Terifique
Δραστήριο μέλος
Eγω ,αφου τα σκας που τα σκας , θα σου προτεινα να κοιταξεις κατι σε Orijen,Acana,Arden Grange(χωρις σιτηρα οι δυο πρωτες).
Πολυ καλυτερες κατα την γνωμη μου.
Σε super market η καλυτερη που θα βρεις για γατα ειναι η Purina ONE kitten μιας κ θες για γατι.Και παλι ειναι γεματη καλαμποκι κ γλουτενη.Πφφ...![]()
Ναι και απ' ότι διαβάζω εδώ πολλοί αναφέρουν την Orijen. Οπότε θα την δώ και αυτήν..., θα φρικάρει το μικρό με τις τόσες αλλαγές. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το ψάξω πολύ αυτήν την περίοδο γιατί είμαι σε ακινησία (εχώ διαλύσει το γόνατο μου) και μου ψωνίζουν άλλοι.
Σε γενικές γραμμές καταλαβαίνω οτι αποφεύγουμε καλαμπόκι και γλουτένη. Σωστά; Thanks για τα tips!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλαμποκι(γενικα σιτηρα εκτους του ρυζιου),γλουτενη,σογια,χημικα συντηριτικα(ΒΗΑ,ΒΗΤ,ethoxyquin),υποπροιοντα αγνωστης προελευσης,χρωστικες.Σε γενικές γραμμές καταλαβαίνω οτι αποφεύγουμε καλαμπόκι και γλουτένη. Σωστά; Thanks για τα tips!!!![]()

Περαστικα σου με το γονατο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
Καλαμποκι(γενικα σιτηρα εκτους του ρυζιου),γλουτενη,σογια,χημικα συντηριτικα(ΒΗΑ,ΒΗΤ,ethoxyquin),υποπροιοντα αγνωστης προελευσης,χρωστικες.
Περαστικα σου με το γονατο!
Thanks για τα περαστικά!!! Τελικά θέλει ψάξιμο καλό το θέμα... και γενικά υπάρχει η αντίληψη 'αφού αγοράζω κάτι γνωστό, θα είναι το καλύτερο για το γατί μου'!!! Πόσο εκμετάλευση πέφτει τελικά στους αφελείς και νεόφερτους στο θέμα.... ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!

anna29
Νεοφερμένο μέλος
φιλε νικο, απο οτι το εχω ψαξει η acana εχει και αυτη σιτηρα.....θεωρω την orijen ως την καλυτερη (τυπου βιολογικη απο καναδα) και επισης την hill's....συμφωνω μαζι σου για την purina απο σουπερ-μαρκετ......και η pro-plan της purina θεωρω οτι ειναι καλη....οσο για την r/c ο δικος μου εκανε εμετο..(ειναι η μονη τροφη που δεν τρωει...μαλλον κατι τον πειραζει στη συγκεκριμενη)
την arden δεν την ξερω...οσο για whiskas, friskies κτλ νομιζω οτι ειναι σαν τα mac donald's

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
φιλε νικο, απο οτι το εχω ψαξει η acana εχει και αυτη σιτηρα
Γεια!

Oι σκυλισια σειρα ,η απλη οχι η grain-free, εχει ρυζι και βρωμη. Δεν τα θεωρω τοσο ''κακα'' συστατικα γιατι κ στο μαγειρευτο που ταιζα εβαζα κ ρυζι - και γενικα το ρυζι,ειδικα αν ειναι μαυρο ,ειναι πολυ καλο και υποαλλεργικο συστατικο
. Η grain-free ,σκυλισια και γατισια, δεν εχουν σιτηρα και πηγη υδατανθρακων ειναι η πατατα(οπως και στην Orijen). Την Hills θα την επελεγα αν ημουν καπου στην ξενιτια και ηταν η καλυτερη που μπορουσα να βρω αντι για friskies/whiskas
.Δεν απεχει κ πολυ...
Oλα αυτα ειναι σχετικα βεβαια γιατι καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα(πχ ο γατος σου με την RC).Οποτε ολα στη πραξη φαινονται
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna29
Νεοφερμένο μέλος
οκ νομιζα οτι ειδα καλαμποκι, σογια κλπ. θα το ξανακοιταξω...thanks.....επισης δεν ηξερα οτι εχει και grain-free......οσο για την hill's την προμοταρουν πολυ οι κτηνιατροι αλλα γενικοτερα και στο εξωτερικο που πηγαινω την θεωρουν απο τις καλυτερες.......
(προσωπικα θεωρω την orijen την καλυτερη και εννοειται οτι το ρυζι ειναι οκ....νομιζω και η βρωμη....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eχω ριξει εγω καβγαδες με κτηνιατρους κ πετσοπαδες για την hills...Ουυυυυυυ!την hill's την προμοταρουν πολυ οι κτηνιατροι

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγω την hills την θεωρω λιγο πιο πανω απο φρισκις..
anna29
Νεοφερμένο μέλος
εσυ ποια προτιμας;
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγω??? εγω της δινω την κτηνιατρικη σειρα για στειρωμενα της rc, αλλα θεωρω καλυτερες την ακανα κ οριτζεν. επειδη ομως η γατα μου ειναι πολυ ιδιοτροπη με το φαι της, προς το παρων δεν την αλλαζω..
anna29
Νεοφερμένο μέλος
συμφωνουμε βλεπω......εγω του δινω orijen kitten και hill's ή purina pro plan kitten (την rc δεν μπορει να την φαει, βλεπε παραπανω)....acana θα δοκιμασω καποια στιγμη

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εγω μενω μονιμα στο εξωτερικο και την τροφη της hills (κυριως την science diet) την εχουν λιγο πιο πανω απο τις τροφες του σουπερμαρκετ. Εντελως χαλια τροφη. Ουτε για treat δεν θα του την εδινα
anna29
Νεοφερμένο μέλος
αληθεια; δεν το ηξερα....
κι εγω πηγαινω συνεχεια εξωτερικο και δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο-ισα ισα που την θεωρουν απο τις πιο καλες.....εσυ τι προτεινεις απο τις μαρκες που κυκλοφορουν ελλαδα (εκτος απο orijen + acana);Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δεν ξερω τι αλλες τροφες κυκλοφορουν. Αν ειχα να διαλλεξω (χωρις την orijen και την acana μεσα) θα διαλλεγα ισως applaws και μετα rc
anna29
Νεοφερμένο μέλος
οκ καταλαβα.....την applaws δεν την εχω δει ποτε πουθενα και μενω κεντρικα και εχω παει σε πολλα petshops.....οσο για την rc δεν μπορει να την φαει το δικο μου γιατι μαλλον περιεχει καποιο συστατικο που τον πειραζει.......thanx παντως

ΗΛΙΑΣ19443
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!Γνωρίζει κάποιος/α να μου πεί αν η τροφή RC persian kitten 32 σταμάτησε να πωλείται και αν αντικαταστάθηκε απο την RC κitten 36;
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα!!!Καλησπέρα!Γνωρίζει κάποιος/α να μου πεί αν η τροφή RC persian kitten 32 σταμάτησε να πωλείται και αν αντικαταστάθηκε απο την RC κitten 36;

Η kitten 36 είναι για γατάκια κάθε ράτσας ενώ η persian kitten 32 απευθύνεται στα περσικά γατάκια. Τώρα αν την καταργήσανε, δεν το γνωρίζω. Πάντως η kitten 36 υπήρχε..

moukelis
Επιφανές μέλος
Γενικα η Royal σταματα τις ειδικες τροφες για ρατσες...μου το εχει πει αντιπροσωπος της.Τωρα αν συγκεκριμενη η τροφη για τα περσικα καταργηθηκε δε γνωριζω,η kitten 36 παντως ειναι αλλο πραγμα,οπως ειπε και η Ναταλια τροφη για ολα τα μικρα γατακια,οχι στοχευμενη για καποια φυλη.
ΗΛΙΑΣ19443
Νεοφερμένο μέλος
Eυχαριστώ κορίτσια!Γνωρίζω την διαφορά τους,απλά έκανα μια παραγγελία για persian kitten(3 δίκιλες συσκευασίες) σε pet shop και τελικά μου παραδώσανε μετά απο μια βδομάδα την kitten 36 και μου είπαν αυτό σαν δικαιολογία.Θέλω να δώ απλά αν ισχύει ή με κορο'ι΄δεύουν
marzep
Δραστήριο μέλος
Καλησπερα.Παρηγγειλα την PK32 προχθες και θα ερθει την Παρασκευη.Επειδη παιρνω συγκεκριμενες τροφες,δεν εχω καποια ενημερωση για πιθανο σταματημα του συγκεκριμενου κωδικου.Eυχαριστώ κορίτσια!Γνωρίζω την διαφορά τους,απλά έκανα μια παραγγελία για persian kitten(3 δίκιλες συσκευασίες) σε pet shop και τελικά μου παραδώσανε μετά απο μια βδομάδα την kitten 36 και μου είπαν αυτό σαν δικαιολογία.Θέλω να δώ απλά αν ισχύει ή με κορο'ι΄δεύουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool