Σειρά τροφής Ziwi Peak

το τοξοπλασμα δεν με τρομαζει. Αυτο που φοβαμαι με τα ωμα ειναι η σαλμονελλα. Αλλα αν αγοραζω απο κρεοπωλη και οχι απο το σουπερμαρκετ πιστευω πως δεν θα εχω προβλημα. Τα ωμα ειναι οτι καλυτερο για την γατα. Ακομα και για τα δοντια της, ουτε βουρτσισμα δεν θα χρειαζονται τοσο συχνα. Επισης ετσι θα ξερω τι τρωει και θα ειμαι 99% σιγουρη οτι δεν θα παθει κατι (το 1% αντιστοιχει στα συμπληρωματα διατροφης που δεν ξερω ποσο επικινδυνα μπορουν να γινουν). Ειχα επιχειρησει στο παρελθον να τον μαθω να τρωει ωμα, αλλα απετυχα. Τωρα ομως που τον εχω μαθει να τρωει διαφορες τροφες χωρις να μου κανει νουμερα, εχω περισσοτερες ελπιδες :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα τα λεει ο νικος... τα σαρκοφαγα δεν παθαινουν τιποτα, εμεις ειμαστε πιο ευαλωτοι και γι' αυτο φοβαμαι την σαλμονελλα στα κακακια του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το εχω ψαξει το θεμα...ομως με τη λογικη και μονο,λεω οτι....τα ζωα που ζουν στη φυση και τρεφονται απ αυτη,ειναι σκληραγογημενα,σε σχεση με τα του σπιτιου.....εχουν αντισωματα πιο ενισχυμενα(αν λεω σωστα την εκφραση)....Μια γατα του καναπε και του καλοριφερ και του χουχουλιασματος στο τζακι .....τι ωμο να της δωσεις;
Συμφωνω ως προς την γνησιοτητα της ωμης σε σχεση με την κατεργασμενη(χημικα,συντηρητικα κλπ),αλλα εχω τις επιφυλαξεις μου ως προς τα υπολοιπα..

Απάντηση: Γατοτροφή Ziwi Peak

Σήμερα παιδιά τους παράγγειλα Ziwi κονσέρβα από το www.onlynaturalpetstore.eu με 2 ευρώ τα 185 γρ.Θα δούμε πως θα τους φανεί.Λέει ότι είναι από σκέτο κρέας και είναι ολοκληρωμενη διατροφή..δηλαδή δεν χρειάζονται συμπλήρωμα...τους έδωσα και Applaws κονσερβάκια αλλά η Μπετίνα δεν τα έβαλε στο στόμα της...

ποσα πληρωσες μεταφορικα?

Για ένα κιλό είναι 8 ευρώ,για 2κιλά 12 ευρώ...

Επίσης γατοτροφή Ziwi θα φέρει και το online pet shop στην Ελλάδα...έτσι μου είπαν...

Bρε Άννα τι καλομαθημένη είναι η άτιμη. Βρε δεν υπάρχει γατί που να αντιστέκεται στην applaus. Εμένα σήμερα τσακίσαν μαζί ένα κονσερβάκι

Bρε Άννα τι καλομαθημένη είναι η άτιμη. Βρε δεν υπάρχει γατί που να αντιστέκεται στην applaus. Εμένα σήμερα τσακίσαν μαζί ένα κονσερβάκι

και η δικια μου ειναι πολυ ιδιοτροπη και με ξηρη τροφη και με κονσερβα, αλλα τις applaws τις τσακιζει, οπως και της sheba τις φυσικες:D

Τις μόνες που τρώει είναι οι Γκουρμέ Ντάιαμοντ και μόνο αυτήν με τον τόνο και τις γαριδούλες σε ζελέ...αα και την Shiny cat με την ίδια γεύση πάντα...ο άλλος ο καημένος έφαγε και τις τρείς Applaws που δεν ήθελε η κυρία...:PΤώρα να δούμε τι θα γίνει με τις άλλες...Εμένα παιδί μου η μία έχει ιδιοτροπία στις κονσέρβες και ο άλλος στις κροκέτες...δεν τους πιάνω πουθενα...

'Ηρθα και σε επαφή με online srores του εξωτερικού για τις τροφές Evo και Core που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και όλοι μου απαντούν με τα ίδια λόγια:Ο πρώτος ήταν ο ίδιος αντιπρόσωπος στην Αμερική και ο δεύτερος το ευρωπαικό κατάστημα www.onlynaturalpetstore.eu που είναι παράρτημα του αμερικάνικου καταστήματος που τις έχει...δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα...
1)Thank you for your interest in Innova, EVO, HealthWise and California Natural pet foods. At this time it is the policy of Natura Pet Products to not do business within the EU market. This is due to the difficult, expensive and ever changing regulatory requirements that are imposed upon American ingredient suppliers and pet food manufacturers.

We may reconsider our decision at such time that the EU regulatory environment becomes more reasonable. I will keep your email on file and contact you should there be an opportunity to do business in the future.

2)Unfortunately we are unable to offer Innova Evo or Wellness Core foods in
our European Store, as the manufacturers of both varieties do not export to
Europe.

The EU has very strict laws about importing meat or meatbased products and
requires manufacturers to produce special batches or lots of food for
importing to Europe. This is unfortunately impossible or cost prohibitive
for most manufacturers, which drastically limits the number of companies
exporting their goods to the EU.

'Ηρθα και σε επαφή με online srores του εξωτερικού για τις τροφές Evo και Core που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και όλοι μου απαντούν με τα ίδια λόγια:Ο πρώτος ήταν ο ίδιος αντιπρόσωπος στην Αμερική και ο δεύτερος το ευρωπαικό κατάστημα www.onlynaturalpetstore.eu που είναι παράρτημα του αμερικάνικου καταστήματος που τις έχει...δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα...
1)Thank you for your interest in Innova, EVO, HealthWise and California Natural pet foods. At this time it is the policy of Natura Pet Products to not do business within the EU market. This is due to the difficult, expensive and ever changing regulatory requirements that are imposed upon American ingredient suppliers and pet food manufacturers.

We may reconsider our decision at such time that the EU regulatory environment becomes more reasonable. I will keep your email on file and contact you should there be an opportunity to do business in the future.

2)Unfortunately we are unable to offer Innova Evo or Wellness Core foods in
our European Store, as the manufacturers of both varieties do not export to
Europe.

The EU has very strict laws about importing meat or meatbased products and
requires manufacturers to produce special batches or lots of food for
importing to Europe. This is unfortunately impossible or cost prohibitive
for most manufacturers, which drastically limits the number of companies
exporting their goods to the EU.

χμμμ, αλλες τροφες ομως οπως την orijen, τις επιτρεπουν. Αναρωτιεμαι τι κρεατα βαζουν στις evo. Αρχιζω να ανησυχω με τις απαντησεις που σου εστειλαν. Μηπως να του εδινα κατι αλλο; :/: Μαλλον θα αρχισω να δινω τοπικες τροφες οπως η go! natural :hmm:

Είδες;Κι εγώ ανησύχησα περιμένω όμως να έρθουν οι Ziwi στην Ελλάδα και βλέπουμε...Τους έχω προτείνει και 2 άλλες βιολογικές που θα τις φέρουν μου είπαν(στο online petshop)αλλά καλύτερα να τους δίναμε εμείς σκέτο κρέας έχω την εντύπωση...:hmm::hmm::hmm:

Είδες;Κι εγώ ανησύχησα περιμένω όμως να έρθουν οι Ziwi στην Ελλάδα και βλέπουμε...Τους έχω προτείνει και 2 άλλες βιολογικές που θα τις φέρουν μου είπαν(στο online petshop)αλλά καλύτερα να τους δίναμε εμείς σκέτο κρέας έχω την εντύπωση...:hmm::hmm::hmm:

ωρες ωρες τους αμερικανους δεν τους εμπιστευομαι ΚΑΘΟΛΟΥ. Ειλικρινα ανησυχησα που δεν επιτρεπεται η εισοδος αυτων των τροφων στην ευρωπαικη ενωση. Αν τα κρεατα ηταν ενταξει για ποιο λογο να μην επιτρεπονται; Ευτυχως εχω κονσερβες για αλλες 2 μερες και μετα αλλαζω σε go! natural ή now! grain free που τουλαχιστον ξερω οτι παρασκευονται λιγα χιλιομετρα απο εδω που μενω με αγνα(?) καναδεζικα υλικα. Ας εχουν μεσα αρακα ή καροτα, δεν πειραζει. Τουλαχιστον θα αισθανομαι πιο σιγουρη. Τις ziwi τις εμπιστευομαι. Παρεπιπτωντος παραπανω τις μπερδεψα με κατι αλλες απο νεα ζηλανδια παλι. Τις ziwi τις τρωει με ορεξη παντως ο ναρουτο :)

Λες απο τις πολλες ορμονες στα κρεατα των αμερικανικων κονσερβων να μου εγινε τοσο μεγαλος ο ναρουτο;;; :/:

Λες απο τις πολλες ορμονες στα κρεατα των αμερικανικων κονσερβων να μου εγινε τοσο μεγαλος ο ναρουτο;;; :/:
:D:D:DΔεν πιστεύω...μάλλον είναι το φυσικό του...Ziwi κονσέρβα του έχεις δοκιμάσει;

Αυτήν εδώ πάντως που τους πρότεινα να φέρουν μου φαίνεται καλή...και είναι και Αμερικάνικη,άρα έχει περάσει από τον έλεγχο των Ευρωπαίων...:hmm::hmm::hmm:
By Nature Organics Dry Cat Food
spacer.gif
spacer.gif
3-5_cat_organic.jpg
By Nature Pet Foods
No Corn • No Wheat • No Soy
Help keep your pet feeling young with a powerful mix of vitamins, minerals and antioxidants to promote a strong immune system. Formulated to help support your pet's natural defenses against the effects of aging, illness, physical and environmental stress.

Ingredients: Organic Chicken, Chicken Meal, Organic Ground Barley, Organic Ground Oats, Organic Brown Rice, Fish Meal, Organic Chicken Hydrolysate, Organic Peas, Organic Flaxseed Meal, Natural Flavors, Chicken Fat (Stabilized with Mixed Tocopherols), Salt, Potassium Chloride, Taurine, Vitamin E Supplement, Choline Chloride, Zinc Sulfate, Zinc Proteinate, Vitamin A Supplement, Vitamin D3 Supplement, Organic Dried Tomatoes, Organic Cranberries, Organic Carrots, Organic Kelp, Organic Spinach, Dried Chicory Root, Turmeric, Niacin Supplement, Ferrous Sulfate, Manganese Sulfate, d-Calcium Pantothenate, Manganese Proteinate, Copper Proteinate, Thiamine Mononitrate, Copper Sulfate, Vitamin B12 Supplement, Riboflavin Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Calcium Iodate, Folic Acid, Biotin, Sodium Selenite, Rosemary Extract, Dried Yeast Fermentation Solubles.

Calorie Content: 350 kcal/cup**

Guaranteed Analysis:

Crude Protein (minimum) 32% Crude Fat (minimum) 12% Crude Fiber (maximum) 4% Moisture (maximum) 10% Ash (maximum) 7% Magnesium (maximum) 0.10% Copper (minimum) 35 mg/kg Manganese (minimum) 35 mg/kg Zinc (minimum) 200 mg/kg Vitamin A (minimum) 17,600 IU/kg Vitamin E (minimum) 165 IU/kg Taurine (minimum)* 0.15% Omega-3 Fatty Acids (min.)* 0.50% Omega-6 Fatty Acids (min.)* 3.50% * Not recognized as an essential nutrient by the AAFCO Cat Food Nutrient Profiles.
By Nature Organics Chicken Formula for Cats is formulated to meet the nutritional levels established by the AAFCO Cat Food Nutrient Profiles for maintenance.

Αννα την ziwi ποσο ειπε οτι θα την πουλαει??:)

Σιμόνη μου τώρα κατάφερα και γράφω μετά από 15 μέρες στο νοσοκομείο του Ρίο..είναι πολύ ακριβή περίπου 18 ευρώ τι κιλό ...τους αγόρασα και κονσέρβα αλλά δεν την έβαλαν στο στόμα τους τα άθλια...η κονσέρβα την έχουν 2 ευρώ τα 200 γρ.

Σιμόνη μου τώρα κατάφερα και γράφω μετά από 15 μέρες στο νοσοκομείο του Ρίο..είναι πολύ ακριβή περίπου 18 ευρώ τι κιλό ...τους αγόρασα και κονσέρβα αλλά δεν την έβαλαν στο στόμα τους τα άθλια...η κονσέρβα την έχουν 2 ευρώ τα 200 γρ.

Η τιμη της κονσερβας ειναι μια χαρα..αλλα η ξηρα ειναι πανακριβη!:worry::worry:

Περαστικα σας! ελπιζω ολα να ειναι καλα τωρα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back