Για μένα αποτελεί ένδειξη να τον πάω στον ιατρό. Μπορεί βέβαια να συμβαίνει και αυτό που λες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlin
Δραστήριο μέλος
Για μένα αποτελεί ένδειξη να τον πάω στον ιατρό. Μπορεί βέβαια να συμβαίνει και αυτό που λες...
γενικα ειναι πολυ "ομιλητικος"ως thai αλλα τις τελευταιες μερες το εχει παρακανει...ουρλιαζει...και μολις ασχοληθουμε μαζι του η τον αφησουμε να βγει στο μπαλκονι σταματαει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ααααα....ο καζανόβας !
6 μηνων ειμαι δε βγαινω εξω και την πεφτω στις κουβερτες και τις......
ηρθε η ωρα μου ε? :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω ότι 6 μηνών είναι λίγο νωρίς για αρσενικό γάτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elina1985
Νεοφερμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
τωρα για το αν ειναι μικρος για να ξυπνησει το ενα μου αρσενικο ξυπνησε απο 3.5 μηνων(ναι κι ομω το σκασμενο!!) και ψεκαζε ολο το σπιτι!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σε γενικες γραμμες κι εγω πιστευω πως 6 μηνων ειναι νωρις για να εχει αναγκες για ζευγαρωμα, παρ' ολο που τον πρωτο μου γατο τον στειρωσα 6 μηνων δεν ειχε δειξει σημαδια σεξουαλικης ωριμανσης.
Ομως, την στιγμη που υπαρχουν θυληκα που ζευγαρωνουν, ή θελουν να ζευγαρωσουν απο 4,5 μηνων δεν βλεπω γιατι δεν θα μπορουσε ενας γατος να φτασει σε ωριμανση νωριτερα απο αλλα γατια.
Οπως και να ειναι την απαντηση μπορει να σου την δωσει μονον κτηνιατρος, αφου δει τον γατουλη σου.

'Εχω μια απορία που πραγματικα με εκανε και να γελαω και να αναρωτιεμαι τι στο καλο συμβαινει με τον γατο μου.
Ο γατος μου ο μεγαλος ειναι σχεδον 7 χρονών και είναι στειρωμενος εδω και 3μιση χρονια.(ξερω αργησαμε αλλα συνεχεια κατι συνεβενε,ηταν και τα οικονομικα αλλα τελοσπαντων).Παλια κυριολεκτικα το εκανε με αρκουδακια,με μαλακες κουβερτες,και μετα την στειρωση σταματησαν ολα αυτα.
Εχθες ομως ξαφνικα τον βρηκα πανω σε ενα λουτρινο αρκουδακι,να κανει ξερετε,το χαρακτηριστικο με τα ποδια,το οποιο το εκανε παντα πριν κανει κατι στα αρκουδακια η τις κουβερτες.
Τον εδιωξα και μετα ακουμπησα το αρκουδακι και ηταν βρεγμενο(μαλλον εκανε την δουλεια του).Πως στο καλο ενω ειναι στειρωμενος τοσο καιρο ξαφνικα εκανε οτι εκανε?

blackfairy1986
Νεοφερμένο μέλος
taniafel
Νεοφερμένο μέλος
να ρωτησω κστι και εγω ως νεα γατομαμα??
εχω ενα γατουλη 6 μηνων.ζουσ εστην εξιχη,τον εφερα σε διαμερισμα πριν μια βδομαδα και κατι.εχει κανει εμβολια ,αποπαρασιτωσεις και εδω και 3 ,4 μερες εχει που κ που επιθετικη συμπεριφορα,τεχει αλλα οχι για παιχνιδι και τον επιασα να δαγκωνεται με λυσσα!τον πηγα στο γιατρο χθες κ μου ειπε οτι ειναι σε οιστρο.εξετασε και τους ορχεις του και τους βρηκε διογκωμενους.ειναι καλη ηλικια για στειρωση σ εενα μηνα που μου ειπε??
ευχαριστω εκ των προτερων !!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερα,απο τη στιγμη που εχουν κατεβει οι ορχεις του και μαλιστα ειναι και ετοιμος για ζευγαρωμα,και αυριο ακομη ειναι ετοιμος να στειρωθει.να ρωτησω κστι και εγω ως νεα γατομαμα??
εχω ενα γατουλη 6 μηνων.ζουσ εστην εξιχη,τον εφερα σε διαμερισμα πριν μια βδομαδα και κατι.εχει κανει εμβολια ,αποπαρασιτωσεις και εδω και 3 ,4 μερες εχει που κ που επιθετικη συμπεριφορα,τεχει αλλα οχι για παιχνιδι και τον επιασα να δαγκωνεται με λυσσα!τον πηγα στο γιατρο χθες κ μου ειπε οτι ειναι σε οιστρο.εξετασε και τους ορχεις του και τους βρηκε διογκωμενους.ειναι καλη ηλικια για στειρωση σ εενα μηνα που μου ειπε??
ευχαριστω εκ των προτερων !!!![]()
Ο Ρίκο μου είναι περίπου 3,5 μηνών (μπαίνει στους 4) και έχω αρχίσει να ψιλιάζομαι πως μπαίνουμε σε φάση οίστρου...
Γενικά κυνηγάει όλη μέρα την Πίκη -με την οποία έχουν μόλις 1 μήνα διαφορά- , την πιάνει από το λαιμό αλλά υποθέτω πως αυτό το κάνουν κυρίως για παιχνίδι.
Το περίεργο είναι ότι σήμερα το μεσημέρι ήταν ξαπλωμένα όλα στον καναπέ και η Πίκη έγλυψε τον Ρίκο όπου αυτός ο χαλβαδάκος από την πολλή του τη χαρά μας έδειξε τα προσόντα του που...ανηφόρισαν

κατά τ'άλλα δεν έχουμε κάποιο άλλο σύμπτωμα (νιαουρίσματα, τσισάκια κλπ), υπάρχει περίπτωση να είναι οίστρος και μάλιστα από τόσο μικρός;
Παίζει ρόλο λέτε που η Πίκη δεν είναι επίσης στειρωμένη κ είναι πιθανό σε λίγο να ξεκινήσει κ εκείνη;;;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ένας αρσενικός γάτος μπορεί να ωριμάσει σεξουαλικά και να αναζητά σύντροφο συνήθως από 8 μηνών και πάνω.
Για παράδειγμα, το δικό μου τον στείρωσα όταν ήταν 11 μηνών και δεν είχε δείξει κανένα σημάδι.
Το πιο πιθανόν είναι απλώς να παίζει και να έχει αρκετή ενέργεια μέσα του εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του.

Ντουβρουτζάς κόντεψε να μου 'ρθει..μα από τόσο μικρός...
Κλασσικές αντρικές αντιδράσεις λοιπόν (συγγνώμη από τους άντρες της παρέας αλλά είναι η αλήθεια
)...Εξάλλου προηγείται η Πίκη μας για στείρωση!
θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι. Ο Smokey μας ειναι πια σχεδον 7 μηνων. Θα ηθελα να τον στειρωσω αλλα προεκυψε ενα θεμα.Εχει 1 ορχυ.Ο αλλος ειναι κρυμμενος.Πηρα την γνωμη 2 γιατρων αλλα δεν βρισκω ακρη.Πανω κατω και οι 2 συμφωνουν οτι ειναι μια επεμβαση που στοιχιζει αρκετα γιατι πρεπει να βρουν με υπερηχο που ειναι ο κρυμμενος ορχυς και να τον αφαιρεσουν ανοιγοντας τον γατουλη μου.Αρα περα απο τα χρηματα μιλαμε και για επικυνδυνοτητα. Απο την αλλη δεν υπαρχει καμοια περιπτωση να εχω τον γατουλη αστειρωτο και να μαρκαρει παντου στο σπιτι. Μηπως καποιος απο εσας εχει αναλογη περιπτωση ????
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool