερεις μαρη......γκαλοπ εχεις κανει????

aporw
Διακεκριμένο μέλος
που το ξερεις μαρη......γκαλοπ εχεις κανει????![]()

απο αυτα που λενε οι μαμαδες τους μαρη!!!

να το δουμε και διαφορετικα..για τους ανθρωπους δεν λενε πολλα και μικρα γευματα?? γιατι οχι για τα κατσουλια??

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
απο αυτα που λενε οι μαμαδες τους μαρη!!!
να το δουμε και διαφορετικα..για τους ανθρωπους δεν λενε πολλα και μικρα γευματα?? γιατι οχι για τα κατσουλια??![]()
γιατι δεν ειμαστε ο ιδιος οργανισμος!!!!!!! και δεν μου λες μαρη.....εσυ...εισαι στειρωμενη???????????

για τα στειρωμενα μιλαμε.........και δεν με λες.....δινεις φραπε στο γατο σου??? η μηπως βοτκα???

aporw
Διακεκριμένο μέλος
γιατι δεν ειμαστε ο ιδιος οργανισμος!!!!!!! και δεν μου λες μαρη.....εσυ...εισαι στειρωμενη???????????για τα στειρωμενα μιλαμε.........και δεν με λες.....δινεις φραπε στο γατο σου??? η μηπως βοτκα???
![]()

καλα μ'επεισες..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
..αγαπουλα μου εσυ!!!!!!!!!
![]()

πανε η ταιστρες!! στο κ@λο μου θα της βαλω!!
τι να τις κανω τωρα...
μιλανε πιο νωρις ρε παιδια! πριν σκασω 16 ευρα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πανε η ταιστρες!! στο κ@λο μου θα της βαλω!!
τι να τις κανω τωρα...
μιλανε πιο νωρις ρε παιδια! πριν σκασω 16 ευρα!
![]()
μην σκας και χαμενες δεν πανε........αν χρειαστει να λειψεις μερικες μερουλες,θα βαλεις αναγκαστικα μπολικο φαγακι( τουτεστιν στην ταιστρα..

) γιατι δεν μπορει να λειψεις και να εχεις φαι με το σταγονομετρο.......εγω αυτο κανω οταν φευγω για καποιες μερες..μπολικο φαι...η καλυτερη του μπουκακου!!!!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Βρηκα και κατι ασχετο με το θεμα, αλλα ενδιαφερον!!
https://www.vetmedcenter.com/media/_...nagementFelineLowerUrinaryTractDisease_en.pdf
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
λοιπον!!! Σας εχω ενα καλο argument! Για να λειτουργουν καλα τα νεφρα ειναι απαραιτητο να ειναι ενυδατωμενη η γατα (δηλαδη να παιρνει αρκετο νερο). Αν την ταιζεις 1 γευμα οι πιθανοτητες να παει στο μπολ με το νερο πολλες φορες μειωνονται. Αν ομως την ταιζεις 3 φορες τη μερα ειναι πιο πιθανο να πιει τουλαχιστον 3 φορες νερο.
Βρηκα και κατι ασχετο με το θεμα, αλλα ενδιαφερον!!
https://www.vetmedcenter.com/media/_...nagementFelineLowerUrinaryTractDisease_en.pdf
ε..........το τρεις.......ειναι μεσα στα ορια που εθεσε και ο γιατρος μου...λες Ηρω μου να.....συμφωνησαμε???

aporw
Διακεκριμένο μέλος
μην σκας και χαμενες δεν πανε........αν χρειαστει να λειψεις μερικες μερουλες,θα βαλεις αναγκαστικα μπολικο φαγακι( τουτεστιν στην ταιστρα..) γιατι δεν μπορει να λειψεις και να εχεις φαι με το σταγονομετρο.......εγω αυτο κανω οταν φευγω για καποιες μερες..μπολικο φαι...η καλυτερη του μπουκακου!!!!!
![]()
φανταζομαι θα παρακαλαει να φυγεις!

εγω του εβαλα του μαπα ενα κονερβακι πριν λιγο(κονσερβαρα για την ακριβεια
185 gr 
) και δεν την εφαγε ολη!
χαμενη θα παει και ειναι δυσκολες εποχες!!

Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;440660:Kαι εγω Αγ. Δημητριο μενω (τωρα με εχει φαει η ξενιτια βεβαια) Πες μου ποια τροφη ψαχνεις, να σου πω αν την εχω δει πουθενα
Επισης, η ιδεα: ενα μηνα ετσι, ενα μηνα γιουβετσι μου ακουγεται καλη, αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι καποιες γατες θελουν αρκετο καιρο να συνηθισουν στην αλλαγη τροφης και κανουν διαροιες![]()
Σίγουρα αμμο Ever Clean (έχετε ανακαλύψει καμία φτηνότερη ισάξια;; Πώς φεύγει έτσι η ρημάδα μαζί κ τα 20αρικα.....), κονσερβες Schesir και αν ξεμείνω καμια φορά από τροφή κτηνιατρείοιυ Royal Canin ξηρή. Αυτά παίρνω σε σταθερή βάση. Ξέρεις κανένα;; Δώσε συντεταγμένες

Με αυτό που λέτε για την ανακύκλωση στην τροφή, μία για στειρωμένα μία κανονική, τι κερδίζουν τα γατόνια απ'αυτό;; Μήπως αυξάνονται οι πιθανότητες να παχύνουν έτσι;; Εγώ σκεφτόμουν μήπως έβρισκα καποια άλλη για στειρωμένα κ την ενάλλασσα με την RC.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σίγουρα αμμο Ever Clean (έχετε ανακαλύψει καμία φτηνότερη ισάξια;; Πώς φεύγει έτσι η ρημάδα μαζί κ τα 20αρικα.....), κονσερβες Schesir και αν ξεμείνω καμια φορά από τροφή κτηνιατρείοιυ Royal Canin ξηρή. Αυτά παίρνω σε σταθερή βάση. Ξέρεις κανένα;; Δώσε συντεταγμένες
Με αυτό που λέτε για την ανακύκλωση στην τροφή, μία για στειρωμένα μία κανονική, τι κερδίζουν τα γατόνια απ'αυτό;; Μήπως αυξάνονται οι πιθανότητες να παχύνουν έτσι;; Εγώ σκεφτόμουν μήπως έβρισκα καποια άλλη για στειρωμένα κ την ενάλλασσα με την RC.
ναι....την biocat την πρασινη...ειναι εξισου καλη ,αλλα πιο φθηνη,εγω την παιρνω 8.50 ευρω τα 10 κιλα.........δοκιμασε την ,δεν μυριζει καθολου,και κανει και αυτη τα κατουρα σβωλακια!!!

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Την Ever clean την επαιρνα και εγω, και δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενη. Για την τιμη της, την δουλεια της δεν την κανει. Δινω 4 ευρω και παιρνω την Friskies, που δεν λυπαμαι να την πεταξω κιολας, και την βρισκω και σε ολα τα σουπερμαρκετ. Δεν την εχω δει καπου, την Everclean
Αθανασιου 40 ειναι μια κτηνιατρος που πουλαει και πραγματα (δεν θα σου συνιστουσα να πας ομως με το ζωο σου) και εχει πολλες τροφες, κυριως προωθει την Royal Canine, εγω απο αυτην ψωνιζω. (Κτηνιατρο δεν εχω και δεν ξερω τι θα κανω...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ναι....την biocat την πρασινη...ειναι εξισου καλη ,αλλα πιο φθηνη,εγω την παιρνω 8.50 ευρω τα 10 κιλα.........δοκιμασε την ,δεν μυριζει καθολου,και κανει και αυτη τα κατουρα σβωλακια!!!![]()
εγω 7,50 euro!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω 7,50 euro!!![]()
![]()
καλα........συνεχισε ετσι εσυ.......και θα σου την κοψω εγω την θρασυτατη γλωσσιτσα....

:kiss::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλα........συνεχισε ετσι εσυ.......και θα σου την κοψω εγω την θρασυτατη γλωσσιτσα....:kiss::kiss::kiss::kiss:
ζηλευουμε ζηλευουμε???

aporw
Διακεκριμένο μέλος

αν δινω στο Λουκουμα καθε μερα ενα φακελακι τροφη και ξηρα τροφη ειναι καλο??
ή θα του δημιουργησει κανενα προβλημα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) Πες μου ποια τροφη ψαχνεις, να σου πω αν την εχω δει πουθενα