RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλιστα θα πάρω και εγώ για την καινούρια γατούλα μου δίστιχος η παλιά μου γάτα δεν πρόλαβε να το δοκιμάσει αυτό…ελπίζω η αδελφή μου να της αγοράσει κανένα τέτοιο σνακ. Να ρωτήσω τώρα άμα βάλουμε ξερή τροφή με αυτό το γάλα θα της αρέσει της γάτας άραγε. Εσείς τι λέτε ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rena-miou
Νεοφερμένο μέλος

panapetr
Νεοφερμένο μέλος
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος
Αρχικά, η Τιτίκα με κυνηγούσε σε όλη τη κουζίνα για να της βάλλω να φάει, αλλά αυτό το κάνει πολύ συχνά τελευταία. Έχει γίνει λαίμαργη μετά τη στείρωση
Της έβαλα να δοκιμάσει, έγλειψε λίγο και μετά το άφησε. Ξαναδοκίμασα, αλλά δεν το πλησίασε καθόλου.Μετά, αφού δεν άρεσε στην Τιτίκα... το έδωσα στις αδέσποτούλες.
Και εδώ είναι το περίεργο
. Μόνο ένα γατάκι (4-5μηνών) το δοκίμασε, οι μεγάλες ούτε να το χ%%σουν

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Ζωή να'χει το ψυχουλάκι μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το στήθος κοτόπουλου της Sheba όμως μια χαρά το έσκισε! Περίεργο γατί...To γάλα πάντως έχει πυκνότητα και χρώμα σαν εβαπορέ. Από μυρωδιά εμένα μου φάνηκε σχετικά άοσμο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Havana
Διάσημο μέλος

anastasiaka
Νεοφερμένο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Serpentine
Νεοφερμένο μέλος
Όντως κρίμα τα λεφτά για τόσο λίγο προιόν. Αν το έπινε τουλάχιστον χαλάλι... Ούτε που το άγγιξε![]()
Θα συμφωνήσω...
Δυστυχώς δεν της έκανε καμία εντύπωση! Αν και εμένα το δοκίμασε και
και της πέρασε αδιάφορο...
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας!!! Πριν 2 μέρες η μαμά μου πείρε ένα δώρο ένα γατάκι. Είναι περσικό τη λένε Λαίδη είναι μόλις 2 μηνών και πολύ παχνιδιάρα. Έχω να σας ρωτήσω κάτι. Πήνει πολύ νερό. Είναι φυσιολογικό; Και επίσης αυτό το γάλα Whiskas κάνει και για μικρά γατάκια; Σας παρακαλώ απαντήστε μου.![]()
Το νερό μόνο καλό κάνει πιστεύω! Τώρα για γαλατάκι δεν χρειάζεται νομίζω από δύο μηνών και πάνω, αλλά αν είναι να της δώσεις, καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο ειδικό για μικρά γατάκια και καλύτερης ποιότητας από το Whiskas.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Δεν θα το πάρω σε καμία περίπτωση.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool