kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
!Ιοάννα εσύ θα έρθεις τελικά έτσι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Έλα βρε Μαρία, είναι ευκαιρία να γνωριστούμε να δούμε και αν τελικά έχω δίκιο!
ναι έλα βρε Μαράκι!
Ιοάννα εσύ θα έρθεις τελικά έτσι![]()
ε αφου το θεσατε ετσι...
stellak
Διάσημο μέλος
Περιμένω pm και τηλέφωνο, αλλά καλύτερα να το ξέρω από την προηγούμενη μέρα, ΟΚ; Μόνο που με 2 άτομα είμαστε ήδη πλήρεις στο αμάξι, μιας και είμαστε 2 κι εμείς. Οπότε, με lalenia και marestros "έκλεισα δρομολόγιο"
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Kitsoyla, τελικά θα πάμε μαζί την Κυριακή? Αν ναι, να κανονίσουμε πως θα συναντηθούμε...
Ναι θα πάμε μαζί! Θες να συναντιθούμε μπροστά στον Θανόπουλο??
Τι ώρα λές??

julia
Διακεκριμένο μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι θα πάμε μαζί! Θες να συναντιθούμε μπροστά στον Θανόπουλο??
Τι ώρα λές??![]()
Δεν ξέρω πόση ώρα θα μας πάρει να πάμε... και δεν ξέρω πολύ καλά και την περιοχή (φλοίσβος)..... Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει κίνηση εκείνη ην ωρα, οπότε να πούμε 10.15, 10.30? Τι λες?
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Σύνταγμα εγώ.... αλλά δεν ξέρω τον δρόμο....![]()
Τι εννοείς δεν ξέρεις να πάς στο Σύνταγμα

, μάλλον όχι ε???Εννοείς ότι δεν ξέρεις πώς να πας στον Κο Πάνο έτσι???
Φαντάζομαι ότι θα πάρετε το τραμ

drusilia
Διάσημο μέλος
Ξέρει κανεις;;
Καλο θα ηταν να βρεθούμε κατα τις 10 στο Σύνταγμα πιστεύω. τι λετε;
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω πόση ώρα θα μας πάρει να πάμε... και δεν ξέρω πολύ καλά και την περιοχή (φλοίσβος)..... Φαντάζομαι ότι δεν θα έχει κίνηση εκείνη ην ωρα, οπότε να πούμε 10.15, 10.30? Τι λες?
Εγώ ξέρω (περίπου) έχω πάει αρκετές φορές, μην ανυσηχείς δεν θα χαθούμε! Ναι και εγώ φαντάζομαι ότι δεν θα έχει πολύ κίνηση
.Προτείνω να συναντηθούμε στις 10.15 μπροστά στον Θανόπουλο ,τι λές?

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πάρουμε το τραμ φαντάζομαι. 'Η στάση "Φλοίσβος" ή "Πάρκο Φλοίσβου" απο οτι βλέπω στο χάρτη.
Ξέρει κανεις;;
Καλο θα ηταν να βρεθούμε κατα τις 10 στο Σύνταγμα πιστεύω. τι λετε;
Νομίζω ότι είναι στάση Φλοίσβος, δεν είμαι σίγουρη
.Επειδή όμως το τραμ πάει αρκετά αργά , μήπως να δίνατε ραντεβού κατά της 9.30

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ ξέρω (περίπου) έχω πάει αρκετές φορές, μην ανυσηχείς δεν θα χαθούμε! Ναι και εγώ φαντάζομαι ότι δεν θα έχει πολύ κίνηση.
Προτείνω να συναντηθούμε στις 10.15 μπροστά στον Θανόπουλο ,τι λές?![]()
Ωραία! Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση: πώς θα σε γνωρίσω?? Αν και δε νομίζω να περιμένουν πολλοί έξω από το Θανόπουλο, κυριακή πρωί!!!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία! Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση: πώς θα σε γνωρίσω?? Αν και δε νομίζω να περιμένουν πολλοί έξω από το Θανόπουλο, κυριακή πρωί!!!

! Να κρατάω κάτι, αλλά τι????

, τι αυτοκίνητο έχεις??? Και επίσης το όνομά σου???? (το δικό μου είναι Κυριακή).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Το 9.30 ακούγεται πιο ασφαλές.
Απλά θέλω να ξέρω αν οντως θα βρεθώ με κάποιους στο Σύνταγμα, αλλιώς θα πάρω τραμ κατευθείαν απο νεο κοσμο.
Τζούλια, φαντάζομαι εισαι μέσα σίγουρα; Σου στέλνω με πμ το κινητο μου απο τώρα να συνεννοηθούμε κάποια στιγμή.

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγώ θα'ρθω Σύνταγμα, μη με ξεχνάτε!
Οσοι για Σϋνταγμα
9,30 Σύνταγμα... στην σταση του Τραμ.....
θα γνωριστούμε απο τα τετράδια....
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
!
Να κρατάω κάτι, αλλά τι????, τι αυτοκίνητο έχεις??? Και επίσης το όνομά σου???? (το δικό μου είναι Κυριακή).
Σου στέλνω πμ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool