Σειρά τροφής Royal Canin

Είμαστε και το καμαρώνουμε!!!!:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Royal Canin Fit 32

Γατογονείς..θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος απο εσάς έχει δοκιμάσει την rc fit 32!:rolleyes::rolleyes: διαβαζα σημερα γι αυτην και μου φανηκε αρκετα ενδιαφερουσα..και μαλιστα με μονο 15% λιπαρα..καλα δεν ειναι??:hmm::hmm::):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτη ειναι και για γατες που εχουν προσβαση εξω...θελεις καποια που να ειναι για κατι συγκεκριμενο?

αυτη ειναι και για γατες που εχουν προσβαση εξω...θελεις καποια που να ειναι για κατι συγκεκριμενο?

το πετ σοπ που ψωνιζω (η αποθηκη της αννας) φερνει 15κιλα..και τα χωριζει σε σακουλια του ενος κιλου..το πουλαει περιπου 5 ευρω το κιλο..το θεωρω πολυ καλη τιμη!:):) και ηθελα να ξερω αν ειναι καλη ωστε να δινω αυτη στο Λουκουμα..ή εστω συνδιαστικη με κάποια αλλη.. :happy::happy:

ναι, θεωρω οτι ειναι καλη, αλλα εχει χαμηλη ποσοτητα πρωτεινων 32% ..οποτε αν θα την συνδιασεις με καποια αλλη να βρεις μια με περισσοτερες πρωτεινες..:hmm:

ναι, θεωρω οτι ειναι καλη, αλλα εχει χαμηλη ποσοτητα πρωτεινων 32% ..οποτε αν θα την συνδιασεις με καποια αλλη να βρεις μια με περισσοτερες πρωτεινες..:hmm:

λες ε?? ποσο ειναι δηλαδη ενα καλο ποσοστο?:hmm::hmm:σκεφτομουνα να την συνδιασω με την sensible μιας και εχει αποδειχθει αρκετα ευαισθητος ο Λουκουμας..:redface::redface:

για αγορακι νεαρο θεωρω οτι ενα καλο ποσοστο πρωτεινων ειναι 37-41%. για πες μου ομως ξανα γιατι δεν θυμαμαι..σε ποιο πραγμα ειναι ευαισθητος? :P

για αγορακι νεαρο θεωρω οτι ενα καλο ποσοστο πρωτεινων ειναι 37-41%. για πες μου ομως ξανα γιατι δεν θυμαμαι..σε ποιο πραγμα ειναι ευαισθητος? :P

ποια σειρα εχει τετοιο ποσοστο?:hmm::hmm: ειναι ευαισθητος σε ολα..:P:Pστα στομαχικα του τα δερματικα του..:redface::redface:

ενδιαφερουσα..:hmm::hmm: αν και δεν ξερω αν η γευση ψαρι θα τον ενθουσιασει..:/::/:

κατι αλλο μιας και σε πετυχα!:P:lol: ποσο κανουν τα φακελακια της rc?:redface:

ενδιαφερουσα..:hmm::hmm: αν και δεν ξερω αν η γευση ψαρι θα τον ενθουσιασει..:/::/:

κατι αλλο μιας και σε πετυχα!:P:lol: ποσο κανουν τα φακελακια της rc?:redface:
θα την τρωει αναμικτη αποτι λες οποτε δεν νομιζω να μην την φαει:)
δεν ξερω αν ολα τα φακελακια ειναι η ιδια τιμη, αλλα τα ρεναλ το κουτι με 12 εκαναν 14 ευρω...οποτε περιπου τοσα θα ειναι!:)

θα την τρωει αναμικτη αποτι λες οποτε δεν νομιζω να μην την φαει:)
δεν ξερω αν ολα τα φακελακια ειναι η ιδια τιμη, αλλα τα ρεναλ το κουτι με 12 εκαναν 14 ευρω...οποτε περιπου τοσα θα ειναι!:)

αναμεικτη ελεγα..αλλα αν παιρνω 2 δικιλα των 18 ευρω δεν βγαινω οικονομικα..:/::/::redface: και αν μου λες και τα φακελακια αλλα 14..θα βγω απ'τα παραθυρα..:redface::redface: πωπω ρε παιδι μου φωτια ειναι..θα μεινω στα gourmet μαλλον..:redface:

εγω πιστευω οτι μια καλη συνδιαστικη λύση ειναι αυτή https://www.royalcanin.co.uk/PDF/neutered_skin_young_male.pdf κανει και για στομαχικα και δερματικα:) για τα φακελακια δεν ειναι πολυ ακριβα αν σκεφτεις οτι θα του δινεις μισο καθε 2 μερες για λιχουδια..

εγω πιστευω οτι μια καλη συνδιαστικη λύση ειναι αυτή https://www.royalcanin.co.uk/PDF/neutered_skin_young_male.pdf κανει και για στομαχικα και δερματικα:) για τα φακελακια δεν ειναι πολυ ακριβα αν σκεφτεις οτι θα του δινεις μισο καθε 2 μερες για λιχουδια..

αυτη ηταν η αρχικη μου σκεψη..απλα ελεγα να μην τον ξεκινησω με τροφη για στειρωμενα απο τωρα..:redface::redface: μα εγω δινω στο Λουκουμα καθε 2 μερες ενα ολοκληρο φακελακι..αρα θελω μια 12καδα το μηνα..:down::down:

ε να του δινει μισο καλε!! 85 γρ ειναι το φακελακι!!! προσεξε , αυτη ειναι η skin young male, οχι η young male!:) βρεεε αυτη κανει καλυτερα παντως για την ηλικια του παρα η fit και η sensible που ειναι για ενηλικα γατια!

ε να του δινει μισο καλε!! 85 γρ ειναι το φακελακι!!! προσεξε , αυτη ειναι η skin young male, οχι η young male!:) βρεεε αυτη κανει καλυτερα παντως για την ηλικια του παρα η fit και η sensible που ειναι για ενηλικα γατια!

ουφ! δυσκολο να εισαι γατομανα!:P:P:lol::lol::lol: αλλοι δινουν friskies κ εγω για τον κυριο Λουκουμα ψαχνω και συνδιαστικα!:redface::redface: προς το παρον θα περιμενω να τελειωσει η sterilized με την sensible που του πηρα συνδιαστηκα για αρχη και μολις τελειωσουν θα παρω αυτη..η αληθεια ειναι οτι μου την προτεινε και η γιατρος!:):) τωρα για τα φακελακια θα το δω..μισο μου φαινεται λιγο..:redface::redface: ισως βρω καποιο καλο και οικονομικο περα απο τα gourmet perle που ομολογουμενως τρελλαινεται..:D:D

Σιμώνη μιά καλή σειρά είναι και η Pure Feline της Royal Canin.:)
Εμείς πέρνουμε εδώ και καιρό την Slimness με 12% λιπαρά και 42% πρωτείνες.
Πρέπει να είναι εύγεστη γιατί αρέσει στην ...δύσκολη Μυρτώ.;)
Την ανακατέβουμε βέβαια με την Hill's light(8% λιπαρά) γιατί κάνουμε δίαιτα!;)
Πάντος μόνο οι κροκέτες της Royal Canin και Hill's δεν προκαλούν δυσανεξία (με εμετούς) στην Μυρτώ, από όλες τις κροκέτες που έχουμε κατά καιρούς δοκιμάσει.:hmm:

Σιμώνη μιά καλή σειρά είναι και η Pure Feline της Royal Canin.:)
Εμείς πέρνουμε εδώ και καιρό την Slimness με 12% λιπαρά και 42% πρωτείνες.
Πρέπει να είναι εύγεστη γιατί αρέσει στην ...δύσκολη Μυρτώ.;)
Την ανακατέβουμε βέβαια με την Hill's light(8% λιπαρά) γιατί κάνουμε δίαιτα!;)
Πάντος μόνο οι κροκέτες της Royal Canin και Hill's δεν προκαλούν δυσανεξία (με εμετούς) στην Μυρτώ, από όλες τις κροκέτες που έχουμε κατά καιρούς δοκιμάσει.:hmm:

ναι την εχω δει κ εγω αυτην...και αυτη και η αλλες σειρες φαινονται ενδιαφερουσες..:happy::happy: ουφ..πολλα προιοντα ρε παιδι μου και μπερδευεσε..:/::/::redface::redface: προς το παρον σημερα του παρηγγειλα αμμο και ειπα στην κοπελα να μου φερει και φακελακια rc ενα Intense Beauty και ενα Instinctive να δοκιμασουμε και βλεπουμε..:redface::redface::happy:

Λοιπόν η Ραϊσα έτρωγε και την fit 32 και την slimness της RC και της άρεσαν και οι δύο πάρα πολύ...:):) Τώρα για την περίπτωση του λουκουμά που έχει ευαισθησίες ίσως πρέπει να του δώσεις κάποια ειδική τροφή...:hmm::hmm:

Λοιπόν η Ραϊσα έτρωγε και την fit 32 και την slimness της RC και της άρεσαν και οι δύο πάρα πολύ...:):) Τώρα για την περίπτωση του λουκουμά που έχει ευαισθησίες ίσως πρέπει να του δώσεις κάποια ειδική τροφή...:hmm::hmm:

μια καλη που μου προτεινε η γιατρος αλλα και η evelynkar ειναι η young male skin..κανει και και για τα δερματικα του..:happy::happy: αλλα 15 euro το 1,5 κιλο??:/::/: ουφ ουφ τα νιωθω τα χρεη να με πνιγουνε!:redface::redface::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back