ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Ρίξτε μια ματιά για ποιάν τροφή μιλάω..ZiwiPeak Daily Cat Cuisine Dry Food
ZiwiPeak Cuisine pet food is a complete, natural balanced real-meat diet prepared with care in New Zealand beneath the Bay of Plenty's celebrated peak, Mt. Maunganui. The peak health of cats depends on the sustenance they get from real meat. ZiwiPeak products are formulated with the same balance of meat ingredients that cats would find by hunting in the wild. It's the diet that nature intended. Energize your cat with the nutritional value of a raw meat diet, with the convenience of air-dried jerky style portions.
ZiwiPeak ingredients are sourced from livestock ranch-raised (free of antibiotics and hormones) on New Zealand's green fields and fish from its clear blue waters. Only ingredients 'passed fit for human consumption' make the grade - no artificial colors, preservatives, fillers or grains. ZiwiPeak Cuisine is suitable to feed your pet at any stage of life - from kitten to mature adult. Most importantly, cats love the taste!
ZiwiPeak Cuisine is available in air-dried pouches. The gentle air-drying process delivers a high quality diet while maintaining the nutritional integrity of the natural raw materials. Air-drying is a sterile and safe food processing method, carried out under controlled conditions. Food is best used within 30 days after opening and can be stored in the freezer.
ZiwiPeak Cuisine for Cats Meat Choices:
- Lamb (meat min 65%, lamb organs min 19.5%): The ranch-raised lamb used in ZiwiPeak Cuisine is a pure source of high quality protein and fats. Lamb provides these essential proteins and fats that cats need in their diet for muscle and brain function. Lamb is also a relatively new and substantially different meat source for many pets, and as such, it has wide appeal as an allergen-free product.
- Venison (meat min 65%, venison organs min 19.5%): The premium quality ranch-raised venison in ZiwiPeak Cuisine has plenty of connective tissue incorporated to provide regular, digestible levels of both Chondroitin and Glucosamine that nutritionally supports long-term joint health. Venison is also a relatively new and substantially different meat source, making it another fine option for an allergen-free product.
- Venison & Fish (meat min 50%, venison organs min 19.5%, Hoki fish min 15%): In addition to the benefits of Venison (see above) Hoki Fish provides Essential Fatty Acids like Omega-3 and Omega-6 which help build a healthier immune system. Cats are unable to make these Essential Fatty Acids without a dietary source.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
παντως εγω εμεινα απολυτα ευχαριστημενη απο αυτο το πετ σοπ και εχω σκοπο να ψωνιζω απο εκει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Aπό τις κριτικές που διάβασα απο ιδιοκτήτες γατιών σαν και τα δικά μας τα καμάρια υποθέτω πως ναι...Ακούγεται πολύ καλή, αλλά θα την φάνε τα σκασμένα τα δικά μου???![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Ωραία τότε!!!Aπό τις κριτικές που διάβασα απο ιδιοκτήτες γατιών σαν και τα δικά μας τα καμάρια υποθέτω πως ναι...![]()

Και απ ότι διάβασα είναι για όλες τις ηλικίες οπότε κάνει και για στειρωμένα!!!
Θα περιμένουμε τότε να της φέρουν Ελλάδα!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αν δεν την φέρει στην Ελλάδα που μάλλον θα την φέρει μου είπε θα την παραγγείλουμε απο Ιταλία (η πιο κοντινή μας χώρα)πήρα εγώ τηλ. τον Ιταλό...Ωραία τότε!!!Και απ ότι διάβασα είναι για όλες τις ηλικίες οπότε κάνει και για στειρωμένα!!!
Θα περιμένουμε τότε να της φέρουν Ελλάδα!!!
![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Οργανώθηκες βλέπω!!!Αν δεν την φέρει στην Ελλάδα που μάλλον θα την φέρει μου είπε θα την παραγγείλουμε απο Ιταλία (η πιο κοντινή μας χώρα)πήρα εγώ τηλ. τον Ιταλό...![]()

Καλά έκανες!!!

Ωραία, αν δεν της φέρει, θα της πάρουμε από εκεί!!!

marzep
Δραστήριο μέλος

Κι εχουμε και μεγαλο στοκ γμτ...
natalouko
Επιφανές μέλος
Έχετε δοκιμάσει της orijen???Ας παρουμε κι απ'αυτην (οταν ερθει).Στο τελος θα αρχισω να τις τρωω εγω τις κροκετες,αν τα πουλακια μου συνεχισουν το ιδιο βιολι.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ας παρουμε κι απ'αυτην (οταν ερθει).Στο τελος θα αρχισω να τις τρωω εγω τις κροκετες,αν τα πουλακια μου συνεχισουν το ιδιο βιολι.

Εμείς να δεις...θα σκάσω αν δεν τους βρώ μια καλή τροφή που να την τρώνε τα σκατ.γατα μας.

marzep
Δραστήριο μέλος
Σε αυτην ειμαστεΈχετε δοκιμάσει της orijen???![]()

.Κανω το μικρο χημικο,ανακατευοντας και κατι αλλες κροκετες για ιδιοτροπα γατια και κουτσα στραβα την τρωνε.ΠΟΛΥ κουτσα και ΠΟΛΥ στραβα ομως:cry:.
marzep
Δραστήριο μέλος
Εναποθετω ΚΑΙ πανω σου τις ελπιδες μου...Εμείς να δεις...θα σκάσω αν δεν τους βρώ μια καλή τροφή που να την τρώνε τα σκατ.γατα μας.
![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εναποθετω ΚΑΙ πανω σου τις ελπιδες μου...![]()

Εμείς ανακατεύουμε τις όριτζεν που αγοράσαμε(για να μην τις φάω εγώ

)με Νούτραμ,Ρόυαλ,Αλμο,και τις ξεχωρίζουν και τις κάνουν στην άκρη....

Για τέτοιους χαρακτήρες μιλάμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ίδιες είναι μυρίζουν την ίδια ψαρίλα...Οι κροκέτες της orijen μοιάζουν οπτικά με τις acana???![]()

μόνο το σχήμα αλλάζει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Κατάλαβα!!!Ίδιες είναι μυρίζουν την ίδια ψαρίλα...μόνο το σχήμα αλλάζει..

Καλά που δεν τις αγόρασα!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στις Ziwi τροφές είναι τιμή τους...ολίγον τσουχτερή...στην Αμερική το κιλό έχει 28 δολάρια (19 ευρώ) και το 5κιλο 110 δολάρια δηλαδή 77 ευρώ...Θα ακούσουμε την τιμή εδώ και θα δούμε...![]()

εγκεφαλικο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool