elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

εγω θα παρω οπωσδηποτε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ρε παιδια..τωρα κοιτουσα με την γενικη ταχυδρομικη αποστολη και για 14 κιλα ζητανε σχεδον 50 ευρω!![]()
αν ειναι να δωσεις τοσα καλυτερα να πας με το τρενο λαρισα να την παρεις μονη σου! Με το κτελ δεν γινεται να στην στειλουν;

aporw
Διακεκριμένο μέλος
αν ειναι να δωσεις τοσα καλυτερα να πας με το τρενο λαρισα να την παρεις μονη σου! Με το κτελ δεν γινεται να στην στειλουν;![]()

να κανω και το ταξιδακι μου!
μαλλον θα πω στον φιλο της αδελφης μου να την φερει!

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

keveline
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Που μπορώ να βρώ Applaws τροφή. Υπάρχει σε κάποιο pet shop?
υπαρχει σε πετ σοπ, παρε τηλ στην εταιρια να σου πουνε που σε βολευει

210-6630.800
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
του αγορασα κι εγω κονσερβακια applaws και shinycat!Μολις δοκιμασουμε θα σας πουμε εντυπωσεις!
Τα κονσερβάκια shinycat είναι φανταστικά τα δικά μου αυτά τρώνε 2 την ημέρα..πρωί βράδυ αλλά ο Βρούκος τάισμα στο στόμα ...να μην ξεχνιόμαστε...εδώ τα παίρνω 0,80 λεπτά το ένα..μου κάνει ειδική τιμή ο πετσοπάς ...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
του αγορασα κι εγω κονσερβακια applaws και shinycat!Μολις δοκιμασουμε θα σας πουμε εντυπωσεις!
Τα κονσερβάκια shinycat είναι φανταστικά τα δικά μου αυτά τρώνε 2 την ημέρα..πρωί βράδυ αλλά ο Βρούκος τάισμα στο στόμα ...να μην ξεχνιόμαστε...εδώ τα παίρνω 0,80 λεπτά το ένα..μου κάνει ειδική τιμή ο πετσοπάς ...
εγω τα αγορασα 1 ευρω το ενα..
![]()
keveline
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ..
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αχχ σαν κι εμένα κι εσύ...τα γατιά μας αποχή από την Όριτζεν...Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μετά απο πολλά χρόνια με την persian, royal canin, αποφάσισα να δοκιμάσω την Οριτζεν, την οποία και δίνω τώρα περίπου 20 μέρες, αλλά την τρώνε με το ζόρι, και έκαναν και λίγο χαλαρά κακά απο την τροφή. Ψάχνω απεγνωσμένα την καλύτερη τροφή για τις γάτες μου (4) (στειρωμένες) και ειμαι διατεθιμένη να πληρώσω, αλλά δεν μπορώ να βρω ποιά είναι η καλύτερη εδω στην Ελλάδα - διότι στο εξωτερικό ξέρω ότι υπάρχουν άπειρες καλές. Τουλάχιστον απο αυτό το σαίτ, ενημερωνομαστε και λιγο, έως πολύ.
Ευχαριστώ..

θα δοκιμάσουμε κι άλλες και θα δούμε...έχω υπόψην μου και μια βιολογική χωρίς σιτηρά που την βρήκα σε ένα internet organic shop και μου φάνηκε πολύ καλή..αν πας στο ποστ "τροφή Almo" αναφέρομαι σε αυτή στην τελευταία σελίδα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Το ξέρω τα έχω βρεί κι εγώ αλλού 1 ευρώ...ο καθένας ότι θέλει κάνει...εγω τα αγορασα 1 ευρω το ενα..
![]()
στα δικά μου αρέσει πολύ ο τόνος με τις γαριδούλες...υπάρχει και η Gourmet Diamant στην ίδια ποιότητα που τους αρεσει επίσης...με 1 ευρώ στα Super market..
![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος

κανονικα με τοση πρωτεινη δεν θα επρεπε να χορταινει με μικροτερη ποσοτητα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
ρε παιδια..ειμαι η μονη που δινω στον Λουκουμα orijen και τρωει την ιδια ποσοτητα και οχι λιγοτερο που θα επρεπε??κανονικα με τοση πρωτεινη δεν θα επρεπε να χορταινει με μικροτερη ποσοτητα?
![]()

αχορταγος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
παρακολούθησα λιγάκι τη συζήτησή σας και πραγματικά θα ήθελα, απλά από περιέργεια, να δοκιμάσω την Orijen.
Έχω βέβαια κάποιες αμφιβολίες, γιατί έχει αμφιβητηθεί κατά καιρούς το αν είναι καλό για το ζώο να καταναλώνει τόση πρωτεϊνη.
Η μόνη μου επιλογή είναι να την παραγγείλω μέσω net? Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος;
Και φυσικά στην ερώτησή μου περικλείεται και το θέμα τιμής, δηλαδή αν δεν αξίζει να την αγοράσω μέσω αντιπροσώπου/pet shop κλπ εννοείται ότι προτιμώ μέσω net.
Αν είχε κάποια κοπέλα σχετική εμπειρία ας με ενημερώσει.
Και κάτι τελευταίο, επειδή δεν το έχω ψάξει ακόμη καλά: έχει η Orijen ποικιλία στις τροφές αντίστοιχη της Royal Canin που χρησιμοποιώ τώρα; Γιατί πχ στο ένα μου γατί δίνω light και σε λίγο πρέπει να το γυρίσω σε sterilized γιατί έπεσε στείρωση.
Ευχαριστώ πολύ!
Hlianna
Διάσημο μέλος
Γεια σας κορίτσια,
παρακολούθησα λιγάκι τη συζήτησή σας και πραγματικά θα ήθελα, απλά από περιέργεια, να δοκιμάσω την Orijen.
Έχω βέβαια κάποιες αμφιβολίες, γιατί έχει αμφιβητηθεί κατά καιρούς το αν είναι καλό για το ζώο να καταναλώνει τόση πρωτεϊνη.
Η μόνη μου επιλογή είναι να την παραγγείλω μέσω net? Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος;
Και φυσικά στην ερώτησή μου περικλείεται και το θέμα τιμής, δηλαδή αν δεν αξίζει να την αγοράσω μέσω αντιπροσώπου/pet shop κλπ εννοείται ότι προτιμώ μέσω net.
Αν είχε κάποια κοπέλα σχετική εμπειρία ας με ενημερώσει.
Και κάτι τελευταίο, επειδή δεν το έχω ψάξει ακόμη καλά: έχει η Orijen ποικιλία στις τροφές αντίστοιχη της Royal Canin που χρησιμοποιώ τώρα; Γιατί πχ στο ένα μου γατί δίνω light και σε λίγο πρέπει να το γυρίσω σε sterilized γιατί έπεσε στείρωση.
Ευχαριστώ πολύ!
εγω δεν εχω πολλη μεγαλη εμπειρια απο την οριτζεν αφου δυστυχως ο γατος μου δεν την τρωει
η οριτζεν καλυπτει ολες τις αναγκες ενος γατιου ειτε ειναι μωρο(απο 4-5 μηνων και πανω) ειτε ειναι αστειρωτο ειτε στειρωμενο..δεν εχει ποικιλια οπως η οριτζεν απλα 2 γευσεις..οσοι την εχουν δοκιμασει εχουν παρατηρησει οτι εσφιξε το σωμα των γατιων τους οσα ειχαν προβλημα με το βαρος μειωθηκε και τα κακα δεν μυριζουν εντονα..επισης τρωνε λιγοτερη ποσοτητα..εμενα αν ο γατος μου την ετρωγε δεν θα σκεφτομουν καν να παρω royal canin εφοσων ειναι κατωτερη..τωρα για τα σημεια πωλησης μπες στο https://www.kompa.gr και θα δεις τα σημεια πωλησης..απο τιμες κλπ δεν εχω ιδεα τι σε συμφερει..το μονο που ξερω ειναι οτι πολλοι παιρνουν το 7κιλο το οποιο συμφερει και εχει απο 40 εως 47 ευρω και οχι απο το νετ..
Αυτό που λέτε με το "σώμα που σφίγγει", το καταλαβαίνω ότι ουσιαστικά οι μύες τους δυναμώνουν λόγω πρωτεϊνης.
'Η το άλλο με τα κόπρανα, ήδη με τη Royal Canin δε μυρίζουν.
Θα ήθελα, αν κάποια κοπέλα έχει εμπειρία από τη Royal να μου πει για ποιο λόγο -από όσα έχει δει η ίδια- θεωρεί καλύτερη την Orijen. Το να λέμε κάποια τροφή "ανώτερη" από κάποια άλλη δεν είναι εύκολο, νομίζω ότι οι συγκρίσεις είναι πραγματικά δύσκολες. Το γεγονός και μόνο ότι έχει περισσότερη πρωτεϊνη για μένα προσωπικά δεν αρκεί.
Ευχαριστώ και πάλι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool