Σειρά τροφής Royal Canin

Απάντηση: Royal canin persian kitten.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση,αν μπορείς σε παρακαλώ ενημέρωσε με την Παρασκευή αν σου συμβεί κάτι ανάλογο με εμένα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση,αν μπορείς σε παρακαλώ ενημέρωσε με την Παρασκευή αν σου συμβεί κάτι ανάλογο με εμένα..

Δεν έχει καταργηθεί, απλά δεν την φέρνουν όλοι. Εγώ την έπαιρνα από τον κτηνίατρο, αλλά με ενημέρωσε ότι ο διανομέας του σταμάταγε τον κωδικό. Την βρίσκω σε πέτ σοπ στην αθήνα την πέρσιαν κίττεν. Όταν ρώτησα την πετ σοπου σχετικά μου είχε πει ότι δεν συμφέρει πολλούς να την έχουν, γιατί δεν πολυ περπατάει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω τις αλλαξα τροφη τωρα και της δινω roayal cannin ελ-πιζω να ειναι καλη μαρκα για την μικρη μου και να της αρεσει σημερα σιγκεκριμενα την αγορασα.......:):):)

Απάντηση: Royal Canin για μετά τη στείρωση

Mετά τη στείρωση του Λάκη του πήρα μια ποιοτικότερη τροφή, τη royal canin young male για στειρωμενους αρσενικούς...την τρώει με ευχαριστηση (οχι οτι ηταν ποτε δυσκολος στο φαγητο :P). Εκείνο που ειδα ομως στη συσταση ειναι το καλαμποκι...τώρα αυτό ειναι καλό?

Γράφω κι εδώ σχετικά με τη νόσο του κατωτέρου ουροποιητικού που εμφάνισε πέρισυ μετά το καλοκαίρι και φέτος πάλι ο Τούλης μου.
Τα γατόνια μου όλα τρώνε εδώ κι ενάμισυ χρόνο την Young Male και Female της Royal Canin την οποία αγοράζω σε δεκάκιλη συσκευασία η οποία μου κοστίζει 68 ευρώ αλλά διαρκεί ενάμισυ μήνα για τις τρεις μου γάτες οπότε απο οικονομικής αποψης είναι συμφέρουσα.
Το θέμα είναι μήπως? παρότι είναι premium τροφή δημιουργεί στον Τούλη το πρόβλημα στο ουροποιητικό. Στο Bark Avenue μου πρότειναν μια super premium τροφή την Arden Grange Sensitive που απο απόψεως τιμής και μαζί με την έκπτωση που μου κάνουν θα κοστίζει μόλις 2 ευρώ περισσότερο, όμως ξέρει κανεις τίποτα γι αυτές? Είναι Αγγλικές και πολύ προσεγμένες στα συστατικά τους.

Απο συζητήσεις που έχω κάνει με Κτηνιάτρους, έχω καταλήξει πως:
- Αν μια γάτα είναι ευαίσθητη στο ουροποιητικό... ότι και να τρώει θα την πάθει την ζημιά αργά ή γρήγορα. Αν έχουμε τον νού μας... η γάτα γλυτώνει.

Τώρα σχετικά με το ποιά τροφή είναι καλή ή όχι δεν μπορώ να σου πω, μιας και κάθε γάτα αντιδρά διαφορετικά στην κάθε τροφή, και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.
Μια γάτα μπορεί να τρώει την καλύτερη τροφή και να πάθει πέτρα ή να φράξει.. όπως και να τρώει την πιο απλή και να μην πάθει και τίποτα...(αλλά ποιος θα ρισκάρει?):hmm:

Σημαντικό ρόλο παίζει η υγεία της γάτας, η ζωή που κάνει (κινητικότητα, άσκηση, παιχνίδι) και τα κιλά της.:/:
Όσο πιο καθιστική ζωή κάνει και όσο πιο παχιά είναι... οι πιθανότητες αυξάνουν, σε συνδυασμό βέβαια και με την προδιάθεση....

σ'ευχαριστώ julia
τον προσέχω όσο μπορώ κι ακόμα παραπάνω
και τις δύο φορές το κατάλαβα αμέσως και δεν έπαθε αποφραξη και τον έχω πάει ΑΜΕΣΑ στο γιατρό που του έκανε όλες τις αιματολογικές και τον εξέτασε και του έκανε κι ακτινογραφία
όλα τα όργανα είναι εντάξει και τα νεφρά κυρίως καθως κι οι αιματολογικές τέλειες
απλά είπα μήπως η τροφή δημιουργεί κάτι και πρέπει να την αλλάξω

Κατάλαβα...
Μπορεί απλά να είναι "κατασκευαστικό" το θέμα του, οπότε δεν θα κάνει διαφορά μεγάλη μια τροφή ή μια άλλη..ή απλά ο οργανισμός να δουλεύει έτσι.:hmm:

Μπορείς να του αλλάξεις τροφή, (μην ξεκινήσεις με την μεγάλη συσκευασία όμως...:redface:) και να δείς πως θα αντιδράσει. Το κακό είναι ότι οι τροφές θέλουν χρόνο για να δείξουν αν κάνουν τελικά καλό ή κακό...:/:

Και φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε ποτέ, αν τελικά το όποιο αποτέλεσμα ήταν μόνο εξαιτίας της τάδε τροφής....:/::hmm:

έχεις δίκιο
προς το παρόν θα του δίνω για λίγο καιρό την royal canin diabetic γιατί βρήκαμε ελάχιστα ανεβασμένο το σάκχαρο αίματος (ίσως κι απο το stress)
κι αφού επαναλάβουμε με ένα τεστ απο το αυτάκι θα συζητήσω και με το γιατρό πάλι το θέμα αυτό
thanks και πάλι

Royal canin Young male

Καλημέρα, Ψάχνω να βρω την Young Male της Royal Canin στην Αθήνα και
πιο συγκεκριμένα στο Νέο Κόσμο ή σε κάποια κοντινή περιοχή. Μπορεί κάποιος
να μου δώσει πληροφορίες;
Ευχαριστώ

Απάντηση: Royal canin Young male

Καλημέρα :) Όλα τα κτηνιατρεία έχουν αυτες τις τροφές,και κάποια πετ σοπ φαντάζομαι.Εδώ τουλάχιστον δεν υπάρχει κτηνιατρείο που να μην την έχει..

Royal Canin για γατάκι

Έψαξα αλλά δεν βρήκα ίδιο θέμα με αυτό αλλά αν κάνω λάθος με συγχωρείτε!:redface: Λοιπόν έχω μια απορία. Ξέρω ότι υπάρχει η Royal canin για γατάκια αλλά από 4 μηνών. Το γατάκι μου είναι 2μιση μηνών περίπου, κοντεύει 3. Υπάρχει σειρά που είναι για μικρότερες γατούλες; Και αν δεν υπάρχει η Οντίλ μου θα μπορεί να τα μασήσει; Θα της δώσουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά..;

Θα ανοίξω σύντομα και θεματάκι να την γνωρίσετε καλύτερα! Είναι μία γλύκα η αγάπη μου.:clapup::kissing:

Απάντηση: Royal Canin για γατάκι.

Ναι νομίζω υπάρχει η babycat 34 για μικρότερα γατάκια :)

αλήθειά; Πολύ χαίρομαι!! Διάβασα και στις κριτικές αλλά δεν ήταν. :redface: Ευχαριστώ πολύ :) Και η οντίλ μου σε ευχαριστεί με ένα φιλάκι

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να μασήσει τις κροκέτες κάνει και καλό για τα δόντια αλλά μπορείς να τις μουλιάσεις και σε νερό :) Φιλάκια στην Οντίλ

ναι αυτο θα κάνω αν και ούτε εγώ νομίζω να χει πρόβλημα! Έχει μασήσει όλα τα έπιπλα (γιατί αλλάζει δοντάκια;)) μαζί με το χέρι μου:D οπότε μια χαρά.

Τον Πάρη τον ταϊζω απο 2 μηνών περίπου με royal kanin 36 που ειναι για γατάκια απο 4 μηνων μέχρι ενός έτους, γιατι στην Τριπολη δεν εβρισκα πουθενά την Babycat. Ο κτηνιατρος μου είπε ότι αφού μπορεί και τις μασάει δεν έχει πρόβλημα :)

Royal canin babycat 34

Ποια η γνώμη σας για την τροφούλα "royal canin babycat 34"?
(Δεν την βρίσκω στις κριτικές.:/:Aν υπάρχει κάτι σχετικά με την συγκεκριμένη τροφή, σας παρακαλώ στειλτε μου το link..)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Royal canin babycat 34

Ειναι ιδια με αυτη αν δεν κανω λαθος,απο την κτηνιατρικη σειρα.Τη βρισκω καλη για γατακια,γιατι εχει πολυ μικρες κροκετες που μπορουν να μασησουν κι ετσι η μεταβαση στην στερεα τροφη ειναι πιο ευκολη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ:D:D
Ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κονσέρβα?:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back