Desdemona
Διάσημο μέλος
Έκανες πολύ καλά μοξασεφάκι μου. Αλλά πρέπει να επιμείνεις, μην απογοητευτείς αν δεν τη φάει με τη μία το Εκτόρι μαςπηρα χθες να δοκιμασω τις περιφημες Royal Canin Sterilised μετα απο παροτρυνση αυτης της ψυχης, της οποιας οι γατες την τιμουν.Εβαλα ενα μπολακι και οταν γυρισω ελπιζω να μην το βρω γεματο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα και εγω το πηρα αποφαση...ή αυτο ή νηστικος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αλλά μωρέ, τα γατιά έχουν και τις παραξενιές τους, όπως και να το κάνουμε. Πάντα θα υπάρχει κάποια γάτα που δεν θέλει αυτό για το οποίο όλες οι υπόλοιπες τρελαίνονται. Αλλά ειδικά για τις sterilized, είμαι αισιόδοξη, όσες γάτες ξέρω τις τιμούν δεόντως (με ελάχιστες εξαιρέσεις
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Καταβάλλουμε προσπάθειες, εντάξει; Θα τη φάει η εξαίρεση, πού θα πάει...(με ελάχιστες εξαιρέσεις).
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν τις καταδεχτεί ο Έκτορας, είναι όντως καλές...
Αλλά μωρέ, τα γατιά έχουν και τις παραξενιές τους, όπως και να το κάνουμε. Πάντα θα υπάρχει κάποια γάτα που δεν θέλει αυτό για το οποίο όλες οι υπόλοιπες τρελαίνονται. Αλλά ειδικά για τις sterilized, είμαι αισιόδοξη, όσες γάτες ξέρω τις τιμούν δεόντως (με ελάχιστες εξαιρέσεις).
αυτες οι εξαιρεσεις , φιλτατη, ειναι σε ολα τους περιεργες....

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να πω, κάνω το σταυρό μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν τις καταδεχτεί ο Έκτορας, είναι όντως καλές...
Αλλά μωρέ, τα γατιά έχουν και τις παραξενιές τους, όπως και να το κάνουμε. Πάντα θα υπάρχει κάποια γάτα που δεν θέλει αυτό για το οποίο όλες οι υπόλοιπες τρελαίνονται. Αλλά ειδικά για τις sterilized, είμαι αισιόδοξη, όσες γάτες ξέρω τις τιμούν δεόντως (με ελάχιστες εξαιρέσεις).
Μπορειτε να προσθεσετε αλλη μια εξαιρεση ?
ευχαριστω!
aretha
Περιβόητο μέλος

Hill's Neutered δοκίμασες; Ή τις Young Male από την κτηνιατρική σειρά της RC? Οι τελευταίες βγαίνουν και σε υγρή μορφή, σε φακελάκι, αν το πρόβλημά του είναι με την ξηρά τροφή γενικά...
moukelis
Επιφανές μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Νανσούλι, υπομονή και επιμονή. Πού θα πάει, θα τις φάει...Μπορειτε να προσθεσετε αλλη μια εξαιρεση ?![]()
ευχαριστω!
Εννοείς κάτι αντίστοιχο της young male από την purina? Απ' όσο ξέρω, η μόνη σειρά της purina για στειρωμένα είναι η proplan after care.Παιδια εμενα τις young male τις τρωει πολυ πολυ ευχαριστα,σημερα πηραμε και φακελακι να δοκιμασουμε.Αλλα τις τρωει με ανεση,οχι σαν να το κανει απλα επειδη πειναει.Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε purina,για να μην κουβαλαω σακι στο Βολο;
moukelis
Επιφανές μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Ήρθαν φακελάκια με υγρή τροφή της Royal Canin, τα είδα εχτές στο πετ σοπ που πηγαίνω και μου είπε η ιδιοκτήτρια ότι είναι νέα στην αγορά. Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Πήρα μερικά και εχτές τους έδωσα την Instinctive! Καλά, τρελάθηκαν! Μέχρι και η Ρενάτα έφαγε αρκετό, που δεν της αρέσει πολύ αυτού του είδους η τροφή!

Ξαμολυθείτε

https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_food/feline_wet.aspx
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ήρθαν φακελάκια με υγρή τροφή της Royal Canin, τα είδα εχτές στο πετ σοπ που πηγαίνω και μου είπε η ιδιοκτήτρια ότι είναι νέα στην αγορά. Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Πήρα μερικά και εχτές τους έδωσα την Instinctive! Καλά, τρελάθηκαν! Μέχρι και η Ρενάτα έφαγε αρκετό, που δεν της αρέσει πολύ αυτού του είδους η τροφή!
Ξαμολυθείτε
https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_food/feline_wet.aspx

τα ειχα δει στο site και τα περιμενα πως και πως...
Ευχαριστουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
εγω θα της τα παρω να τα δοκιμασει..σου ρχεται φαι πασχαλοπουλο ! 
Fotini
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
ενα δεν καταλαβα...πως η oral που ειναι για δοντακια βοηθα, αφου ειναι κονσερβα κι η κονσερβα ειναι απαγορευτικη για την ουλιτιδα...![]()
Ποιός είπε ότι οι κονσέρβες είναι απαγορευτικές για την ουλίτιδα;
Τα δικά μου έχουν και τα δύο και τρώνε υγρή τροφή
Και πάνε μια χαρά...Η συγκεκριμένη της R.C. πάντως, δε λέει ότι είναι για γάτες με ουλίτιδα, απλά είναι πιο μαλακά τα κομμάτια για να μπορούν να τα μασάνε γάτες μεγάλης ηλικίας με ευαίσθητα ούλα..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αααααα......Ποιός είπε ότι οι κονσέρβες είναι απαγορευτικές για την ουλίτιδα;Τα δικά μου έχουν και τα δύο και τρώνε υγρή τροφή
Και πάνε μια χαρά...
Η συγκεκριμένη της R.C. πάντως, δε λέει ότι είναι για γάτες με ουλίτιδα, απλά είναι πιο μαλακά τα κομμάτια για να μπορούν να τα μασάνε γάτες μεγάλης ηλικίας με ευαίσθητα ούλα..
ξερω οτι η κονσερβα κανει κακο στα δοντια...τους κανει καλο να ροκανιζουν τη ξηρα τροφη και αραια και που να τρωνε καμια κονσερβουλα...
Desdemona
Διάσημο μέλος
Άραγε πού να μπορεί να τις βρει κανείς στη Θεσσαλονίκη...;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool