natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ τώρα της παίρνω την young female και το 1,5 κιλό είχε περίπου τόσο...μια καλη που μου προτεινε η γιατρος αλλα και η evelynkar ειναι η young male skin..κανει και και για τα δερματικα του..αλλα 15 euro το 1,5 κιλο??
ουφ ουφ τα νιωθω τα χρεη να με πνιγουνε!
![]()

Άσε ας μην μιλήσουμε για έξοδα...
Έχω 4 γατιά και το καθένα τρώει διαφορετική τροφή, συν τα αδεσποτούλια μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

την αριστη υγεια και ομορφια μας σε αυτη την οφειλουμε...και στην Αναστασια που μας τη συστησε

εχουμε δοκιμασει πολλες πολλες αλλες...σαν τη fit 32 καμια!
αυτη τη τροφη δινω σε μια αστειρωτη ενηλικη θηλυκια, σε μια στειρωμενη ενηλικη θηλυκια και σε εναν αστειρωτο αχορταγο αντρα...
σταθεροποιει το βαρος τους, κανουν καλα σφιχτα κακα, δεν κανουν εμετο με τριχομπαλες και εχουν ομορφη απαλη γουνα

να θυμηθω μετα να περασω απο τη royal για τα ποσοστα μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Κάνει μια τρίχα όνειρο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγω απο εκει τη παιρνω! η Αννα τη συστηνει ανεπιφυλακτα και ειναι πολυ ψαγμενη γενικα με τις τροφεςτο πετ σοπ που ψωνιζω (η αποθηκη της αννας) φερνει 15κιλα..και τα χωριζει σε σακουλια του ενος κιλου..το πουλαει περιπου 5 ευρω το κιλο..το θεωρω πολυ καλη τιμη!και ηθελα να ξερω αν ειναι καλη ωστε να δινω αυτη στο Λουκουμα..ή εστω συνδιαστικη με κάποια αλλη..
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ειναι η καλυτερη τροφη του κοσμου
την αριστη υγεια και ομορφια μας σε αυτη την οφειλουμε...και στην Αναστασια που μας τη συστησε
εχουμε δοκιμασει πολλες πολλες αλλες...σαν τη fit 32 καμια!
αυτη τη τροφη δινω σε μια αστειρωτη ενηλικη θηλυκια, σε μια στειρωμενη ενηλικη θηλυκια και σε εναν αστειρωτο αχορταγο αντρα...
σταθεροποιει το βαρος τους, κανουν καλα σφιχτα κακα, δεν κανουν εμετο με τριχομπαλες και εχουν ομορφη απαλη γουνα
να θυμηθω μετα να περασω απο τη royal για τα ποσοστα μου
![]()
πρεπει να βγαζεις πολλα απο την royal canin ε??

χμ..ωστε εσυ την προτεινεις..γιατι η Evelynkar μου λεει μηπως ειναι χαμηλο το ποσοστο πρωτεινης της για την ηλικια του Λουκουμα..

aporw
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω απο εκει τη παιρνω! η Αννα τη συστηνει ανεπιφυλακτα και ειναι πολυ ψαγμενη γενικα με τις τροφες![]()
αυτη μου την προτεινε..νομιζω μου ειπε καπου 5 euro το κιλο..

ειναι μια χαρα! αν ειναι οντως καταλληλη για τον Λουκουμα..

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ο γάτος σου είναι στειρωμένος; Αν ναι και έχει προβληματάκια δερματικά, πολύ καλή είναι η Skin Neutered young male από το κτηνιατρείοΚάνει μια τρίχα όνειρο!
αυτη μου την προτεινε η κτηνιατρος μας..!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ποσο ακριβως ειναι?πρεπει να βγαζεις πολλα απο την royal canin ε??χμ..ωστε εσυ την προτεινεις..γιατι η Evelynkar μου λεει μηπως ειναι χαμηλο το ποσοστο πρωτεινης της για την ηλικια του Λουκουμα..
![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τοτε ισως να του τη ξεκινησεις μετα το ετος...ειναι μπεμπουλης και θελει πρωτεινηειναι περιπου 7 μηνων..![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
τοτε ισως να του τη ξεκινησεις μετα το ετος...ειναι μπεμπουλης και θελει πρωτεινη![]()

μαλλον καπως ετσι θα γινει..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τα Βιρμανακια, κανουν βουτιες σε αυτα τα φακελακιαναι την εχω δει κ εγω αυτην...και αυτη και η αλλες σειρες φαινονται ενδιαφερουσες..ουφ..πολλα προιοντα ρε παιδι μου και μπερδευεσε..
προς το παρον σημερα του παρηγγειλα αμμο και ειπα στην κοπελα να μου φερει και φακελακια rc ενα Intense Beauty και ενα Instinctive να δοκιμασουμε και βλεπουμε..
![]()

γινεται μιλαμε παρτυ
απο κονσερβα μονο αυτες τους δινω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
τα Βιρμανακια, κανουν βουτιες σε αυτα τα φακελακιαγινεται μιλαμε παρτυ
απο κονσερβα μονο αυτες τους δινω...
Επειδή θέλω να τους αλλάξω τις κονσέρβες που τρώνε, αυτή τους την δίνεις κάθε μέρα????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι, δεν κανει καθε μερα για τα κακακια και το δοντακια τους! 1-2 φορες τη βδομαδα, για 3 γατες ενα φακελακι τη φορα...ειναι το μεζεδακι μαςΕπειδή θέλω να τους αλλάξω τις κονσέρβες που τρώνε, αυτή τους την δίνεις κάθε μέρα????![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
οχι, δεν κανει καθε μερα για τα κακακια και το δοντακια τους! 1-2 φορες τη βδομαδα, για 3 γατες ενα φακελακι τη φορα...ειναι το μεζεδακι μας![]()
Αυτό το κάθε μέρα το ξέρω ότι δεν είναι καλό, αλλά πως το κόβουμε???

Μια φορά προσπάθησα και κόντεψε να φάει εμένα από την γκρίνια της...

Αλλά πρέπει να το κάνω....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
τα Βιρμανακια, κανουν βουτιες σε αυτα τα φακελακιαγινεται μιλαμε παρτυ
απο κονσερβα μονο αυτες τους δινω...
αληθεια???

πηρα κι εγω να δουμε αν θα αρεσει στο αντρακι μου!

οχι, δεν κανει καθε μερα για τα κακακια και το δοντακια τους! 1-2 φορες τη βδομαδα, για 3 γατες ενα φακελακι τη φορα...ειναι το μεζεδακι μας![]()
3 γατες ενα φακελακι??

τι βασανιστιρια ειναι αυτα??

ουτε για μυρωδια δεν φτανει!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό το κάθε μέρα το ξέρω ότι δεν είναι καλό, αλλά πως το κόβουμε???Μια φορά προσπάθησα και κόντεψε να φάει εμένα από την γκρίνια της...
Αλλά πρέπει να το κάνω....![]()
εγω του δινω ενα φακελακι καθε 2 μερες..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειμαι αυστηρη μαμα εγωαληθεια???πηρα κι εγω να δουμε αν θα αρεσει στο αντρακι μου!
3 γατες ενα φακελακι??τι βασανιστιρια ειναι αυτα??
ουτε για μυρωδια δεν φτανει!
![]()

αντε μπορει να τους δινω 1.5
ενταξει ειναι μωρεεγω του δινω ενα φακελακι καθε 2 μερες..![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
ειμαι αυστηρη μαμα εγωαντε μπορει να τους δινω 1.5
Θα έρθω για εντατικά μαθήματα...Πως θα γίνω αυστηρή!!!!
Τις έχω λίγο κακομάθει είναι η αλήθεια...
![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ειμαι αυστηρη μαμα εγωαντε μπορει να τους δινω 1.5
ενταξει ειναι μωρε![]()
αυστηρη μανουλα!

ετσι νομιζω κι εγω..στην ελεγα για καθε μερα..μετα εγινα αυστηρη!

μεχρι τωρα του εδινα gourmet gold ή perle..ειπα να δοκιμασω και τα rc.. αν και δεν ειναι πολυ φθηνα και δεν ξερω αν με παιρνει να του δινω τετοια συνεχεια..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool