evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οποτε ενημερωσα την μαμα μου να μην τους δινει αλλη ξηρη τροφη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Διάβασα και τα συστατικά τους και έχουν πολύ ικανοποιητικά ποσοστά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήρα λόγω αδιεξόδου χύμα προ πλαν για την δικιά μου, στην μισή τιμή περίπου το κίλο απο εκείνες που της έπαιρνα. Είναι καλή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι διαφορές έχει η χύμα τροφή απο την συσκευασμένη σε μικρά σακουλάκια.(ξηρά τροφή λέμε).
Πήρα λόγω αδιεξόδου χύμα προ πλαν για την δικιά μου, στην μισή τιμή περίπου το κίλο απο εκείνες που της έπαιρνα. Είναι καλή;
Σε καταλαβαίνω, όμως ένα ακόμη πρόβλημα με τις χύμα τροφές, είναι ότι μπαίνουν μέσα ζωήφια και γεννάνε και κάνουν ακαθαρσίες.
Αυτό δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι, μπορεί όμως να φανεί στην υγεία της γάτας μας...
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Παρατήρησε σε τι συνθήκες φυλάσσεται το σακί. Δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένο στον ήλιο ή σε υπερβολική υγρασία.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο θεμα ζιζανια. Ο προηγουμενος σκυλος μου ετρωγε χυμα friskies.Μια φορα πηγα να παρω και ειδα ασπρο σκουλικακι να βολταρει στο δοχειο.
ΜΑΚΡΥΑ.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω ξερω οτι μπορει να βαλουν αλλη τροφη και να την πουλησουν σαν pro plan.ειχα παρει και εγω χυμα αλλα ουτε να την δουν τα δικα μου γατια...

ruko
Διάσημο μέλος
Αυτό που λέτε για την οξείδωση και τα σκουληκάκια είναι ένα θέμα, αλλά είχα την εντύπωση ότι αυτά είναι σπάνια, επειδή οι τροφές αυτές φεύγουν πολύ γρήγορα. Μπορεί και να κάνω λάθος.

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Δεινω στη γατουλα την μεγαλη pron plan adult
Και στο μικρο γατακι που ειναι 3 μηνων την tecni cal αν το γραφω καλα γνωριζεται αν ειναι καλες?
Δυστηχως δεν εχω την οικονικη δυνατοτητα ν παρω πιο ακριβες

Μηπως ξερετε αλλες τροφες σε αυτες τισ τιμες περιπου?Η προ πλαν κανει 13 ευρω τ 1,5 κιλο.
Και η δευτερη 5ή 7 ευρω δεν θυμαμαι καλα τ 400 γρ.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω τους δινω την Orijen που ειναι σαφως ανωτερη αυτων που αναφερεις σε συστατικα,και παιρνω την επτακιλη συσκευασια 45 ευρω.Νομιζω οτι σου ερχεται αρκετα πιο οικονομικα μαλιστα.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Λιγο δυσκολο να παρω αυτη την τροφη δυστηχως ειναι πολυ ακριβη για ενα.
Και πρεπει να περνω 2 διαφορετικες τροφες γιατι το 1 ειναι γατακι και η αλλη ειναι ενηλικη
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λιγο δυσκολο να παρω αυτη την τροφη δυστηχως ειναι πολυ ακριβη για ενα.
Και πρεπει να περνω 2 διαφορετικες τροφες γιατι το 1 ειναι γατακι και η αλλη ειναι ενηλικη
τωρα,δεν προσεξα αν εγραψες ποσο ειναι το μικρο γατακι...αλλα παντως μπορεις να δοκιμασεις και ακανα..ειναι οντως ακριβη,ομως ειναι απο τις καλυτερες(ιδια εταιρια με οριτζεν)χωρις σιτηρα και καρκινογονα συντηριτικα που εχουν αλλες..και επισης τρωνε πολυ μικροτερη ποσοτητα απο οτι με τις αλλες,γιατι ειναι πολυ πιο περιεκτικες σε πρωτεινη...φαντασου οτι τελικα εμενα μα συμφερει καλυτερα οικονομικα με τον ακανα,παρα με την ρουαγιαλ..παρολο που ηταν πιο φτηνη..ουτως ή αλλως παντως,δινω πολυ μεγαλη σημασια στη διατροφη..ειναι το Αλφα και το Ωμεγα οπως και σε εμας..

moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω εχω τεσσερις γατες και με την επτακιλη περναω ενα μηνα.
Η Orijen δεν εχει διαφορετικη σειρα για γατακια,ειναι η ιδια και για τα μικρα και για τα ενηλικα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Δεν θελω να δεινω οτι κι οτι τροφες στις γατουλες.Δλδ αυτες που δεινω ειναι χαλια?
Πραγματικα δεν εχω τ χρηματα να παρω πιο ακριβες δεν το κανω απο τσιγκουνια η οτι δεν με νοιαζει.
Περνω και τροφη για το σκυλο και δεινω για ολα 50 ευρω και δυστηχως δεν μπορω να δωσω παραπανω

moukelis
Επιφανές μέλος
Μα βρε πουλακι μου,αυτο σου εξηγω,οτι η Orijen ειναι πιο οικονομικη απο αυτες που δινεις,καλυτερης ποιοτητας,και θα σου κρατησει περισσοτερο.

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Eυχαριστω πολυ θα τ δοκιμασω
Δλδ μπορω να δεινω μ την 7 κιλη που θα παρω και στις 2 γατες?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι..και την οριτζεν και την ακανα..Eυχαριστω πολυ θα τ δοκιμασω
Δλδ μπορω να δεινω μ την 7 κιλη που θα παρω και στις 2 γατες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool