inferno
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μας αρέσει πολύ της pro plan , after care η γευση rich in salmon
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
ναι παιζει μεγαλο ρολο και σε εμενα το οικονομικο αλλα θελω τροφη καλης ποιοτητας οχι καμοια μουφα σαν τα φρισκιςεσυ ποιες τροφες εννοεις??
Όταν αγοράζεις την τροφή της Royal Canin, φαίνεται λίγο τσιμπημένη η τιμή, αλλά σκέψου πόσο σου κρατάει το 3,5κιλο
Εμένα μου κρατάει ενάμιση μήνα με 70 γραμμάρια την ημέρα και κάτι παραπάνω (δυο κροκετούλες για ανταμοιβή) οπότε μου κοστίζει 77 λεπτά την ημέρα η διατροφή του γάτου μου
Δεν είναι κανένα μεγάλο ποσό
Στο μέλλον, που θα στειρωθεί και ο μικρός, θα αγοράζω το δεκάκιλο, όπου η τιμή θα είναι ακόμα πιο συμφέρουσα, και θα ταϊζω τους γάτους μου με λιγότερο από 1,5 ευρώ τη μέρα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος

νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
παιδια εδω και 14 μερες δινω στην στειρωμενη γατουλα μου[στειρωση 1 οκτωμβρη] την τροφη για στειρωμενες θυληκες γατες και ειμαι ικανοποιημενος απο ποιοτητα αλλα δεν την χορταινει καθολου....δοκιμασα να τις βαλω περισσοτερο παροτι της αρεσει οσο και να φαει δεν χορταινει με αποτελεσμα να ζηταει και αλλο φαι και να γκρινιαζει....με την χιλλς που ετρωγε μικρη ουτε ζηταγε απο το φαι μου και με μικρη ποσοτητα ηταν ευχαριστημενη....θελω την γνωμη σας παιδια να ξαναγυρισω στην χιλλς αλλα την αντιστοιχη για στειρωμενες γατουλες???
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
παιδια εδω και 14 μερες δινω στην στειρωμενη γατουλα μου[στειρωση 1 οκτωμβρη] την τροφη για στειρωμενες θυληκες γατες και ειμαι ικανοποιημενος απο ποιοτητα αλλα δεν την χορταινει καθολου....δοκιμασα να τις βαλω περισσοτερο παροτι της αρεσει οσο και να φαει δεν χορταινει με αποτελεσμα να ζηταει και αλλο φαι και να γκρινιαζει....με την χιλλς που ετρωγε μικρη ουτε ζηταγε απο το φαι μου και με μικρη ποσοτητα ηταν ευχαριστημενη....θελω την γνωμη σας παιδια να ξαναγυρισω στην χιλλς αλλα την αντιστοιχη για στειρωμενες γατουλες???
Καλησπέρα!!! Πόσο είναι η γατούλα σου? Η δική μου που την στείρωσα το Σάββατο και είναι 7 μηνών μου είπε η κτηνίατρος μέχρι 10 μηνών να τρώει την kitten που έτρωγε και πριν και μετά να της δώσω για στειρωμένες.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος
Ίσως επειδή ήταν συνιθισμένος στην κανονική τροφή που του έδινε περισσότερες θερμίδες, τώρα πεινάει με αυτή για τα στειρωμένα που είναι πιο light. Κάπως σαν μεταβατικό στάδιο μέχρι να συνηθίσει πάλι στην ποσότητα...
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Πάντως και οι δικές μου εδώ και λίγες μέρες πεινάνε συνέχεια ενώ πριν δεν ήταν έτσι. Μήπως φταίει ο καιρός που χειμωνιάζει σιγά-σιγά και πεινάνε πιο πολύ?????

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
ναταλια νομιζω στην μικρουλα να δινεις λιγο παραπανω αποσο πρεπει αφου ειναι πολυ λεπτουλα![]()
Της δίνω παραπάνω απ όσο λέει η συσκευασία για τα κιλά της αλλά τρώει και κονσερβούλα. Παρ όλα αυτά ζητάει συνέχεια φαγητό...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δωσε στο κοριτσι να φαει, δεν κινδυνευει σιγουρα απο παχυσαρκεια, οταν ειναι κατω απο τα κιλα που πρεπει γραφει αλλη δοσολογια..Της δίνω παραπάνω απ όσο λέει η συσκευασία για τα κιλά της αλλά τρώει και κονσερβούλα. Παρ όλα αυτά ζητάει συνέχεια φαγητό...![]()
natalouko
Επιφανές μέλος
δωσε στο κοριτσι να φαει, δεν κινδυνευει σιγουρα απο παχυσαρκεια, οταν ειναι κατω απο τα κιλα που πρεπει γραφει αλλη δοσολογια..
Μα τις δίνω παραπάνω απ όσο πρέπει...

Απλά είναι λαίμαργη....

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
....η yuuki μου και ο ρουτης μου δεν τρωνε και πολυ φαι, και δεν τους αρεσαν ουτε οι κροκετες για στειρωμενα της rc ετσι τους βαζω και λιγη κονσερβουλλα μεσα για να φανε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!!Η Kika μου είναι σα να μην έκανε στείρωση,είναι ζωηρή και παιχνιδιάρα όπως πρίν.Όλη μέρα χοροπηδάει σαν κατσίκι,και δεν έχει βάλει γραμμάριοεγω πιστευω οτι εξαρτατε απο την αντιδραση του καθε ζωου απο την στειρωση και απο την δραστηριοτητα που εχει. Σαν εμενα η ρομινα μου ειναι αρκετα παστουλλα αλλα ολη μερα ειναι πανω κατω...και τρωει και το δικο της φαι αλλα και των αλλων τριων....η yuuki μου και ο ρουτης μου δεν τρωνε και πολυ φαι, και δεν τους αρεσαν ουτε οι κροκετες για στειρωμενα της rc ετσι τους βαζω και λιγη κονσερβουλλα μεσα για να φανε...
Παρ΄'ολα αυτά κανένα πιάτο δεν ξεφεύγει από την..μουσουδίτσα της για επιθεώρηση
Όταν ακούσει δε τον θόρυβο από το ψυγείο τρέχει βολίδα!!Έχει γίνει πολύ λιχούδω,αλλά δεν την φοβάμαι είναι μοντελάκι
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!!Η Kika μου είναι σα να μην έκανε στείρωση,είναι ζωηρή και παιχνιδιάρα όπως πρίν.Όλη μέρα χοροπηδάει σαν κατσίκι,και δεν έχει βάλει γραμμάριοΠαρ΄'ολα αυτά κανένα πιάτο δεν ξεφεύγει από την..μουσουδίτσα της για επιθεώρηση
Όταν ακούσει δε τον θόρυβο από το ψυγείο τρέχει βολίδα!!Έχει γίνει πολύ λιχούδω,αλλά δεν την φοβάμαι είναι μοντελάκι
![]()
στην ιδια περιπτωση εχω πεσει μην σου πω πως ειναι και πιο ζωηρη απο πριν της κανω στειρωση αλλα παροτι τρωει πολυ ειναι κομψοτατη!!
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μήπως να πάρουν μέρος στο next top model??? Τρέμε Καγιάααα!!!
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι τα μωρα μας ειναι καλυτερα απο τα μοντελα!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
εσυ ποιες τροφες εννοεις??