Σειρά τροφής Schesir

yodaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
Τη γατοτροφή Schesir τη ξέρετε; Τα γατόνια μου την προτιμούν πολύ. Αλλα θα ήθελα να ξέρω αν είναι καλές??? :hmm:

Και μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω στην Ελλάδα αυτα τα (Drinkwell Pet Fountain) γιατι αν τα πάρω μέσω net μετά πως θα αγοράζω φίλτρα????:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν την είχα ξανακούσει αυτή τη μάρκα.:hmm:
Βρήκα το site τους και απ' όσο βλέπω φαίνεται μάλλον καλή. Ποια απ' όλες τις τροφές αγοράζεις (νωπή/ξηρή); Αν δεις τα συστατικά που αναγράφονται πάνω, μπορείς να καταλάβεις πολλά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα τις κονσέρβες πάντως τις καταβροχθίζουν (όταν παίρνουμε). Ειδικά αυτή με τον τόνο και το κόπουλο μου έρχεται να την φάω και εγώ..:lol:

Tις κονσέρβες αγοράζω ξηρή τροφή δεν έχω βρει. Έχει κατι μικρές κονσερβούλες ατομικές που τις βρήκα πολύ βολικές γιατι η Σκουλίκ μου είναι ολιγόφαγη:redface::rolleyes: και πάντα πέταγα την μισή. Επίσης μου άρεσαν γιατί έχουν μεγάλη ποικιλία σε γευσης αλλά είναι λιγο ακριβές:/:

ναι τις ξερω και εγω,δεν εχω παρει ποτε γιατι με 6 γατια ,τι να φθουρισει....αλλα μου ειπαν απο το pet shop ,χθες συγκεκριμενα που εψαχνα,οτι ειναι πολυ καλες.

Από πού αγοράζετε τις κονσέρβες αυτές;

Πήρα μια φορά αλλά δεν την έφαγαν....
Πάντως εμένα μου άρεσε τρομερά η μυρωδιά της!
Περιέχει υποτίθεται κανονικό κρέας και είναι πανάκριβη.
Φωτεινή υπάρχει στο Zωόπολις, Χάρητος 9, Κολωνάκι.

δηλαδην τι τιμη εχουν?καταλαβα οτι θα ηταν ακριβη πολυ και ουτε που ρωτησα στο pet shop:redface:

δηλαδην τι τιμη εχουν?καταλαβα οτι θα ηταν ακριβη πολυ και ουτε που ρωτησα στο pet shop:redface:
Δεν θυμάμαι. Eδω στο θέμα με τα pet shop που δεν πουλάνε ζώα, υπάρχει τηλέφωνο για το συγκεκριμένο και μπορείς να ρωτήσεις.

Άσχετο αλλά εγώ του είχα πάρει τελευταία μια την "petreet" κοτόπουλο με ρύζι είναι και είναι ακριβώς έτσι...Έχει στον πάτο αληθινό ρύζι και πάνω μπουκίτσες κοτόπουλο!!!:blink:
Τίς ξέρει κανείς?? Είναι καλές? Έχει 42% κοτόπουλο μέσα...Ο Φρού τρελλάθηκε πάντως...:hmm:

Είναι ιταλικές.

ναι ,τις εχω δει και εγω αλλα δεν τις πηρα,καποιος ειχε ρωτησει παλιοτερα για αυτες σε αλλο θεμα,αν το βρω...

Εδώ είναι το θέμα για τις petreet.
Πάντως εγώ δε ρισκάρω να πάρω κονσέρβες, τουλάχιστον για λίγο καιρό ακόμα, τώρα που κατάφερα με τα χίλια ζόρια τον μικρό να φάει σκέτες κροκέτες...
Ας τις εμπεδώσει πρώτα, και μετά παίρνουμε και καμιά λιχουδιά.;) :rolleyes:

Eυχαριστώ Αλίκη. Εγώ πάντως τελευταία του δίνω μια φορά την βδομάδα, κάθε Σάββατο έτσι για αλλαγή...Δεν το έκανα παλιά ..Τον λυπάμαι όμως να τρώει συνέχεια το ίδιο φαγητό:P

εγω την εχω πατησει με τα δυο,τους δινω ξηρα και περιμενουν κονσερβα,ευτυχως τα αλλα τρωνε μονο ξηρα,την κονσερβα δεν την θελουν:)

εγω την εχω πατησει με τα δυο,τους δινω ξηρα και περιμενουν κονσερβα,ευτυχως τα αλλα τρωνε μονο ξηρα,την κονσερβα δεν την θελουν:)
Αυτά που δεν θέλουν την κονσέρβα είναι θηλυκά?

Αυτά που δεν θέλουν την κονσέρβα είναι θηλυκά?
Ωχ!:blink: Λες να έχει να κάνει;:hmm:
Πλάκα-πλάκα, η Αρήθα δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τις κροκέτες (αν και τρώει και τη νωπή όταν της δώσω), μόνο ο Πορδολέων μου έκανε κόνξες... Βρε, λες; :hmm:

Ωχ!:blink: Λες να έχει να κάνει;:hmm:
Πλάκα-πλάκα, η Αρήθα δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τις κροκέτες (αν και τρώει και τη νωπή όταν της δώσω), μόνο ο Πορδολέων μου έκανε κόνξες... Βρε, λες; :hmm:
Noμίζω ότι τα αρσενικά έχουν περισσότερη μανία με τις κονσέρβες.
Πχ. Σίβα που δεν τρώει καθόλου ξηρά.
Βλέπω ότι οι δύο θηλυκές που έχω τώρα σπίτι προτιμούν ξηρά.
Του μπαμπά μου επίσης τρώει μόνο ξηρά.
Μήπως τα αρσενικά ενστικτωδώς στρέφονται στην κονσέρβα επειδή δεν δημιουργεί ουρολοιθιάσεις?:hmm:

ειναι και θηλυκα και αρσενικα

πάντως τώρα που το λέτε:hmm:, δυσκολεύτηκα και εγώ πάρα πολύ για να συνηθίσει ο Ρούντολφ και ο Ντομένικο την ξηρά τροφή! Ενώ η Τζέσι τρώει μόνο ξήρα, κονσέρβα αραιά και που και μη σας πω με το ζόρι!

Toν 85 γρ. κοτσίζουν 0,98 στο pet shop. Εμένα η μικρή μου η θηλυκια δε θέλει καθούλου την ξηρή τροφη:(:( και επειδή τρώει λίγο και πολλές φορές γι' αυτό μου άρεσαν:D αλλά πιο πολλή αρεσαν σε εκείνη ουτε της gourmet δεν τρώει πολλές φορές τοσο της αρέσουν;);)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back