aretha
Περιβόητο μέλος
Πάντως, στη γεύση πρέπει να είναι λίγο καλύτερες οι κροκέτες της εμπορικής σειράς, γιατί κι ο Πορδολέων, όπως η Μυρτούλα, τις sterilized τις τσακίζει και δεν τις έχει βαρεθεί καθόλου, ενώ για τις Young Male δεν τρελαινόταν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Παντος συμφωνα με τον κτηνιατρο μου τωρα τελευταια η Royal Canin απο αποψη ποιοτητας ειναι το απολυτο τοπ.Ειναι μακραν η καλυτερη.Τωρα προσφατα που αλλαξε διευθυνση η κατι τετοιο, τους περασε ολους στην "στροφη".Αυτα ηταν τα λογια του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Και η διάκριση μεταξύ Young Male - Young Female εξάλλου, πιο πολύ για λόγους εμπορικούς έγινε, παρά ουσίας. Αν δεν κάνω λάθος μάλιστα, δεν "έπιασε" όπως περίμεναν και θα τις ξανα"συγχωνεύσουν" σε ένα προϊόν (όπως είναι οι sterilized).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά καλησπέρα!
Εγώ τόσα χρόνια αγοράζω για την πολυμελή στειρωμένη γατοοικογένειά μου ξηρές τροφές της αμερικανικής NUTRO (Complete Care Indoor, Complete Care Light) για τις οποίες και ο κ.Πάνος από τον Αίλουρο και η άλλη κτηνίατρός μου μου είπαν ότι είναι πολύ καλές .... Δυστυχώς, τη συγκεκριμένη εταιρεία την αγόρασε η πολυεθνική Mars, θα παρασκευάζονται στην Αγγλία και από τότε σκέφτομαι σοβαρά να τους την αλλάξω με Royal Canin... Βέβαια, εκτός απότη Light που την παίρνω σε 3κιλα, την κανονική την αγόραζα σε 15κιλα, διότι είμαστε πολλοί, όπως σας έχω πει... Ξέρω ότι η Royal Canin Young Male για Neutered Cats έχει δεκάκιλο στο εξωτερικό...Εδώ υπάρχει; Για τη Royal Canin Sterilized μου είπαν ότι εδώ έρχεται μόνο έως το 4κιλο, όχι το 10 κιλο... Είμαι λοιπόν σε δίλλημα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας... Αγοράζει καμία/κανένας το 10 κιλο κάποιας από τις δύο αυτές τροφές;
Ευχαριστώ θερμά!
aretha
Περιβόητο μέλος
Ρώτησες στο πετ σοπ που ψωνίζεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω ότι μπορείς να αγοράσεις και μεγαλύτερες συσκευασίες Royal Canin, αλλά μόνο κατόπιν παραγγελίας.Ρώτησες στο πετ σοπ που ψωνίζεις;
Ναι...δυστυχώς, τη Sterilized τη φέρνουν μόνο έως 4kg. Για την Young Male θα ρωτήσω τον κτηνίατρο, αλλά με βόλευε καλύτερα η πρώτη διότι τους έκανα δοκιμή και την προτιμούν....

stellak
Διάσημο μέλος
Εάν δεν βγάλεις άκρη, (ή αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα) στείλε πμ να ... κάνω έλεγχο

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τη συγκεκριμένη τροφή ξέρω ότι υπάρχει δεκάκιλη συσκευασία. Εάν πάρεις στην εταιρεία που τις διανέμει στο 210 8194200 και ζητήσεις να σε συνδέσουν με το Τμήμα Κτηνιατρικών, νομίζω πως θα μπορέσουν να σου πουν πως μπορείς να την προμηθευτείς.
Εάν δεν βγάλεις άκρη, (ή αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα) στείλε πμ να ... κάνω έλεγχο![]()
Στέλλα, σε ευχαριστώ πολύ! Μία διευκρίνιση, όμως: αναφέρεσαι στη Young Male ή στη Sterilized? Διότι στο εξωτερικό υπάρχουν και οι δύο, για ενταύθα είναι το πρόβλημα (τη sterilized σε δύο pet shops μου είπαν ότι φέρνουν μόνο μέχρι 4κιλο)...
Αν δεν βγάλω άκρη, που το εύχομαι για να μην σε ενοχλώ και σένα, θα σου ζητήσω να ...επιθεωρήσεις! χιχιχιχιχχι
stellak
Διάσημο μέλος
Στέλλα, σε ευχαριστώ πολύ! Μία διευκρίνιση, όμως: αναφέρεσαι στη Young Male ή στη Sterilized? Διότι στο εξωτερικό υπάρχουν και οι δύο, για ενταύθα είναι το πρόβλημα (τη sterilized σε δύο pet shops μου είπαν ότι φέρνουν μόνο μέχρι 4κιλο)...
Αν δεν βγάλω άκρη, που το εύχομαι για να μην σε ενοχλώ και σένα, θα σου ζητήσω να ...επιθεωρήσεις! χιχιχιχιχχι
Αναφέρομαι στη Young Male Neutered. Τσέκαρα με τα Κτηνιατρικά μας και είναι σίγουρο ότι ο κτηνίατρός σου εφόσον εμπορεύεται τις μικρότερες συσκευασίες, μπορεί να σου παραγγείλει και τη μεγαλύτερη. Εάν δεν τις εμπορεύεται και θέλει, φέρε με σε επαφή
Εάν πάλι δεν βγάλεις άκρη, στείλε πμ να δούμε μαζί τι άλλο μπορώ να κάνω για σένα και τα (πολλά) "σπλάχνα" σου :cat::greycat::cat::greycat::cat::greycat:
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρωτάω για ένα γατούλι που έχω δώσει για φιλοξενία και με πιάνει ένα αγχος κάθε φορά αν τελειώνει το δίκιλο και σκεφτόμουν για τετράκιλη να τους πηγαίνω. Και σαφώς αν είνια έστω και λίγο πιο οικονομικές έ δε θα με χάλαγε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά να ρωτήσω οι τετράκιλες σου έρχονται πιο οικονομικά σε σχέση με τις δίκιλες;
Ρωτάω για ένα γατούλι που έχω δώσει για φιλοξενία και με πιάνει ένα αγχος κάθε φορά αν τελειώνει το δίκιλο και σκεφτόμουν για τετράκιλη να τους πηγαίνω. Και σαφώς αν είνια έστω και λίγο πιο οικονομικές έ δε θα με χάλαγε.
Νομίζω πως εξαρτάται από την εταιρεία...Η NUTRO που παίρνω τόσα χρόνια, σαφώς συμφέρει να παίρνεις τα τρίκιλα, απ' ότι τα 1.5 κιλού και το 15κιλο από τα 3κιλα...
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Δεκαπεντάκιλη μάλλον είναι πολύ να τους πηγαίνω για ένα γατί. Αλλά θα κοιτάξω για τρίκιλες ή τετράκιλες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
μαλλον ειναι πιο ευγεστη για αυτα.

Προσφατα δοκιμασα την νεα(νομιζω) εμπορικη σειρα της Royal Canin την Pure Feline.Εγω πηρα την Slimness(με12% λιπαρα) και αρεσε και στην "δυσκολη" Μυρτουλα.
Μοds μηπως να καναμε μια παρουσιαση για αυτην την σειρα.(Pure Feline της Royal Canin)

aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ έτσι νομίζω. Ο Πορδολέων τη βαρέθηκε πολύ γρήγορα τη Young Male κι έτσι το γυρίσαμε στη Sterilized, που την τρώει σαν τρελός!Παντος τα γατια μου προτιμουν την Royal Canin Sterilised 37 την εμπορικη σειρα δηλαδη,μαλλον ειναι πιο ευγεστη για αυτα.![]()
Νίκη, τέλεια ιδέα!Μοds μηπως να καναμε μια παρουσιαση για αυτην την σειρα.(Pure Feline της Royal Canin)![]()
(Εννοείται πως η ερώτησή σου εκλαμβάνεται ως εθελοντική προσφορά
)
. Δες αυτό και για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς σε τεχνικά θέματα (φωτογραφίες, πίνακες κ.λπ.) εδώ είμαστε εμείς!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη, τέλεια ιδέα!(Εννοείται πως η ερώτησή σου εκλαμβάνεται ως εθελοντική προσφορά
)
. Δες αυτό και για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς σε τεχνικά θέματα (φωτογραφίες, πίνακες κ.λπ.) εδώ είμαστε εμείς!!
![]()
O.Κ Αretha θα προσπαθησω
.Απλα θα το κανω το ΠΣΚ,γιατι απο αυριο με περιμενει πολλη δουλεια.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
O.Κ Αretha θα προσπαθησω.Απλα θα το κανω το ΠΣΚ,γιατι απο αυριο με περιμενει πολλη δουλεια.
![]()
Να είσαι καλά, Νίκη! Την είδα κι εγώ αυτή τη σειρά αλλά δεν είχα διαβάσει ακόμη κριτικές και δεν ξέρω αν είναι και για στειρωμένα γατουλίνια καλή... Όποτε μπορείς και έχεις τη διάθεση, θα θέλαμε πολύ ένα σχολιασμό και,παράλληλα, πες μας αν είναι και για στειρωμένα γατούλια!
aretha
Περιβόητο μέλος
Τέλεια, Νίκη, σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ!!O.Κ Αretha θα προσπαθησω.

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλεια, Νίκη, σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ!!![]()
Aretha, ήθελα να σου το γράψω και όλο το ξεχνώ...Όμως, με αυτή τη φωτογραφιούλα, δεν αντέχω: τα γατουλίνια σου είναι ένα όνειρο! Και ο μαυροασπρούλης δεν είναι που έχει μία μαύρη πινελιά σαν χειλόφωνο; Πώς τα ζωγραφίζει καμιά φορά η φύση αυτά τα πλάσματα!
aretha
Περιβόητο μέλος

Όντως, όλα τα γατάκια είναι σαν ζωγραφιστά...

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool