Σειρά τροφής Royal Canin

Είχα πάρει στην πριγκιπέσα την Sterilized της Royal Canin και ούτε που τη μύρισε.
Μας αρέσει πολύ της pro plan , after care η γευση rich in salmon

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι παιζει μεγαλο ρολο και σε εμενα το οικονομικο αλλα θελω τροφη καλης ποιοτητας οχι καμοια μουφα σαν τα φρισκις:confused:εσυ ποιες τροφες εννοεις??

Όταν αγοράζεις την τροφή της Royal Canin, φαίνεται λίγο τσιμπημένη η τιμή, αλλά σκέψου πόσο σου κρατάει το 3,5κιλο ;) Εμένα μου κρατάει ενάμιση μήνα με 70 γραμμάρια την ημέρα και κάτι παραπάνω (δυο κροκετούλες για ανταμοιβή) οπότε μου κοστίζει 77 λεπτά την ημέρα η διατροφή του γάτου μου ;) Δεν είναι κανένα μεγάλο ποσό :/: Στο μέλλον, που θα στειρωθεί και ο μικρός, θα αγοράζω το δεκάκιλο, όπου η τιμή θα είναι ακόμα πιο συμφέρουσα, και θα ταϊζω τους γάτους μου με λιγότερο από 1,5 ευρώ τη μέρα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την εχω δοκιμασει την αιμς και ειναι χαλια[και λιγα λεω] οσο για την ρουαλ τελικα την προτιμησα και ελπιζω να αξιζει τον κοπο που εκανα για να την βρω[και την τιμη φυσικα],παντως της εχω δωσει 2 φορες και με το που βλεπει την σακουλα τρεχει κοντα:)

Help, δεν την ικανοποιεί η Royal Canin

παιδια εδω και 14 μερες δινω στην στειρωμενη γατουλα μου[στειρωση 1 οκτωμβρη] την τροφη για στειρωμενες θυληκες γατες και ειμαι ικανοποιημενος απο ποιοτητα αλλα δεν την χορταινει καθολου....δοκιμασα να τις βαλω περισσοτερο παροτι της αρεσει οσο και να φαει δεν χορταινει με αποτελεσμα να ζηταει και αλλο φαι και να γκρινιαζει....με την χιλλς που ετρωγε μικρη ουτε ζηταγε απο το φαι μου και με μικρη ποσοτητα ηταν ευχαριστημενη....θελω την γνωμη σας παιδια να ξαναγυρισω στην χιλλς αλλα την αντιστοιχη για στειρωμενες γατουλες???

Καλησπέρα!Και η δικιά μου που την στείρωσα πρόσφατα θέλει συνέχεια να τρώει..Της δίνω κι'εγώ την Royal Canin (neuterised 37)-κάπως έτσι τεσπα,δεν θυμάμαι ακριβώς-αλλά πεινάει συνέχεια.Θεωρώ οτι είναι καλό να είσαι προσεκτικός στην ποσότητα καθώς οι στειρωμένες γατούλες έχουν την τάση να παχαίνουν!!Υπάρχει το ειδικό κυπελάκι που αναγράφεται η ημερήσια ποσότητα τροφής,ανάλογα με την ηλικία το βάρος κτλ.Θα το βρείς εκεί που προμηθεύεσαι την τροφή της

παιδια εδω και 14 μερες δινω στην στειρωμενη γατουλα μου[στειρωση 1 οκτωμβρη] την τροφη για στειρωμενες θυληκες γατες και ειμαι ικανοποιημενος απο ποιοτητα αλλα δεν την χορταινει καθολου....δοκιμασα να τις βαλω περισσοτερο παροτι της αρεσει οσο και να φαει δεν χορταινει με αποτελεσμα να ζηταει και αλλο φαι και να γκρινιαζει....με την χιλλς που ετρωγε μικρη ουτε ζηταγε απο το φαι μου και με μικρη ποσοτητα ηταν ευχαριστημενη....θελω την γνωμη σας παιδια να ξαναγυρισω στην χιλλς αλλα την αντιστοιχη για στειρωμενες γατουλες???

Καλησπέρα!!! Πόσο είναι η γατούλα σου? Η δική μου που την στείρωσα το Σάββατο και είναι 7 μηνών μου είπε η κτηνίατρος μέχρι 10 μηνών να τρώει την kitten που έτρωγε και πριν και μετά να της δώσω για στειρωμένες.:hmm::hmm:

ποσα γραμμαρια της δινεις την ημερα???:)

Ακριβώς το ίδιο κ ο δικός μου! Στειρώθηκε πριν δυο βδομάδες κ από τότε θέλει να τρώει το καταπέτασμα!! Του δίνω την Royal Canin Young Male από το κτηνιατρείο 70γρ την ημέρα κ μόλις με βλέπει στην κουζίνα έρχεται κ μου νιαουρίζει παραπονεμενα. Παλιότερα τον τάιζα κ εμενε φαγητο στο μπολακι του...τώρα το καθαρίζει μεχρι τελευταίου κόκκου!
Ίσως επειδή ήταν συνιθισμένος στην κανονική τροφή που του έδινε περισσότερες θερμίδες, τώρα πεινάει με αυτή για τα στειρωμένα που είναι πιο light. Κάπως σαν μεταβατικό στάδιο μέχρι να συνηθίσει πάλι στην ποσότητα...

ναι το εχω υποψιν μου για την ποσοτητα και η γιατρος που την ειδε ειπε πως παμε πολυ καλα και κρατιεται αδυνατη ενω αλλες γατουλες παχαινουν δραματικα σε 20 μερες....7,5 μηνων ειναι περιπου τωρα...δλδ ειναι φυσιολογικο που πειναει και δεν φταιει η τροφη???

Δεν νομίζω ότι φταίει η τροφή.:hmm::hmm: Πάντως και οι δικές μου εδώ και λίγες μέρες πεινάνε συνέχεια ενώ πριν δεν ήταν έτσι. Μήπως φταίει ο καιρός που χειμωνιάζει σιγά-σιγά και πεινάνε πιο πολύ?????:hmm::hmm::hmm:

ναταλια νομιζω στην μικρουλα να δινεις λιγο παραπανω αποσο πρεπει αφου ειναι πολυ λεπτουλα:)

ναταλια νομιζω στην μικρουλα να δινεις λιγο παραπανω αποσο πρεπει αφου ειναι πολυ λεπτουλα:)

Της δίνω παραπάνω απ όσο λέει η συσκευασία για τα κιλά της αλλά τρώει και κονσερβούλα. Παρ όλα αυτά ζητάει συνέχεια φαγητό...:/::/:

Της δίνω παραπάνω απ όσο λέει η συσκευασία για τα κιλά της αλλά τρώει και κονσερβούλα. Παρ όλα αυτά ζητάει συνέχεια φαγητό...:/::/:
δωσε στο κοριτσι να φαει, δεν κινδυνευει σιγουρα απο παχυσαρκεια, οταν ειναι κατω απο τα κιλα που πρεπει γραφει αλλη δοσολογια..

δωσε στο κοριτσι να φαει, δεν κινδυνευει σιγουρα απο παχυσαρκεια, οταν ειναι κατω απο τα κιλα που πρεπει γραφει αλλη δοσολογια..

Μα τις δίνω παραπάνω απ όσο πρέπει...:P:P:P Απλά είναι λαίμαργη....;););)

εγω πιστευω οτι εξαρτατε απο την αντιδραση του καθε ζωου απο την στειρωση και απο την δραστηριοτητα που εχει. Σαν εμενα η ρομινα μου ειναι αρκετα παστουλλα αλλα ολη μερα ειναι πανω κατω...και τρωει και το δικο της φαι αλλα και των αλλων τριων:/:....η yuuki μου και ο ρουτης μου δεν τρωνε και πολυ φαι, και δεν τους αρεσαν ουτε οι κροκετες για στειρωμενα της rc ετσι τους βαζω και λιγη κονσερβουλλα μεσα για να φανε...

εγω πιστευω οτι εξαρτατε απο την αντιδραση του καθε ζωου απο την στειρωση και απο την δραστηριοτητα που εχει. Σαν εμενα η ρομινα μου ειναι αρκετα παστουλλα αλλα ολη μερα ειναι πανω κατω...και τρωει και το δικο της φαι αλλα και των αλλων τριων:/:....η yuuki μου και ο ρουτης μου δεν τρωνε και πολυ φαι, και δεν τους αρεσαν ουτε οι κροκετες για στειρωμενα της rc ετσι τους βαζω και λιγη κονσερβουλλα μεσα για να φανε...
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!!Η Kika μου είναι σα να μην έκανε στείρωση,είναι ζωηρή και παιχνιδιάρα όπως πρίν.Όλη μέρα χοροπηδάει σαν κατσίκι,και δεν έχει βάλει γραμμάριο:blink:Παρ΄'ολα αυτά κανένα πιάτο δεν ξεφεύγει από την..μουσουδίτσα της για επιθεώρηση:PΌταν ακούσει δε τον θόρυβο από το ψυγείο τρέχει βολίδα!!Έχει γίνει πολύ λιχούδω,αλλά δεν την φοβάμαι είναι μοντελάκι:cool:

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!!Η Kika μου είναι σα να μην έκανε στείρωση,είναι ζωηρή και παιχνιδιάρα όπως πρίν.Όλη μέρα χοροπηδάει σαν κατσίκι,και δεν έχει βάλει γραμμάριο:blink:Παρ΄'ολα αυτά κανένα πιάτο δεν ξεφεύγει από την..μουσουδίτσα της για επιθεώρηση:PΌταν ακούσει δε τον θόρυβο από το ψυγείο τρέχει βολίδα!!Έχει γίνει πολύ λιχούδω,αλλά δεν την φοβάμαι είναι μοντελάκι:cool:

στην ιδια περιπτωση εχω πεσει μην σου πω πως ειναι και πιο ζωηρη απο πριν της κανω στειρωση αλλα παροτι τρωει πολυ ειναι κομψοτατη!!

Bρέ τα παιδιά μας ετοιμάζονται για γατοκαλιστεία μάλλον και δεν το ξέρουμε:lol::lol::lol:Μήπως να πάρουν μέρος στο next top model??? Τρέμε Καγιάααα!!!:P

:up:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι τα μωρα μας ειναι καλυτερα απο τα μοντελα!!!!!!

Χε,χε,χαζομαμάδες και χαζομπαμπάδες!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back