Σειρά τροφής Royal Canin

ΑΝΝΑ ΚΑΤΣ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΑΝΝΑ ΚΑΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα.
Πού θα βρώ royal canin;

Καλημέρα
Ξέρει κάποιος που θα βρώ royal canin κονσέρβα για νεφρά ρε παιδιά; Ψάχνω παντού και δεν έχουν και η lady πάλι δεν τρώει. :( Την hills ούτε να την βλέπει δεν θέλει και λέω να δοκιμάσω την royal canin.
Στην purina επίσης έχουν έλλειψη τα pet shop
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τηλεφωνισα στο pet city στα βριλησια και μου ειπαν οτι τη φερνουν με παραγγελια. Επισης, μου ειπαν οτι καποιο αλλο καταστημα pet city, μπορει να την εχει. Που μενεις?Να σου δωσω μερικα τηλεφωνα να τους παρεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μένω κολωνό αλλά δεν με νοιάζει, πάω όπου να ναι..
δεν μπορώ να παραγγείλω γιατί δεν ξέρω αν θα τις φάει, τις θέλω για να τις δοκιμάσω.

Μπορεις να παραγγειλεις και μονο μια.
Θελεις τα τηλεωνα?Ισως υπαρχουν και στο σαιτ του pet city στο internet. Μπορει καποιο καταστημα να το εχει χωρις παραγγελια!

Σου βρηκα!!!
Στο pet city στο μαρουσι εχουνε, χωρις παραγγελια.
Το καταστημα ειναι Λεωφορος Κηφισιας 82, και το τηλεφωνο 2106146130.
Μου ειπαν, οτι επειδη η τροφη ειναι φαρμακευτικη πρεπει να υπαρχει κτηνιατρος στο καταστημα ωστε να διατιθετε!

καλησπερα αννα αν θες πες μου πως ονομαζονται αυτες που ειναι για τα νεφρα να δω αν της εχει το πετ σοπ που αγοραζω εγω τα δικα μου φαγητα κ αν ειναι μου την παραγγελνει κ μου την φερνει θελεις?

Καλημέρα!
οι κονσέρβες της purina λέγονται n/f, αλλά για τις royal canin δεν γνωρίζω ονομασία.Εχθές ρώτησα και σε άλλα pet shop και μου είπαν για τις canin οτι τις έχουν μόνο οι κτηνίατροι. Η δική μου κτηνίατρος μπορεί να παραγγείλει αλλά όλο το κουτί που έχει μέσα 24. Φοβάμαι όμως οτι ίσως δεν τις φάει η lady..
σας ευχαριστώ που ψάξατε.
θα πάω σήμερα κιόλας στην Κηφισίας

Ρωτα αν εχουν και της purina. Λογικα θα εχουν!

Ψάχνω την Royal Canin Young Male στην Θεσ/νικη

Μια ερωτηση προς τους Θεσσαλονικεις γατογονεις.Ξερει κανεις να μου πει σε ποιον κτηνιατρο, καταπροτιμηση κεντρο η δυτικα, μπορω να βρω την
Royal Canin Young Male S/O ? Του δικου μου κτηνιατρου του τελειωσε και επειδη ,απ'οτι μου ειπε η αντιπροσωπεια ειναι ακομη κλειστη λογω διακοπων, μαλλον θα αργησει.:(:hmm:Και σε αλλον κτηνιατρο στην περιοχη μου(Πολιχνη) που ρωτησα ειχε μονο για γατες πανω απο 7 ετων.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικούλα, έχει η δική μου κτηνίατρος, αλλά είναι άνω τούμπα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκη μου θα ρωτήσω την γιατρό μας και θα σου πω...βολεύει κιόλας μιας και είναι κοντά σε μένα;)

Του δικου μου κτηνιατρου του τελειωσε και επειδη ,απ'οτι μου ειπε η αντιπροσωπεια ειναι ακομη κλειστη λογω διακοπων, μαλλον θα αργησει.:hmm:

Πληροφοριακά, η αντιπροσωπεία ανοίγει ξανά τη Δευτέρα. Δεν είμαι σίγουρη αν το κτηνιατρικό τμήμα θα δέχεται αμέσως παραγγελίες, αν όχι από αυτή τη Δευτέρα, σίγουρα από την επόμενη. Πάρε μόνο μια σακκουλίτσα από αλλού, σύντομα θα έχει και ο κτηνίατρός σου εφόσον παραγγείλει;)

Πληροφοριακά, η αντιπροσωπεία ανοίγει ξανά τη Δευτέρα. Δεν είμαι σίγουρη αν το κτηνιατρικό τμήμα θα δέχεται αμέσως παραγγελίες, αν όχι από αυτή τη Δευτέρα, σίγουρα από την επόμενη. Πάρε μόνο μια σακκουλίτσα από αλλού, σύντομα θα έχει και ο κτηνίατρός σου εφόσον παραγγείλει;)

Σε ευχαριστω Στελλα:) Αυτα περιπου μου ειπε και ο κτηνιατρος.Απλα αργει πολυ να φερει τις κροκετες που του παραγγελνω(μπορει να αργει η εταιρεια να του τα στελνει,δεν ξερω).Τις DENTAL DSO29 της Royal Canin εκαναν να του τις στειλουν πανω απο μηνα.:( Βρηκα καποια τηλεφωνα κτηνιατρων απο αλλα μελη απο Θεσ/νικη(τους ευχαριστω πολυ) και Δευτερα θα το ψαξω, μπορει να σταθω τυχερη.:) Διαφορετικα θα παρω απο το Quicko τις Sterlized Royal Canin.

Νίκη μου θα ρωτήσω την γιατρό μας και θα σου πω...βολεύει κιόλας μιας και είναι κοντά σε μένα;)

Τελικα Raisa την βρηκα σημερα στην κτηνιατρο σου, την κ.Τσομπανη Φωτεινη, σε συσκευασια του 1,5 κιλου (13,5Ευρω).Λογικα θα μου φτασει ωσπου να φερει ο δικος μου κτηνιατρος.Αλλα μαλλον θα παιρνω την μεγαλη συσκευασια των 3,5 κιλων(27 Ευρω), καθοτι τωρα εχω δυο στοματα να ταισω!:blink:;):lol:
Ευχαριστω Raisa για το τηλεφωνο.:)

Τελικα Raisa την βρηκα σημερα στην κτηνιατρο σου, την κ.Τσομπανη Φωτεινη, σε συσκευασια του 1,5 κιλου (13,5Ευρω).Λογικα θα μου φτασει ωσπου να φερει ο δικος μου κτηνιατρος.Αλλα μαλλον θα παιρνω την μεγαλη συσκευασια των 3,5 κιλων(27 Ευρω), καθοτι τωρα εχω δυο στοματα να ταισω!:blink:;):lol:
Ευχαριστω Raisa για το τηλεφωνο.:)

Τέλεια!!!:up:
Δεν κάνει τίποτε....χαρά μου που μπόρεσα να βοηθήσω!:)

Xθες πηρα απο τον κτηνιατρο μας την Young Male WS40 S/O.Βγαινει πια, απ'οτι μου ειπε ο ιδιος, σε συσκευασια των 3,5 κιλων στην τιμη των 27Ευρω.Και υπαρχει νομιζω και 10κιλη συσκευασια, αλλα νομιζω οτι
παρα ειναι μεγαλη και φοβαμαι οτι θα ξεθυμαινει οσο αεροστεγως και να την κλεινεις.:/:Ασε που θελει και μεγαλο χωρο για την αποθηκευση της.:hmm:.Τελος μου ειπε οτι η Royal Canin καταργησε την Female. Aπο δω και περα θα βγαινει σε μια συσκευασια, μονο σαν Young Male.:)

Σύγκριση της κτηνιατρικής με την εμπορική σειρά της Royal Canin

Εχω παρει τις κροκετες Young Male S/O της Royal Canin.H Mυρτουλα μου ομως δεν τις τρωει καθολου, σε αντιθεση με τον Αρουλη που δειχνει να του αρεσουν πολυ(αλλα αυτος τα τρωει ολα;)).Ετσι η Μυρτουλα(5 χρονων, στειρωμενη) τρωει περισοτερο τις DENTAL DSO 29 παλι της Royal Canin γιατι εχει και πετρα στα δοντια.Τα πιο πανω ειναι η κτηνιατρικη σειρα της Royal Canin.Στο κτημα εχω την εμπορικη σειρα, τις Sterilised 37 και Oral Sensitive 30 που τις ανακατευω μισο-μισο.Αυτες ως εκ θαυματος η δυσκολη Μυρτουλα τις τρωει με ορεξη.
Πιστευετε οτι η διαφορα της κτηνιατρικης με την εμπορικη σειρα,ειναι ουσιαστικη? Η ειναι θεμα μαρκετινγκ και προωθησης της συγκεκριμρνης μαρκας(που κατα γενικη ομολογια θεωρειτε η καλυτερη) και απο τους κτηνιατρους? Σε μια προχειρη συγκριση που εκανα στα συστατικα τους δεν ειδα σοβαρη διαφορα.:hmm:
Πιθανον να ψαχνω την "λεπτομερεια της λεπτομερειας" αλλα θα ηθελα να ξερω τι ειναι καλυτερο για την γατα μου.:hmm:

Εγώ πιστεύω ότι γενικά σωστή είναι η κροκέτα που έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες. Υποψιάζομαι πως ίσως το ψάχνεις υπερβολικά το θέμα... :hmm:
Πάντως, με τέτοιες κροκέτες που τους δίνεις, δεν νομίζω να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα! :)

και εγώ συμφωνώ με την Ζωή αν και νομίζω ότι οι κτηνιατρικές ίσως να εχουν λιγη πιο πολύ πρωτείνη αλλά αυτό μπορείς να το δείς και στην συσκευασία και μόνη σου......

Ευχαριστω φιλεναδες.Οταν γυρισω σπιτι θα τσεκαρω αυτο με τις πρωτεινες.:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back