Σειρά τροφής Whiskas

Καλες γιορτές και από μένα! Tdora εγώ Ελικώνος μένω, σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΜΜΜΜΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Μάλιστα θα πάρω και εγώ για την καινούρια γατούλα μου δίστιχος η παλιά μου γάτα δεν πρόλαβε να το δοκιμάσει αυτό…ελπίζω η αδελφή μου να της αγοράσει κανένα τέτοιο σνακ. Να ρωτήσω τώρα άμα βάλουμε ξερή τροφή με αυτό το γάλα θα της αρέσει της γάτας άραγε. Εσείς τι λέτε ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μοιάζει με corn-flakes!!Καλό θα είναι για πρωινό! Και ο δικός μου ξετρελαίνεται για το cat-milk και γενικότερα ότι έχει σχέση με υγράς μορφής τροφές.Να δείτε πως τρώει τις σούπες θα γελάσετε..το ρύζι κολλάει στα μουστάκια:lol:

Στην Πεπίτα μου αρέσει πολύ το catmilk. Το θεωρώ εξαιρετικό προϊόν. Τις το δίνω μία φορά την εβδομάδα και το πίνει με ευχαρίστηση. Προβλήματα με την κοιλίτσα τις σε διάρροιες είχα όταν ήταν πολύ μωρό και τις έδινα γιαούρτι. Μόλις έβλεπε το κεσεδάκι έκανε σαν παλαβή. Ο κτηνίατρος όμως μου είπε τότε ότι δεν πρέπει και έτσι το σταμάτησα. Τώρα τελευταία και αφού πίνει το catmilk, της έχω δώσει και γιαούρτι και δεν είδα κάποια διαφορά. Ίσως να μην την πειράζει επειδή πλέον έχει μεγαλώσει. Ίσως επειδή αρκετές φορές τις δίνω σπιτικό φαγητό γιατί το ζητάει με επιμονή.

xa xa xa οκ θα το δοκιμάσω στην καινουρια γατα μου(οταν πάρω)

Και εγώ το πήρα για να το δοκιμάσω.
Αρχικά, η Τιτίκα με κυνηγούσε σε όλη τη κουζίνα για να της βάλλω να φάει, αλλά αυτό το κάνει πολύ συχνά τελευταία. Έχει γίνει λαίμαργη μετά τη στείρωση:/: Της έβαλα να δοκιμάσει, έγλειψε λίγο και μετά το άφησε. Ξαναδοκίμασα, αλλά δεν το πλησίασε καθόλου.

Μετά, αφού δεν άρεσε στην Τιτίκα... το έδωσα στις αδέσποτούλες.
Και εδώ είναι το περίεργο:blink:. Μόνο ένα γατάκι (4-5μηνών) το δοκίμασε, οι μεγάλες ούτε να το χ%%σουν:lol::lol:

Εγώ δεν δοκίμασα ακόμα! Ναι έιμαι εξωγήινος!!!:lol::lol:

Πάντως, μεταξύ μας, η δικιά μου που τρώει μόνο κροκέτα (Royal Canin, Hills) όποτε της δίνω whiskas cat milk (μία στο μήνα περίπου), οι ακαθαρσίες της βγάζουν μια μπόχα!!!! Με το συμπάθειο :lol::lol::lol::lol: Ζωή να'χει το ψυχουλάκι μου...

Μόλις πήρα κι εγώ το catmilk και της το έδωσα. Το μύρισε καλά καλά και΄δεν αξιώθηκε καν να βάλει τη γώσσα της να το δοκιμάσει! Το περιφρόνησε κανονικότατα :mad: Το στήθος κοτόπουλου της Sheba όμως μια χαρά το έσκισε! Περίεργο γατί...
To γάλα πάντως έχει πυκνότητα και χρώμα σαν εβαπορέ. Από μυρωδιά εμένα μου φάνηκε σχετικά άοσμο:hmm:.

Το περίεργο είναι πως ενώ έχει σίγουρα την επεξεργασία εβαπορέ γάλακτος (το δηλώνει το κιτρινωπό χρώμα του), λέει ότι και καλά μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο "για 4 μέρες". Πολύ αμφιβάλλω γι'αυτό! Για το ΝΟΥΝΟΥ δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Ένα τέτοιο διάστημα είναι υπερβολικά μικρό, και υποψιάζομαι ότι το κάνει η Whhiskas για κατανάλωση των προϊόντων της καθαρά....

Παιδιά εμένα η Μπιάνκα μου πεθαίνει για το γαλατάκι αυτό.Κάνει σαν τρελή και το εξαφανίζει σε δευτερόλεπτα!!!:lol:

εμενα παλι μου φαινετε ακριβο ενα μπαρουφακι τοσο δα σχεδον μιας χρησης να κανει 1.80 η 2.80 κατι κουφο δε θυμαμαι...

Στο Μασούτη έχει 1,22!:blink:

Το πήρε και η αδερφή μου στη γάτα της αλλά δεν συγκινήθηκε... ουτε να το γλυψει ούτε τίποτα... Γενικα αν οι γατες σας δεν το πινουν το γάλα μην περιμενετε πως θα συγκινηθούν απο το νεο αυτο προιον και θα αλλαξουν συνηθειες....

Όντως κρίμα τα λεφτά για τόσο λίγο προιόν. Αν το έπινε τουλάχιστον χαλάλι... Ούτε που το άγγιξε:/:

Όντως κρίμα τα λεφτά για τόσο λίγο προιόν. Αν το έπινε τουλάχιστον χαλάλι... Ούτε που το άγγιξε:/:

Θα συμφωνήσω...
Δυστυχώς δεν της έκανε καμία εντύπωση! Αν και εμένα το δοκίμασε και
και της πέρασε αδιάφορο...

Γεια σας!!! Πριν 2 μέρες η μαμά μου πείρε ένα δώρο ένα γατάκι. Είναι περσικό τη λένε Λαίδη είναι μόλις 2 μηνών και πολύ παχνιδιάρα. Έχω να σας ρωτήσω κάτι. Πήνει πολύ νερό. Είναι φυσιολογικό; Και επίσης αυτό το γάλα Whiskas κάνει και για μικρά γατάκια; Σας παρακαλώ απαντήστε μου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα δώσει στους γατούληδες την ώρα που έπρεπε να ταϊστούν αλλά δεν το ήπιαν. Το μύρισαν αλλά δεν ήπιαν παρόλο που πεινούσαν πολύ. Προτιμούν το φρέσκο γάλα, αν και τώρα πια δεν τους δίνουμε. Μωρά έπιναν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!!! Πριν 2 μέρες η μαμά μου πείρε ένα δώρο ένα γατάκι. Είναι περσικό τη λένε Λαίδη είναι μόλις 2 μηνών και πολύ παχνιδιάρα. Έχω να σας ρωτήσω κάτι. Πήνει πολύ νερό. Είναι φυσιολογικό; Και επίσης αυτό το γάλα Whiskas κάνει και για μικρά γατάκια; Σας παρακαλώ απαντήστε μου.:)

Το νερό μόνο καλό κάνει πιστεύω! Τώρα για γαλατάκι δεν χρειάζεται νομίζω από δύο μηνών και πάνω, αλλά αν είναι να της δώσεις, καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο ειδικό για μικρά γατάκια και καλύτερης ποιότητας από το Whiskas.

Εγώ πάλι πιστέυω ότι το συγκεκριμένο προιόν.... απλά είναι άλλη μια κοροιδία.... και αλλος ενας τρόπος να εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για τα γατάκια μας.... :(

Δεν θα το πάρω σε καμία περίπτωση.....;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back