ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Πολύ τυχερός ο λουκουμάς...κοτόπουλο του έδωσες;ο Λουκουμας δεν ειναι μετρο συγκρισεις γιατι η μονη τροφη που εφαγε με δυσκολια ηταν η hills!
Ολες τις αλλες τις τιμησε!
αλλα με την orijen επαθε ντελιριο!
2 φορες του εβαλα και τις κατασπαραξε σε δευτερολεπτα!
μετα μυριζε και το πιατο μηπως φυτρωσουν κ αλλες κροκετες!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πολύ τυχερός ο λουκουμάς...κοτόπουλο του έδωσες;![]()
ναι κοτοπουλο!

τα ψαρια δεν τα βρηκα αν και ηθελα να του παρω ενα μικρο σακουλακι για δοκιμη..
ετσι απο σημερα τρωμε orijen και καναμε στην ακρη την nutram..
θα την φυλαξω για τις δυσκολες μερες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

https://www.k9capers.com/shop/proddetail.asp?prod=BPF1693
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εμένα βρε παιδί μου δεν την τρώει ούτε ο αδέσποτος...ναι κοτοπουλο!τα ψαρια δεν τα βρηκα αν και ηθελα να του παρω ενα μικρο σακουλακι για δοκιμη..
ετσι απο σημερα τρωμε orijen και καναμε στην ακρη την nutram..
θα την φυλαξω για τις δυσκολες μερες..
![]()

ζορίζεται πολύ...την Παρασκευή περιμένω δείγμα Applaws που είναι παρόμοιες...διάβασα και ότι τα στριμένα που δεν ήθελαν τις Όριτζεν(καλή ώρα σαν εμας) τις προτείμησαν και αυτό μου δίνει ελπίδες...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Όχι με χρέωσαν μάλιστα 11 λίρες μεταφορικά ...αντί για 6Αννα..απο εδω σου καναν εκπτωση 10% την πρωτη φορα??
https://www.k9capers.com/shop/proddetail.asp?prod=BPF1693

ίσως επειδή είμαι σε νησί...

Δεν συμφέρει να αγοράσεις Όριτζεν από εκεί ,την έχουν σε πολύ καλή τιμή στην Ελλάδα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
εννοείς την κονσέρβα Applawς; αν ναι ο δικός μου δεν την έφαγε, γενικά 2 πράγματα εχω καταλάβει με τις γάτεςΕμένα βρε παιδί μου δεν την τρώει ούτε ο αδέσποτος...ζορίζεται πολύ...την Παρασκευή περιμένω δείγμα Applaws που είναι παρόμοιες...διάβασα και ότι τα στριμένα που δεν ήθελαν τις Όριτζεν(καλή ώρα σαν εμας) τις προτείμησαν και αυτό μου δίνει ελπίδες...
![]()
- βαριούνται εύκολα την τροφή γι αυτό θέλουν αλλαγές και
- δεν πρέπει να τους έχεις πρόσβαση σε τροφή 24 ώρες το 24ώρο γιατί χάνουν πάλι την όρεξή τους κ δεν μένουν νηστικά στην ουσία

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα βρε παιδί μου δεν την τρώει ούτε ο αδέσποτος...ζορίζεται πολύ...την Παρασκευή περιμένω δείγμα Applaws που είναι παρόμοιες...διάβασα και ότι τα στριμένα που δεν ήθελαν τις Όριτζεν(καλή ώρα σαν εμας) τις προτείμησαν και αυτό μου δίνει ελπίδες...
![]()
του αγορασα κι εγω κονσερβακια applaws και shinycat!

Μολις δοκιμασουμε θα σας πουμε εντυπωσεις!

Όχι με χρέωσαν μάλιστα 11 λίρες μεταφορικά ...αντί για 6ίσως επειδή είμαι σε νησί...
Δεν συμφέρει να αγοράσεις Όριτζεν από εκεί ,την έχουν σε πολύ καλή τιμή στην Ελλάδα...

αληθεια?? αστο καλυτερα δεν αγοραζω απο εκει..εννοείς την κονσέρβα Applawς; αν ναι ο δικός μου δεν την έφαγε, γενικά 2 πράγματα εχω καταλάβει με τις γάτες
- δεν πρέπει να τους έχεις πρόσβαση σε τροφή 24 ώρες το 24ώρο γιατί χάνουν πάλι την όρεξή τους κ δεν μένουν νηστικά στην ουσία
εγω νομιζω οτι απλα εμεις τα εχουμε κακομαθει!

αλλα γατακια δεν εχουν να φανε και τα δικα μας θελουν και ποικιλια!
ε ρε πεινα που τους χρειαζεται!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλα σ αυτό δεν έχεις άδικο κ εγώ πιστεύω ότι κάνουν σαν μικρά παιδιά κ εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις, κ βγαίνοντας εξω βλέπω τα αδεσποτάκια σε τι συνθήκες ζουν κ νιώθω πολλές τύψειςεγω νομιζω οτι απλα εμεις τα εχουμε κακομαθει!αλλα γατακια δεν εχουν να φανε και τα δικα μας θελουν και ποικιλια!
ε ρε πεινα που τους χρειαζεται!
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλα σ αυτό δεν έχεις άδικο κ εγώ πιστεύω ότι κάνουν σαν μικρά παιδιά κ εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις, κ βγαίνοντας εξω βλέπω τα αδεσποτάκια σε τι συνθήκες ζουν κ νιώθω πολλές τύψεις![]()
ακριβως..

βεβαια στο λεω εγω που εχω αλλαξει στον κυριο Λουκουμα ποσες τροφες και κονσερβακια για ποικιλια..
αλλα ισως πρεπει να βαζουμε ενα οριο..
δυσκολο αλλα...
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

αλλά έχει ξεθαρέψει και ο αδέσποτος...είναι αυτό που λέμε δώσε θάρρος στο χωριάτη...στην αρχή έτρωγε τα πάντα,τώρα επειδή έμαθε πως έχει πάντα τροφή εδώ μου κάνει και κόλπα..αφήνει και το φαί στο πιάτο...

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Tις κροκέτες Applaws περιμένω που είναι κι αυτές χωρίς σιτηρά και με 80% κοτόπουλο....το θέμα είναι πως τα δικά μας επειδή δεν έχουν πεινάσει ποτέ και επειδή τα ταίζουμε στο στόμα σαν μικρά παιδιά μας εκμεταλεύονται...τα δικά μου να φανταστήτε μονο κονσερβάκια τόνου βάζουν στο στόμα τους...τις κονσέρβες από σούπερ μάρκετ ούτε που να τις δούν δεν θέλουν...αλλά έχει ξεθαρέψει και ο αδέσποτος...είναι αυτό που λέμε δώσε θάρρος στο χωριάτη...στην αρχή έτρωγε τα πάντα,τώρα επειδή έμαθε πως έχει πάντα τροφή εδώ μου κάνει και κόλπα..αφήνει και το φαί στο πιάτο...
![]()
ο Λουκουμας οταν καμια φορα του δινω κανενα μεζε πχ γαλοπουλα αν ειναι λιγο μεγαλο το κομματι δεν το τρωει μου το δινει στο χερι να του το κοψω πιο μικρο κομματακι και να του το δωσω στο στομα!

λες και δεν εχει δοντια ο χοντρος!

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
καλημεραεννοείς την κονσέρβα Applawς; αν ναι ο δικός μου δεν την έφαγε, γενικά 2 πράγματα εχω καταλάβει με τις γάτες
αυτο πιστευω οτι ειναι αναλογα με τον χαρακτηρα του ζωου.
ο δικος μου ειχε προσβαση στην τροφη του 24 ωρες αλλα
ετρωγε επιλεκτικα και πολυ λιγο. οταν τον εχασα ηταν 6 χρονων και με το ζορι ζυγιζε 2,5 κιλα και να φανταστεις ηταν περσακι και στειρωμενο..
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και τα δικά μου το ίδιο ...έχουν όλη μέρα τροφή αλλά είναι άφαγα..μόνο με τάισμα στο στόμα τρώνε...για να μην μου χαλάσουν το χατηρι μάλλον...καλημερα
αυτο πιστευω οτι ειναι αναλογα με τον χαρακτηρα του ζωου.
ο δικος μου ειχε προσβαση στην τροφη του 24 ωρες αλλα
ετρωγε επιλεκτικα και πολυ λιγο. οταν τον εχασα ηταν 6 χρονων και με το ζορι ζυγιζε 2,5 κιλα και να φανταστεις ηταν περσακι και στειρωμενο..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εμένα το καθίκι ο Βρούκος (η άλλη η καημένη είναι λιγότερο απαιτητική) δεν τρώει μόνος του...με κοιτάει μια εμένα μία το πιάτο και φωνάζει...θέλει να τον ανεβάσω στη συγκεκριμένη πολυθρόνα (εκεί ανοίγει η όρεξη)και να τον ταίσω στο στόμα ένα ένα κοματάκι μύδια ή κοτόπουλο ή ότι άλλο τρώει... δύο φορές την ημέρα πρέπει να γίνει αυτό...ο Λουκουμας οταν καμια φορα του δινω κανενα μεζε πχ γαλοπουλα αν ειναι λιγο μεγαλο το κομματι δεν το τρωει μου το δινει στο χερι να του το κοψω πιο μικρο κομματακι και να του το δωσω στο στομα!λες και δεν εχει δοντια ο χοντρος!
![]()

Κι εγώ περιμένω να φάει κροκέτες...μυαλό που το΄χω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα το καθίκι ο Βρούκος (η άλλη η καημένη είναι λιγότερο απαιτητική) δεν τρώει μόνος του...με κοιτάει μια εμένα μία το πιάτο και φωνάζει...θέλει να τον ανεβάσω στη συγκεκριμένη πολυθρόνα (εκεί ανοίγει η όρεξη)και να τον ταίσω στο στόμα ένα ένα κοματάκι μύδια ή κοτόπουλο ή ότι άλλο τρώει... δύο φορές την ημέρα πρέπει να γίνει αυτό...Κι εγώ περιμένω να φάει κροκέτες...μυαλό που το΄χω...

πλακα κανεις!
ε ρε τι καλοπαιδια εχουμε!
βουρδουλας Αννιω βουρδουλας!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ποσο κανει κανονικα η Orijen?
Hlianna
Διάσημο μέλος

εγω παντως δεν κανω τιποτα απο ολα αυτα που κανετε εσεις
εχω 24 ωρες το 24ωρο τροφη τα γραμμαρια που χρειαζονται..και μια χαρα τα τρωνε..ουτε 2 φορες την μερα ουτε στο στομα ουτε τιποτα
και οποια τροφη εχουν αυτη θα φανε..ας πουμε την hills δεν την ετρωγαν με παρα πολυ ορεξη..παρολαυτα περιμενα να την τελειωσουν ολη και μετα τους αλλαξα..(εδω εχουμε μονο 2 γατες που ταιζουμε και αυτες ερχονται μια φορα στις 3 βδομαδες)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κι εμενα τα δικα μου ετσι ειναι.Ιντα να καμεις να πεταξεις τοσο ακριβη τροφη?δηλαδη τα μονα που δεν ειναι απαιτητικα ειναι τα δικα μου?
εγω παντως δεν κανω τιποτα απο ολα αυτα που κανετε εσειςεχω 24 ωρες το 24ωρο τροφη τα γραμμαρια που χρειαζονται..και μια χαρα τα τρωνε..ουτε 2 φορες την μερα ουτε στο στομα ουτε τιποτα
και οποια τροφη εχουν αυτη θα φανε..ας πουμε την hills δεν την ετρωγαν με παρα πολυ ορεξη..παρολαυτα περιμενα να την τελειωσουν ολη και μετα τους αλλαξα..(εδω εχουμε μονο 2 γατες που ταιζουμε και αυτες ερχονται μια φορα στις 3 βδομαδες)
Θα ζοριστουνε λιγο στην αρχη αλλα θα τη φανε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
πλακα κανεις!
ε ρε τι καλοπαιδια εχουμε!
βουρδουλας Αννιω βουρδουλας!
![]()
Συμφωνώ απόλυτα αλλά άμα σε κοιτάν με εκείνα τα μεγάλα αθώα μάτια τους μπορείς να μην λυγίσεις;

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Οποιος ενδιαφερεται μπορει να παρει στο 2410-661188.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool