RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω?όποτε τους παίρνω λιχουδιές τις προτιμώ αυτές τις κονσέρβες...τις βρίσκω με 0,90...και τα "παιδιά"προτιμούν το κοτόπουλο της σειράς...
Που τις βρίσκεις με 0,90. έχει και μια συσκευασία με 6 κονσερβούλες μικρές ατομικές αυτές θέλει η μικρη μου.

Απο γευσεις όμως έχει πάρα πολλές γιατι της αρέσει η ποκιλία τις κόκκινες τρώει πολλή δεν θυμάμε τη είναι και είμαι στο γραφείο τωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
στις ζωοτροφές βάζουν τα...υπόλοιπα.ειδικά οι κονσέρβες είναι τα πιο βρώμικα.βέβαια μερικές εταιρίες προσπαθούν και έχουν καλά συστατικά αλλά επειδή βλέπετε κοτοπουλα,σολωμούς και τετοια μην ταπιστεύτε κιόλας..
σίγουρα καταξιωμένες εταίρίες είναι καλύτερες από μια πχ του μαγαζιού της γειτονιάς μας αλλά ..μη περιμένετε και πολλά.
προτιμώ χίλιες φορες ξηρα τροφή,αν και εκεί ποιός ξερει τι βάζουν...
να θυμάστε ότι οι γάτες είναι σαρκοφάγες,αρα μη νομίζετε ότι επειδή το τρώει έιναι και καλή τροφή...ίσως και το αντίθετο..όσο το τρώει λαίμαργα,είναι ίσως γιατί έχει πολλά κρεατικα αποβλητα μέσα..
σας μαυρισα τη ψυχή λίγο,αλλά δυστυχώς μεχρι και μεγαλες εταιρίες έχουν παει στα δικαστήρια για τα βρωμικα που βαζουν μεσα..
και είναι και φυσικό ετσι,όταν εχει 70 λεπτα μια κονσερβα τι θα χει μεσα?αστακούς??
τσεκάρετε παντως τα συστατικά από πισω και να προτιμάτε τις μεγαλες περιεκτικότητες.πχ να λεει 80% κοτοπουλο είναι κατι καλύτερο.
οι ιδανικές είναι οι φαρμακευτικές αλλά είναι πανακριβες και μονο αν έχει πρόβλημα το ζώο.είναι αγευστες τελείως βεβαια,αλλα αυτό δείχνει και τη ποιότητα τους.
Παντως ο γάτος μου ξετρελλαινεται με φακελάκια gourmet,τα υπόλοιπα τα σνομπάρει και η ξηρά της royal canine επίσης είναι η μόνη που τρωει.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ακριβώς! Τα υποπροϊόντα κρέατος (αυτιά, οπλές, εντόσθια κ.ά.) μπορεί σ'εμάς να φαίνονται σιχαμερά, αλλά είναι μέρος της φυσικής διατροφής της γάτας. Σε άγρια κατάσταση, τα αιλουροειδή που κυνηγούν τρώνε ολόκληρο το θήραμα και έτσι καταφέρνουν να παίρνουν όλα τα συστατικά που χρειάζονται, τα οποία δεν περιέχονται στο σκέτο ψαχνό (π.χ. ασβέστιο από κόκκαλα και δόντια, φυτικές ίνες από τα υπολείμματα τροφής στα εντόσθια των φυτοφάγων ζώων κ.λπ.).Aυτα που βάζουν μεσα υποπριοντα ειναι. Το λένε κιολας. Οτι σιχαμερο δεν πρώει ο άνθρωπος. Αλλά εκεινες δεν της πειράζει.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια το θεμα εδω ήταν μια συγκεκριμένη τροφή και φύγαμε...
Πειράζει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Γιατί το δικό μας έχει μαγειρευτεί με αλάτι, λάδι, μπαχαρικά, ντομάτα κι ένα σωρό άλλα που είναι από βλαβερά μέχρι και επικίνδυνα για τις γάτες. Βραστό κοτόπουλο δίνω κι εγώ στα δικά μου, αλλά το βράζω μόνο γι' αυτά, εντελώς σκέτο (και τρελαίνονται).Αλλα γιατι να μην τρώνε και απο το δικο μας δηλαδή ανθρώπινο όπως ψητο ή βραστο κοτόπουλο.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Αλλά δεν είναι πλήρης διατροφή, γι' αυτό δεν κάνει να το δίνει κανείς σε μόνιμη βάση ως αποκλειστική τροφή. Σε συνδυασμό όμως με την ξηρά είναι μια χαρά!

cosette
Δραστήριο μέλος
Αφού της βάζω κονσέρβα και κάνει πως την σκεπάζει(και καλά δεν την θέλει). Το μόνο καλό είναι ότι οι αδεσποτούλες μου, με τα χούγια της, τρώνε καλά

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού της βάζω κονσέρβα και κάνει πως την σκεπάζει(και καλά δεν την θέλει).
Καλά, εισαι πολύ τυχερή!!!!!!!!!Μακάρι και τα δικά μου να τη σνομπάρανε. Μισώ τις κονσερβες! Ειναι βρωμερες και βρωμιά. Με αυτες δεν ειναι ποτε καθαρό το μερος που ταίζω

Dafnoyla
Νεοφερμένο μέλος
από κονσέρβα της αρέσει μόνο η Σίμπα με το κοκτέιλ
θαλασσινών. Βέβαια 2-3 φορές της έχω βάλει και τόνο,
αυτόν που τρώμε κι εμείς, και δεν μπορώ να πω οτι τον
αγάπησε, αλλά όταν ακούει τον ήχο από το σακουλάκι
της ξηράς έρχεται νιαουρίζοντας
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ο μικρός μου τρελαίνεται για τις Schesir. Πραγματικά φαίνονται πολύ ποιοτικές, το περιεχόμενο είναι πραγματικά σαν μαγειρεμένο φαγητό. Το ψάρι μυρίζει ψάρι, το κοτόπουλο κοτόπουλο!
Έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Οχι αλλά για να το λές εγώ σε εμπιστεύομαι έτσι θα είναι!!!!!! θα τις δοκιμάσω από που τις παίρνεις;;;

Από το πετ στην Αγίας Θεοδώρας στο κέντρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
επίσης να ξαναπώ ότι τις ίδιες κονσέρβες μου έρχεται να τις φαω και εγώ..
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Αχ τι μου κάνεις τι μου κάνεις!!!!!!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Eυχαριστώ Νότα!Desdemona, το θέμα σου συγχωνεύτηκε με ίδιο θεμα που προυπήρχε..
επίσης να ξαναπώ ότι τις ίδιες κονσέρβες μου έρχεται να τις φαω και εγώ..
Κι εμένα μου έρχεται να τις φάω, τι πράγμα είναι τούτο...Ειδικά αυτήν με το σολομό και την κόκκινη σάλτσα....μιαμμ

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η γατούλα μου, είναι πέντε μηνών και τρώει τρία γεύματα ημερησίως. Πρωΐ - βράδυ κροκέτες και το μεσημέρι κονσέρβα. Οι κροκέτες, δεν της πολυαρέσουν, πάντα θα τις φάει με δόσεις. Από τις φρίσκις ,που πήρα μια κ΄μοναδική φορά, μέχρι και τις royal canin (αυτές τις τρώει κάπως καλύτερα). Από κονσέρβες, δεν τρώει καθόλου με όρεξη τις kItten, που είναι νιανιά, τρώει σε δόσεις όλες τις μάρκες που έχω κατά καιρούς αγοράσει, αλλά, σταθερά ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ για τις κονσέρβες Schesir. Είναι η αλήθεια, από όσες έχω αγοράσει, αυτές εμφανώς έχουν κομμάτια κρέας αναγνωρίσιμο και ό,τι άλλο περιέχουν (κοτόπουλο, τόνο, θαλασσινά, ρύζι κλπ) και μυρίζουν θαυμάσια, εν αντιθέσει με τις λοιπές κονσέρβες ,και έχουν και μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Δεν έχω βρει τις κροκέτες ,που βγάζει η εταιρία, τις είδα σε σάιτ στο ίντερνετ, πρέπει και αυτές να είναι καλές.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool