Σειρά τροφής Ziwi Peak

Απάντηση: Γατοτροφή Ziwi Peak

Σήμερα ήρθε και η τροφή Ziwi που περιμέναμε για δοκιμή...κατ αρχήν εγώ περίμενα κροκέτες..αμ δε ..σκέτο αποξηραμένο κρέας είναι...για αυτό είναι τόσο ακριβή:hmm:...είναι μικρές φλούδες κρέατος και μυρίζουν πολύ έντονα...το άσχημο είναι ότι κανένα από τα δύο δεν την καταδέχτηκε...Η Μπετίνα τσίμπησε λίγες,αν και δεν πεινούσε...το άλλο το καθίκι ούτε να τις κοιτάξει δεν ήθελε...Θα ξαναδοκιμάσω και αύριο...δεν μπορεί να πάνε χαμένα 8 ευρώ που έδωσα για 400 γρ...:hmm:
dsc01181.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατοτροφής ανταπόκριση συνέχεια....Κάποια στιγμή ο λεβέντης μου δοκίμασε μία και τότε μια αναλαμπή έγινε στον εγκέφαλό του ...κατάλαβε την αξία τους και δεν σταματούσε να τρώει...έφαγα κι εγώ μια για να δώ και πραγματικά ήταν σαν να έτρωγα αρνί ξεροψημένο...(γεύση αρνί είχαμε παραγγείλει)αλάτι δεν είχαν καθόλου και αντίθετα με τις κοινές κροκέτες,είναι μαλακές και γευστικότατες..:redface:Αν τρώει έστω και λίγες από αυτές θα αναγκαστώ να του παίρνω αφού δεν τρωει καμιά άλλη.Αξίζουν πάντως τα λεφτά τους σίγουρα γιατί είναι πάρα πολύ ποιοτικές και στα 400 γρ τελικά πέφτουν πολλές γιατί είναι ελαφριές σαν νιφάδες δημητριακών.Για ένα λιγόφαγο γατί αξίζει τον κόπο.Μόνο αν έχει καλή συμπεριφορά θα του δίνω μεζεδάκι πάντως..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πες μας για ποσες μερες θα σε βγαλουν:)

Αυτή με το αρνί θα μας ενδιέφερε και εμάς.:)
Η Μυρτούλα τρελαίνετε για αρνί.;)
Υπάρχει κανένα ελληνικό site που μπορώ να την παραγγείλω;:)

νομιζω δεν υπαρχει στην ελλαδα..αλλα υπαρχει η ακανα με αρνι :)

Αυτή με το αρνί θα μας ενδιέφερε και εμάς.:)
Η Μυρτούλα τρελαίνετε για αρνί.;)
Υπάρχει κανένα ελληνικό site που μπορώ να την παραγγείλω;:)
Μόνο από το www.onlynaturalpetstore. της Γερμανίας μπορούμε να την βρούμε προς το παρόν...έχω προτείνει και στο online pet shop εδώ να την φέρουν και είναι στις διαδικασίες μου έχουν πεί...:):):)Θα δούμε...

Τα δικά μου επειδή τρώνε και κονσερβάκι, και σε συνδυασμό με την Applaws που τρώνε θα με βγάλει κάνα μήνα σίγουρα γιατί δεν τρώνε πολλές...ίσα ίσα για λιχουδιά..αν και από ότι είδα δεν μπορούν να φάνε πολλές χορταίνουν αμέσως..:hmm::hmm::hmm::hmm:

Σήμερα μας τελείωσαν...έτρωγαν και οι δύο όμως 2 φορές την ημέρα...:)

Παιδιά για όποιον η τσέπη του αντέχει (αυτό είναι το κρύο ανέκδοτο της ημέρας)έφεραν και στην Ελλάδα την Ζiwi στο Οnline petshop...εγώ τους παράγγειλα από την Γερμανία με 9 ευρώ,και την τρώνε σαν σνάκ...άμα γκρινιάζουν τους δίνω δύο..είναι τελείως διαφορετική τροφή από τις κανονικές κροκέτες..είναι σε μορφή νιφάδας,από σκέτο αποξηραμένο κρέας,χωρίς αλάτι,και η μυρωδιά τους σπάει μύτη...αν κατεβήτε στο κέντρο αξίζει να πάρετε ένα σακούλι για δοκιμή...με ελάχιστες χορταίνουν,αν θα πάρετε, η γεύση αρνί στα δικά μου άρεσε περισσότερο..
Απαραίτητη προυπόθεση,το γατί να είναι άφαγο,και ιδιότροπο..
dsc01793.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει. Αυτή η αποξηραμένη τροφή διατηρεί τα συστατικά που πρέπει να παίρνει μαι γάτα γιατί απόσο ξέρω στις μαγειρεμένες τροφές αυτά καταστρέφονται:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει. Αυτή η αποξηραμένη τροφή διατηρεί τα συστατικά που πρέπει να παίρνει μαι γάτα γιατί απόσο ξέρω στις μαγειρεμένες τροφές αυτά καταστρέφονται:hmm:
Είναι μια πλήρης τροφή με όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται μια γάτα..το κρέας δεν είναι μαγειρεμένο...δές στην πρώτη σελίδα του πόστ τις λεπτομέρειες..

Ξέρετε την τροφή ZIWIPEAK??

Ξέρετε την τροφή ziwipeak από την Νέα Ζηλανδία?
Την πείρα την παρασκευή βασικά για το ότι είναι απλά αποξηραμένα κομμάτια κρέατος χωρίς καμία επεξεργασία.
Εννοώ ότι δεν είναι σε μορφή κροκέτας αλλά σε κομματάκια κομμένου κρέατος.
Πολύ ακριβή τα 400g 12Ε , και αν τρώει μια γάτα μόνο αυτό κρατάει για 8 μέρες .

Τέλος η Έρση μου ,που έχει και τον τελευταίο λόγο , ούτε να την φτύσει.
Τι σαν μεζεδάκι την δοκίμασα , τι μέσα σε υγρή τι μέσα σε ξηρή τροφή , το ξεχώριζε και
το έφτυνε στο πάτωμα.
Ε στο τέλος γελάγαμε και το κάναμε παιχνίδι .

Από ότι διάβασα εδώ, θεωρείται εξαιρετική τροφή. Και άλλοι όμως είπαν ότι οι γάτες δε τη συμπαθούν ιδιαίτερα. Μάλλον θέλει προσπάθεια για να τη συνηθίσουν

Απάντηση: Ξέρετε την τροφή ZIWIPEAK??

Να πω το εξης.Θα την κοιταζα με επιφυλαξη..για εναν λογο.Αυτες οι ξηρες τροφες στην αυστραλια..ακτινοβολουνται.Η εταιρια της οριτζεν..απεσυρε τα προιοντα της ακριβως για αυτο το λογο..και μαλιστα διαπιστωθηκαν και θανατοι αν θυμαμαι καλα απο την ακτινοβολημενη τροφη.Δεν ξερω αν εφαρμοζεται το ιδιο συστημα και στη Νεα Ζηλανδια..αλλα επειδη αυτα τα δυο κρατη εχουν μια συνδεση μεταξυ τους,εγω θα την απευφεγα.Καθαρα προσωπικη μου αποψωη ειναι αυτο.:)

Έφη καλησπέρα. Τι εννοείς "ακτινοβολούνται"?? Πεντί αραμπο εγκω οχι καταλαβενι τι γράπσει εσί.:hmm: Εκσιγεις εμένα???:D

Να πω το εξης.Θα την κοιταζα με επιφυλαξη..για εναν λογο.Αυτες οι ξηρες τροφες στην αυστραλια..ακτινοβολουνται.Η εταιρια της οριτζεν..απεσυρε τα προιοντα της ακριβως για αυτο το λογο..και μαλιστα διαπιστωθηκαν και θανατοι αν θυμαμαι καλα απο την ακτινοβολημενη τροφη.Δεν ξερω αν εφαρμοζεται το ιδιο συστημα και στη Νεα Ζηλανδια..αλλα επειδη αυτα τα δυο κρατη εχουν μια συνδεση μεταξυ τους,εγω θα την απευφεγα.Καθαρα προσωπικη μου αποψωη ειναι αυτο.:)

Τι σημαίνει ακτινοβολούνται?
και που το είδες αυτό?

Από ότι διάβασα εδώ, θεωρείται εξαιρετική τροφή. Και άλλοι όμως είπαν ότι οι γάτες δε τη συμπαθούν ιδιαίτερα. Μάλλον θέλει προσπάθεια για να τη συνηθίσουν

Κανένα αποτέλεσμα την φτύναι απλά.
Δεν της αρέσει καθόλου σε σημείο που δεν μπαίνει στην διαδικασία ούτε καν να την δοκιμάσει .

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Ξέρετε την τροφή ZIWIPEAK??

Αν έχω καταλάβει καλά, θα πρέπει εννοεί πως περνούν τις τροφές από έλεγχο με ακτίνες, οι οποίες ενδεχομένως μπορεί να προκαλούν αλλοιώσεις που βλάπτουν την υγεία της γάτας.

Αν κάποιος θέλει να την δοκιμάσει , μην πάει να την αγοράσει.
Να σας δώσω εγώ λίγη από την δική μου .

Τι σημαίνει ακτινοβολούνται?
και που το είδες αυτό?
.
Στην Αυστραλια ακτινοβολουν καποιες τροφες,μεσα σε αυτες και ορισμενες ξηρες τροφες(δεν ξερω αν το κανουν σε ολες)..αλλα σιγουρα σε αυτες που περιεχουν ¨φρεσκο κρεας' οπως η ακανα και οριτζεν,και νομιζω και η συγκεκριμενη τροφη,προφανως για την καταστροφη μικροοργανισμων κλπ.Εχει γραφτει σε πολλα σαιτ,αλλα ακομα και στο σαιτ της οριτζεν,που εξηγουσε τι ειχε συμβει,και γιατι αποσυρθηκε απο την αγορα της αυστραλιας.Συμφωνα με ερευνες..πολλα ζωακια επαθαν νευρολογικα προβληματα,ακομα και θανατο.Ομως και παλι λεω οτι δεν ξερω αν αυτο το συστημα το εφαρμοζουν στην νεα ζηλανδια.,αλλα ειναι πολυ πιθανο.:)

Δες εδω ποστ 115 και κατω

Τελευταία επεξεργασία:

Έχω γράψει πριν από λίγες μέρες ότι την αγόρασα από pet shop στην Κυψέλη .
Πράγματι πολύ ακριβή ,τα 400γρ 12 ευρώ .
Η ποιότητα της φαίνετε μόλις ανοίξεις το σακουλάκι της αλλά
ούτε να την μυρίσει η "κυρία" μου .Δοκίμασα και εγώ και σαν μεζεδάκι αλλά και μέσα στην τροφή
που ήδη τρώει αλλά την φτύνει κυριολεκτικά .
Αν θέλετε να την δοκιμάσετε πριν την αγοράσετε ας δώσουμε με όποιον ενδιαφέρετε ένα ραντεβού κάπου
να σας δώσω λίγη από αυτήν που έχω .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back