Σεμινάρια πρώτων βοηθειών

τιωρα
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • 5 το απογευμα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μετα της πεντε

• αλλη απαντηστε

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
ναι έλα βρε Μαράκι:happy:!

Ιοάννα εσύ θα έρθεις τελικά έτσι:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιωάννα ήθελα να πώ:blink::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα βρε Μαρία, είναι ευκαιρία να γνωριστούμε να δούμε και αν τελικά έχω δίκιο;):P!

ναι έλα βρε Μαράκι:happy:!

Ιοάννα εσύ θα έρθεις τελικά έτσι:hmm::hmm::hmm:

ε αφου το θεσατε ετσι...

Παιδιά, ναι, κανένα πρόβλημα, εφόσον είμαστε γειτόνισσες :) Περιμένω pm και τηλέφωνο, αλλά καλύτερα να το ξέρω από την προηγούμενη μέρα, ΟΚ; Μόνο που με 2 άτομα είμαστε ήδη πλήρεις στο αμάξι, μιας και είμαστε 2 κι εμείς. Οπότε, με lalenia και marestros "έκλεισα δρομολόγιο":D

Αμέ, αμέ, ήδη το δήλωσα στον καλό μου ότι την Κυριακή το πρωί θα κοιμάται μόνος του;)!

Kitsoyla, τελικά θα πάμε μαζί την Κυριακή? Αν ναι, να κανονίσουμε πως θα συναντηθούμε...

Συνταγμά τι ώρα ραντεβού βρε παιδια;; Και ποιοι;;

Kitsoyla, τελικά θα πάμε μαζί την Κυριακή? Αν ναι, να κανονίσουμε πως θα συναντηθούμε...

Ναι θα πάμε μαζί! Θες να συναντιθούμε μπροστά στον Θανόπουλο??
Τι ώρα λές??:hmm:

Σύνταγμα εγώ.... αλλά δεν ξέρω τον δρόμο....:(

Ναι θα πάμε μαζί! Θες να συναντιθούμε μπροστά στον Θανόπουλο??
Τι ώρα λές??:hmm:

Δεν ξέρω πόση ώρα θα μας πάρει να πάμε... και δεν ξέρω πολύ καλά και την περιοχή (φλοίσβος)..... Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει κίνηση εκείνη ην ωρα, οπότε να πούμε 10.15, 10.30? Τι λες?

Σύνταγμα εγώ.... αλλά δεν ξέρω τον δρόμο....:(

Τι εννοείς δεν ξέρεις να πάς στο Σύνταγμα:hmm::hmm:, μάλλον όχι ε???
Εννοείς ότι δεν ξέρεις πώς να πας στον Κο Πάνο έτσι???

Φαντάζομαι ότι θα πάρετε το τραμ:hmm::hmm:

Θα πάρουμε το τραμ φαντάζομαι. 'Η στάση "Φλοίσβος" ή "Πάρκο Φλοίσβου" απο οτι βλέπω στο χάρτη.
Ξέρει κανεις;;
Καλο θα ηταν να βρεθούμε κατα τις 10 στο Σύνταγμα πιστεύω. τι λετε;

Δεν ξέρω πόση ώρα θα μας πάρει να πάμε... και δεν ξέρω πολύ καλά και την περιοχή (φλοίσβος)..... Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει κίνηση εκείνη ην ωρα, οπότε να πούμε 10.15, 10.30? Τι λες?

Εγώ ξέρω (περίπου) έχω πάει αρκετές φορές, μην ανυσηχείς δεν θα χαθούμε! Ναι και εγώ φαντάζομαι ότι δεν θα έχει πολύ κίνηση:hmm:.

Προτείνω να συναντηθούμε στις 10.15 μπροστά στον Θανόπουλο ,τι λές?:hmm:

Θα πάρουμε το τραμ φαντάζομαι. 'Η στάση "Φλοίσβος" ή "Πάρκο Φλοίσβου" απο οτι βλέπω στο χάρτη.
Ξέρει κανεις;;
Καλο θα ηταν να βρεθούμε κατα τις 10 στο Σύνταγμα πιστεύω. τι λετε;

Νομίζω ότι είναι στάση Φλοίσβος, δεν είμαι σίγουρη:hmm:.

Επειδή όμως το τραμ πάει αρκετά αργά , μήπως να δίνατε ραντεβού κατά της 9.30:hmm::hmm::hmm:

Εγώ ξέρω (περίπου) έχω πάει αρκετές φορές, μην ανυσηχείς δεν θα χαθούμε! Ναι και εγώ φαντάζομαι ότι δεν θα έχει πολύ κίνηση:hmm:.

Προτείνω να συναντηθούμε στις 10.15 μπροστά στον Θανόπουλο ,τι λές?:hmm:

Ωραία! Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση: πώς θα σε γνωρίσω?? Αν και δε νομίζω να περιμένουν πολλοί έξω από το Θανόπουλο, κυριακή πρωί!!!

Ωραία! Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση: πώς θα σε γνωρίσω?? Αν και δε νομίζω να περιμένουν πολλοί έξω από το Θανόπουλο, κυριακή πρωί!!!

:lol::lol:!

Να κρατάω κάτι, αλλά τι????:hmm::hmm:, τι αυτοκίνητο έχεις??? Και επίσης το όνομά σου???? (το δικό μου είναι Κυριακή).

Νομιζω οτι το τραμ θα κάνει γύρω στα 45 λεπτά μέχρι το Φλοισβο, θα περιμένουμε κιολας γιατι ειναι Κυριακή, βάλε και λιγη ώρα να το εντοπίσουμε μετα... :hmm:
Το 9.30 ακούγεται πιο ασφαλές.
Απλά θέλω να ξέρω αν οντως θα βρεθώ με κάποιους στο Σύνταγμα, αλλιώς θα πάρω τραμ κατευθείαν απο νεο κοσμο.
Τζούλια, φαντάζομαι εισαι μέσα σίγουρα; Σου στέλνω με πμ το κινητο μου απο τώρα να συνεννοηθούμε κάποια στιγμή.:)

Κι εγώ θα'ρθω Σύνταγμα, μη με ξεχνάτε!

Κι εγώ θα'ρθω Σύνταγμα, μη με ξεχνάτε!

Οσοι για Σϋνταγμα
9,30 Σύνταγμα... στην σταση του Τραμ.....
:Pθα γνωριστούμε απο τα τετράδια....:P

:lol::lol:!

Να κρατάω κάτι, αλλά τι????:hmm::hmm:, τι αυτοκίνητο έχεις??? Και επίσης το όνομά σου???? (το δικό μου είναι Κυριακή).

Σου στέλνω πμ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back