Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοεις έκπληξη; Θα του πεις έλα μωρό μου, πάμε για καφέ και θα ξαφνικά θα του κάνεις έκπληξη με ένα κοπάδι γατόφιλες μουρλές; καταπληκτικο θα ειναι! Ανεκτίμητο!![]()
Χμμμμμ, καλή ιδέα! Και έχουμε καιρό να πάμε προς τα νότια! Θα του το προτείνω... έτσι για αλλαγή!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν θέλετε, μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε αμέσως μετά για καφέ κάπου εκεί κοντά με τους φίλους μας, τους καλούς μας κ.λπ. αλλά το νόημα του σεμιναρίου δεν είναι να γίνει μπούγιο.
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε, τα λέω με φιλική διάθεση αυτά, απλώς δε θα ήθελα να καταχραστούμε τη φιλοξενία και την καλή διάθεση του κ. Πάνου που δέχτηκε να μας παραχωρήσει το χώρο του, το χρόνο του και τις γνώσεις του.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Τι εννοεις έκπληξη; Θα του πεις έλα μωρό μου, πάμε για καφέ και θα ξαφνικά θα του κάνεις έκπληξη με ένα κοπάδι γατόφιλες μουρλές; καταπληκτικο θα ειναι! Ανεκτίμητο!![]()

Πάντως νομίζω πως η Αλίκη έχει δίκιο
...Anyway, εχει κλείσει για αύριο Συνταγμα 9.30, έτσι; ποιες θα είμαστε για να ξέρουμε και ποιες να ψάχνουμε
drusilia
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
:kiss::cat:Παιδιά, χάρηκα που σας γνώρισα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
-Μάθαμε πως πιάνουμε μια ήμερη, μια μικρή και μια άγρια... χρυπημένη γάτα
- Τί και ποτε θα την παμε γιατρό
- Τι να κάνουμε και τί όχι....
- Φάρμακα, φήμες, φολες
Κοψίματα, σπασίματα, ναρθηκας, μεγάλες και μικρές πληγές, συνήθεις πρηξήματα....
- Σφυγμός
Πρώτες βοήθειες και τεχνική αναπνοή....
- Σοκ γάτας, στάδια, πως να το καταλάβουμε και τι να κανουμε....
Μπορεί να εχω ξεχάσει κάτι.... δεν εχω τις σημειωσεις μπροστά μου.....
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Βέβαια θα δω και της φίλης μου που ηταν μαζί, νομιζω έκανε καλύτερα γράμματα. Θα τις σκανάρω για οσες έλειπαν!

marestros
Δραστήριο μέλος
Ναι, οντως, ευχαριστούμε! Θέλω οταν προλάβω να καθαρογράψω και τις σημειώσεις αν θέλει κάποιος φωτοτυπίες.
Βέβαια θα δω και της φίλης μου που ηταν μαζί, νομιζω έκανε καλύτερα γράμματα. Θα τις σκανάρω για οσες έλειπαν!![]()
ναι ναι τις θελω απελπισμεναααααααααααααα

stellak
Διάσημο μέλος
Μέσα στο site γράφουμε που έγινε για γάτες,
Σκύλοι ούτε απ’έξω δεν περνούν, μην έχετε αυταπάτες!
Εδώ δουλεύει ένας γιατρός που τον φωνάζουν Πάνο
Κι απ’το ιατρείο του περνά μισή Ελλάδα κι άνω
Βοηθός του Πάνου, πλάι του, είν’ η καλή μας Μίλλυ
Που γίνεται κάθε γατιού η πιο καλή του φίλη
Την περασμένη Κυριακή παρά την κούρασή τους
Μας έδωσαν πολύτιμο χρόνο απ’ τη ζωή τους
Στον Αίλουρο μαζεύτηκαν παιδιά από την πόλη
Και σεμινάριο έκαναν με ενδιαφέρον, όλοι
Σε ένα γάτο ψεύτικο βοήθειες πρώτες δώσαν
Κι όσοι παραβρέθηκαν πολύ σπουδαίοι νιώσαν!

Ευχαριστούμε από καρδιάς για όλο σας το χρόνο
Με όση γνώση πήραμε, θα γιάνουμε τον πόνο.
Όλοι μαζί μ’ένα σκοπό τα ζώα να βοηθάμε
Πλάι τους να στεκόμαστε και να τα αγαπάμε.

:greycat::cat:(το ποίημα αυτό δημοσιεύεται με την ευγενική παραχώρηση της Μαριτάσιας, από το site του Αίλουρου)
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.και γω θα ήθελα βρε παιδιά τις σημειώσεις .πω!πω ολα πολύ χρήσιμα(δώστε και σε μας καλιέ)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool