kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα έρθω από Ν. Κηφισιά (μέσω εθνικής μάλλον). Αν θέλει κάποια μπορώ να την πάρω μαζί μου... 18/11 ώρα 11:00 στο ιατρείο στο Φάληρο???
Τάρα που μένεις στην Νέα Κηφισιά??? Εγώ μένω κοντά στον Θανόπουλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάρα που μένεις στην Νέα Κηφισιά??? Εγώ μένω κοντά στον Θανόπουλο![]()
Μένω ακριβώς πίσω από το Θανόπουλο!!!!! Εσύ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Μένω ακριβώς πίσω από το Θανόπουλο!!!!! Εσύ?
Που είναι ένα μεγάλο πάρκο με παιδική χαρά που έχει και μία λιμνούλα μέσα πίσω από τον Θανόπουλο, ξέρεις?????? Είμαστε πολύ κοντά!

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που είναι ένα μεγάλο πάρκο με παιδική χαρά που έχει και μία λιμνούλα μέσα πίσω από τον Θανόπουλο, ξέρεις?????? Είμαστε πολύ κοντά!![]()
Κατάλαβα!! Οπότε μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε μαζί στο σεμινάριο! ΟΚ?
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατάλαβα!! Οπότε μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε μαζί στο σεμινάριο! ΟΚ?
ναι
, θα δώσουμε ραντεβού στον Θανόπουλο 
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΚ! Βέβαια δεν είμαι σίγουρη για το πως θα πάμε (!!), αλλά θα τα καταφέρουμε!
Μην ανυσηχείς έγω ξέρω (περίπου
) έχω πάει πολλές φορές με τον Γιάννη.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΩραίαΜην ανυσηχείς έγω ξέρω (περίπου) έχω πάει πολλές φορές με τον Γιάννη.
![]()
. Οπότε θα τα ξαναπούμε για να κανονίσουμε πως θα συναντηθούμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Εγώ μένω στο Άνω Γαλάτσι. Εαν κάποια από τις κοπέλες που μένουν Κυψέλη και Γαλάτσι δεν οδηγεί και σκέφτεται το πως θα κατέβει Φάληρο, ευχαρίστως να την πάρω μαζί μου. Αν θέλετε μου στέλνετε pm να κανονίσουμε το πως θα βρεθούμε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον θα έρθει και η αδελφή μου, ειναι τοσο σημαντικο το μάθημα που θα αφήσουμε και τους 2 μπέμπηδες στη γιαγιά
(άλλο που δεν θέλει...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος

Κρατείστε σημειώσεις να τα πείτε και σε μας που αδυνατούμε λόγω απόστασης...

anabou
Διάσημο μέλος
. Κρατήστε καλές σημειώσεις μήπως γίνει κανένα άρθρο εδώ και τα διαβάσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Είμαι χαζή! Νόμιζα ότι ήταν την Κυριακή που μας πέρασε το σεμινάριο κ τα'χα βάψει μαύρα! Ωραίαααα, θάρθω κι εγώ

! Οπότε όσες συναντηθείτε Σύνταγμα να με υπολογίζετε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Παιδιά, σήμερα είχαμε πάει στον "Dr. Πάνο" για εμβόλια. Με την ευκαιρία συζητήσαμε τη συνάντηση της επόμενης Κυριακής 18/11 στις 11 το πρωί. Η παράκληση της Μίλλυς ήταν να έχουμε όλοι μαζί μας τα τετραδιάκια μας και τα μολυβάκια μας για να κρατάμε σημειώσεις, και να πάμε χωρίς τις γάτες μας. Τουλάχιστον ας μη μας έχει έγνοια και σ'αυτό!![]()
Εγώ μένω στο Άνω Γαλάτσι. Εαν κάποια από τις κοπέλες που μένουν Κυψέλη και Γαλάτσι δεν οδηγεί και σκέφτεται το πως θα κατέβει Φάληρο, ευχαρίστως να την πάρω μαζί μου. Αν θέλετε μου στέλνετε pm να κανονίσουμε το πως θα βρεθούμε.
θελω κι εγω να ερθω αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα αν θα τα καταφερω γιατι ειναι πολυ νωρις το 11 για εμενα και την κυριακη...
stellak μενω στα ανω πατησια κοντα στο γαλατσι μπορουμε να παμε μαζι για παρεα... θα σου στειλω αν ειναι πμ
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool