Σειρά τροφής Pro Plan

στην πατρα την βρηκα γυρω στα 35..οσο για το θεμα αν αλλαζει το pH αμα την αναμιξεις με μια φθηνη κακης ποιοτητα τροφη, οντως ειχα δικαιο, το γραφει και στο σαιτ τους για την purina one urinary track που εχω την εντυπωση οτι ειναι σχεδον η ιδια με την tonus.
do_not_mix_hdr.gif
Purina ONE Special Care Urinary Tract Health Formula is designed to be fed exclusively and should not be mixed with any other type of cat food. That's because Purina ONE Special Care Urinary Tract Health Formula is carefully balanced to reduce urinary pH and provide low dietary magnesium. By mixing in other products or switching to other brands, Purina ONE Special Care Urinary Tract Health Formula may no longer be effective in reducing urinary pH, which is essential in maintaining urinary tract health.

οποτε ενημερωσα την μαμα μου να μην τους δινει αλλη ξηρη τροφη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι σε περίοδο οικονομικών αφραγκιών από τις κροκέτες του σούπερ μάρκετ η purina tonus που έχει για στειρωμένες και urinary και kitten είναι μια χαρά.
Διάβασα και τα συστατικά τους και έχουν πολύ ικανοποιητικά ποσοστά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω νομιζω οτι ειναι μια καλη οικονομικη εναλλακτικη..

Τι διαφορές έχει η χύμα τροφή απο την συσκευασμένη σε μικρά σακουλάκια.(ξηρά τροφή λέμε).

Πήρα λόγω αδιεξόδου χύμα προ πλαν για την δικιά μου, στην μισή τιμή περίπου το κίλο απο εκείνες που της έπαιρνα. Είναι καλή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απλα δεν ξερεις οντως αν ειναι η pro plan εκεινη που πηρες, ή αν δεν ειναι λυγμενη συσκευασια..εγω φοβαμαι τις χυμα τροφες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι διαφορές έχει η χύμα τροφή απο την συσκευασμένη σε μικρά σακουλάκια.(ξηρά τροφή λέμε).

Πήρα λόγω αδιεξόδου χύμα προ πλαν για την δικιά μου, στην μισή τιμή περίπου το κίλο απο εκείνες που της έπαιρνα. Είναι καλή;

Σε καταλαβαίνω, όμως ένα ακόμη πρόβλημα με τις χύμα τροφές, είναι ότι μπαίνουν μέσα ζωήφια και γεννάνε και κάνουν ακαθαρσίες.:/: Αυτό δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι, μπορεί όμως να φανεί στην υγεία της γάτας μας...:hmm:

Μπορεις να ζητήσεις από το μαγαζί να δεις την ημερομηνία λήξης στο σακί. Δεν νομίζω να εχει δικαιωμα κανεις να σου το αρνηθεί.

Παρατήρησε σε τι συνθήκες φυλάσσεται το σακί. Δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένο στον ήλιο ή σε υπερβολική υγρασία.

επισης απο την στιγμη που ο τροφη δεν ειναι αεροστεγως κλειστη, το λιπος στην επιφανεια της καθε κροκετας οξειδωνεται και η τροφη χαλαει πιο ευκολα. Οσο πιο πολυ καιρο ειναι εκτεθειμενη στον αερα, τοσο πιο ευκολα χαλαει.

Χυμα ξερω οτι καταληγουν τα λιγμενα. Μου το ειπε φιλος μου που δουλευει σε μεγαλη αλυσιδα πετ σοπ. Επισης πολλες ειναι ανακατεμενες με αλλες.Αναλογως τι σακι λιγει καθε φορα.

Στο θεμα ζιζανια. Ο προηγουμενος σκυλος μου ετρωγε χυμα friskies.Μια φορα πηγα να παρω και ειδα ασπρο σκουλικακι να βολταρει στο δοχειο.

ΜΑΚΡΥΑ.

Απάντηση: Χύμα (pro plan)

εγω ξερω οτι μπορει να βαλουν αλλη τροφη και να την πουλησουν σαν pro plan.ειχα παρει και εγω χυμα αλλα ουτε να την δουν τα δικα μου γατια...;)

Σίγουρα η χύμα pro plan δεν θα είναι ακριβώς η ίδια μ' αυτήν που αγοράζεις στη μικρή συσκευασία εξ ου και η διαφορά στην τιμή. Άλλωστε η ίδια εταιρία βγάζει πολλές σειρές. Μπορείς να ζητήσεις να δεις τη μεγάλη συσκευασία για να ελέγξεις τη σύσταση και την ημερομηνία λήξης.

Αυτό που λέτε για την οξείδωση και τα σκουληκάκια είναι ένα θέμα, αλλά είχα την εντύπωση ότι αυτά είναι σπάνια, επειδή οι τροφές αυτές φεύγουν πολύ γρήγορα. Μπορεί και να κάνω λάθος.:hmm:

Pro plan και Tecni cal

Δεινω στη γατουλα την μεγαλη pron plan adult
Και στο μικρο γατακι που ειναι 3 μηνων την tecni cal αν το γραφω καλα γνωριζεται αν ειναι καλες?
Δυστηχως δεν εχω την οικονικη δυνατοτητα ν παρω πιο ακριβες :(
Μηπως ξερετε αλλες τροφες σε αυτες τισ τιμες περιπου?Η προ πλαν κανει 13 ευρω τ 1,5 κιλο.
Και η δευτερη 5ή 7 ευρω δεν θυμαμαι καλα τ 400 γρ.

Απάντηση: Pro plan kai Tecni cal

Εγω τους δινω την Orijen που ειναι σαφως ανωτερη αυτων που αναφερεις σε συστατικα,και παιρνω την επτακιλη συσκευασια 45 ευρω.Νομιζω οτι σου ερχεται αρκετα πιο οικονομικα μαλιστα.

Λιγο δυσκολο να παρω αυτη την τροφη δυστηχως ειναι πολυ ακριβη για ενα.
Και πρεπει να περνω 2 διαφορετικες τροφες γιατι το 1 ειναι γατακι και η αλλη ειναι ενηλικη

Λιγο δυσκολο να παρω αυτη την τροφη δυστηχως ειναι πολυ ακριβη για ενα.
Και πρεπει να περνω 2 διαφορετικες τροφες γιατι το 1 ειναι γατακι και η αλλη ειναι ενηλικη

τωρα,δεν προσεξα αν εγραψες ποσο ειναι το μικρο γατακι...αλλα παντως μπορεις να δοκιμασεις και ακανα..ειναι οντως ακριβη,ομως ειναι απο τις καλυτερες(ιδια εταιρια με οριτζεν)χωρις σιτηρα και καρκινογονα συντηριτικα που εχουν αλλες..και επισης τρωνε πολυ μικροτερη ποσοτητα απο οτι με τις αλλες,γιατι ειναι πολυ πιο περιεκτικες σε πρωτεινη...φαντασου οτι τελικα εμενα μα συμφερει καλυτερα οικονομικα με τον ακανα,παρα με την ρουαγιαλ..παρολο που ηταν πιο φτηνη..ουτως ή αλλως παντως,δινω πολυ μεγαλη σημασια στη διατροφη..ειναι το Αλφα και το Ωμεγα οπως και σε εμας..:)

Εγω εχω τεσσερις γατες και με την επτακιλη περναω ενα μηνα.:worry:Η Orijen δεν εχει διαφορετικη σειρα για γατακια,ειναι η ιδια και για τα μικρα και για τα ενηλικα.

Δεν θελω να δεινω οτι κι οτι τροφες στις γατουλες.Δλδ αυτες που δεινω ειναι χαλια?
Πραγματικα δεν εχω τ χρηματα να παρω πιο ακριβες δεν το κανω απο τσιγκουνια η οτι δεν με νοιαζει.
Περνω και τροφη για το σκυλο και δεινω για ολα 50 ευρω και δυστηχως δεν μπορω να δωσω παραπανω:(

Μα βρε πουλακι μου,αυτο σου εξηγω,οτι η Orijen ειναι πιο οικονομικη απο αυτες που δινεις,καλυτερης ποιοτητας,και θα σου κρατησει περισσοτερο.:worry:

Eυχαριστω πολυ θα τ δοκιμασω
Δλδ μπορω να δεινω μ την 7 κιλη που θα παρω και στις 2 γατες?

Eυχαριστω πολυ θα τ δοκιμασω
Δλδ μπορω να δεινω μ την 7 κιλη που θα παρω και στις 2 γατες?
ναι..και την οριτζεν και την ακανα..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back